ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 017
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Аз съм пробвала да махна вечерята, така успявам някакво време и после огромен глад Disappointed До колко часа ядеш?

# 91
Отлично изглеждаш, Херци, а и мускулите тежат.
Карай как си знаеш/как си решила и ще стане това, което е добре за твоето тяло.
А дали е 54 или 56 няма да задъбочаваме.
Eden, час/прозорец е индивидуално,  по-скоро на храната (преди фаста) трябва да обърнеш внимание.Това което те държи сита дълго време. При мен е омлет с масло и малко кашкавал. От извара огладнявам зверски. При теб може да е обратното.
И не става лесно и веднага. Пробвай постепенно изтегляне на вечерята. И не се инати, ако си гладна яж и опитай друга вечер.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 20:30 от tania6

# 92
Момичета, вирус върлува, грижете се за себе си. Хапвайте разнообразно и дръжте имунната система във форма.

# 93
  • Велико Търново
Направо съм изумена, че човек може да свикне да не вечеря. Мислех, че трябва усилие, воля, страдание...
ах, да бе, аз откога обяснявам, колко мъдър е сискиния мъж. Хич не е трудно, няма глад. С фаст в понеделник и неядене вечер свалих 8 кг, които по никакъв друг начин не можах. Сега пак така започвам да напасвам, искам 55. Даже съм се отказала от 52 и 48, ама нали Таня я дебна какви ги върши Hug

Цял съд са му дали да оглави-хаха! 10 години не яде вече в понеделник, без изключение.Железен е Жорето.Последните три години само на обяд и вечеря яде, без никакви междинни, алкохол пие само петък и събота.
Това второто защо съм го изтървала!?

# 94
не си го изтървала, забравила си го, защото беше преди 2 години Mr. Green
аз като не гледам телевизия и съм пропуснала истерията с вируса, ама ей на, от снощи сме при свеки и вече разбрах защо хората са с маски Laughing

# 95
  • Велико Търново
не си го изтървала, забравила си го, защото беше преди 2 години Mr. Green
аз като не гледам телевизия и съм пропуснала истерията с вируса, ама ей на, от снощи сме при свеки и вече разбрах защо хората са с маски Laughing

От 6 години не гледам телевизия и не чета преса, но съм показала най-голяма незаинтересованст според мъжа ми като съм изпратила един договор адресиран до него, но съм объркала съдилищата. За прасетата разбрах 6 месеца по-късно.

По темата:
6.30 50 грама оризовки намазани с 20 грама масло, 150 грама зелена ябълка
12.30 -200 грама пилешки задушен дроб+250 зелена салата
18.30-омлет от 3 яйца, 100 грама извара Мероне и 100 грама шунка от Лидъл

Толкова съм ядосана на домашните, че ей сега като си тръгне чистачката отивам в залата да си изразходя бесовете. Вероятно ще е кардио и след него около 300 клека с различни тежести.

# 96
Леле,Сиска Grinning И аз вчера бях нервна ,та се раздадох с клекове,ма едвам мърдам в момента ...Честита баба Марта ,момичета Flowers Hibiscus

# 97
  • Велико Търново
Аз съм бясна, хич не съм нервна...

# 98
Един месец в зоната и отчитам невероятния резултат от 4,2 кг. Без да съм се лишавала от нищо. Скоро излезе и книгата Яж всичко у отслабвай с Катина, но предвид, че нямам време да чета, ще я пропусна. Споделям за тези, които имате възможност.

# 99
Фен съм на Зоната, харесвам я. Харесвам балансираните неща по принцип.
Катина пък чак и книга издала? Да де, то вЕрно в последно време който не е поискал, той не е надраскал нещо.

ПП. Зизу, най- важното забравих- поздравления и Браво!

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 17:19 от TuЛи

# 100
Тили, ако си спомняш Йоанна, тя бледнее пред Катина, но и тя има книги и режими Simple Smile Така, че наистина вече всеки има книга (чакаме и Руми 😅). Ти още ли си в групата, какво става с нея, развива ли се Йоанна?
Кати говори много за емоционалната връзка с храната, и мисля че това е една от причините да е харесвана. В книгата си има много споделени истории, съдя по коментари, не съм я купувала.

# 101
Докато се сетя за коя Йоанна говориш... първо реших, че за "наша" Йо, после стоплих. Не зная да ли съм в групата, да ти кажа, въобще нямам идея дали още съществува, да не говорим, че вече и не помня как попаднах там, честно да ти кажа. Боже, колко отдавна беше!
Сега съм фен на книгите на Инес, пък. И на рецептите на Страхил.

# 102
Да, отдавна си беше, ама още й се дразня, хаха.
Книгите на Инес ги имам, без последната, харесвам я, следя я, но не съм правила нейни режими.

# 103
Не сте казали, не съм написала книга...ама тя май Емилова го направи вместо мен...

# 104
Сугреших днес много... Имахме гости, правих бисквитена торта. Изядох едно парче, пих една чаша кола(беше отвратителна)...

Общи условия

Активация на акаунт