ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 017
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Нищо,продължавай си по режим ,случва се на всеки.

# 106
Сугреших днес много... Имахме гости, правих бисквитена торта. Изядох едно парче, пих една чаша кола(беше отвратителна)...
Не си съгрешила.
Направила си си удоволствие,  уважила си гостите, изкарала си един хубав ден.
От утре продължаваш без съжалени и самообвинение.

# 107
От понеделник обратно в редиците!
И аз ядох вчера нещо дето не трябва. Кантара днес ми напомни.

# 108
Не сте казали, не съм написала книга...ама тя май Емилова го направи вместо мен...

По- скоро твоя бих купила, отколкото на Катина. Grinning

От понеделник обратно в редиците!
И аз ядох вчера нещо дето не трябва. Кантара днес ми напомни.

Аз аз не пих достатъчно вода и вечерях късно. И да- кантарът ми се скара сутринта. Затова днес се наливам здраво и до 19.30 ще съм приключила с храненията за седмицата. Wink

Ели-Мели, нищо чак фатално не е станало. Напротив- убедила си се колко гадно нещо е кОлата. Продължаваме напреТ!

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 19:41 от TuЛи

# 109
  • Велико Търново
От стрес покрай тинейджърката у нас просто съм изгубила всякаква форма.Избягвам дори да споменавам, че тренирам персонално, защото ме е срам. От утре съм в редиците, приключи малката ми дъщеря с художествената гимнастика и се надявам от там вече поне да нямам допълнителен стрес. От опит вече казвам, че стреса е бича на новото време и кой каквото да ми обяснява...не може да ме убеди в обратното.
Кутиите за утре са готови. Този месец вече трябва да извадя плочките и кг. да паднат твърдо под 60.

# 110
От опит вече казвам, че стреса е бича на новото време и кой каквото да ми обяснява...не може да ме убеди в обратното.

Точно така е! Затова за мен е много по- важно да си доставя персоналното хорошо, отколкото да гоня вятърни мелници, за да угодя някому.
Дзен му е майката!

# 111
Аз от реален стрес свалям, но не дай Боже никому този стрес.

# 112
  • Велико Търново
От утре край, Тили!

# 113
Сиска ,тийновете са особен вид същества .Като помня каква пубертетка бях ..ме хваща срам от родителите ми.Ама ще мине ,давай го малко по-спокойно.

# 114
Стреса ни събаря, когато имунната система е зле.
А 80 % от нея е съсредоточена в стомаха.
Следователно, храната-вид и количество, е основен фактор за силна и здрава имунна система.
А силната имунна система НЕ позволява на стреса да ни събаря.

# 115
Следователно, храната-вид и количество, е основен фактор за силна и здрава имунна система.

Ще си позволя категорично да НЕ се съглася!!! JoyJoyJoy

# 116

Ще си позволя категорично да НЕ се съглася!!! JoyJoyJoy
Това, че не си съгласна, не означава, че не е вярно.   Smiley
Ама не ми се спори....всеки стига до истината по собствен път.

# 117
Нито пък това, че ти си го написала- също.
Ясно е, че на мен също не ми се спори. Grinning

# 118
  • Велико Търново
Не знам дали се радвам на силна имунна система, но милион пъти съм писала, че съм била болна и съответно пила лекарства през 1999 година. На мен също не ми се спори.

# 119
Момичета , аз от 24.02 не съм яла сладко, само Петък някакъв сладкиш, че идваха нашите приятели дето сме кумуве на гости, и носеха малко халва и шоко бадем.
Кантара не му вярвам, то електронен, на ламината еедни кг., на плочките др кг.
Ще видя за месец на салати, месо, риба, сирене как ще го докарам.
Мисля,че домашното розе по чашка на вечер не е много добре, нали? Трябва да го спирам.
А ако един ден от седмицата си го направя разтоварващ, примерно Жито с ябълки и орехи подобно на житния режим, дали ще е добре а?

Общи условия

Активация на акаунт