ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 057
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Мерси, vladiv93. Да ти кажа честно и аз към момента съм много неориентирана. Засега се старая да нямам ден без някаква активност, но ми се иска да стегна дупето, че винаги ми е било или голямо, или разплуто. Нямам кой знае колко време, но от скоро имам желание да вляза във форма. Почнах и по малко клекове да правя, ама е тегаво.От утре мисля да включа и упражнения с ластици, четох че били много ефективни.
Браво за фаста! За съжаление с моя гастрит не мога да си го позволя, ограничавам се само до вечеря най-късно в 19ч., количество и качество на храната.

# 586
Дези,то само клек днес ,ама 2 х70 бая ме затиснаха Grinning
И при все ,че имах реално само клек с тежест ,всичко друго беше СТ ...едвам си мърдам д-то в момента Expressionless
Sunny ,не е нужно да фастваш,за да сваляш .На мен ми е супер сега с фастове,че през деня нямам грам апетит .

# 587
Влади, не те ли е страх от мускулен разпад?
Толкова работа, а не го храниш този мускул, за да регенерира добре?
Не го приемай като критика, само имай едно наум.
Трениращ човек има други нужди.🍻

# 588
Абе знам аз ,Дези .Обмислям да мина на 1-2 фаста през седмицата ,през останалото време с нормално хранене .Проблема обаче е,че хич нямам апетит през деня .А не се възстановявам добре ,това ми е ясно .Огладнявам час след тренировка ,ама зверски .Трябва да коригирам нещо ,но не знам кое .

# 589
Пий протеин пудра след тренировка за възстановяване, Глутамин преди и след против МТ (също подобрява функцията на червата, което е бонус). 💪

# 590
Благодарско ,още сега ще взема да поръчам Flowers HibiscusHug
Готвя тука огретен с тиквички и извара ,така и не се научих да я обичам Grinning То и не е нужно де ,ама много ми се иска да я харесам приготвена по някакъв начин Grinning

# 591
Не само за Влади: 🌺

Leangains BCAA protocol 16/8.

https://leangains.com/early-morning-fasted-training/

На мен ми е ставало много лошо след силова на гладно.
Кортизола се вдига много. И започва разпада, ако не мушнеш нещо.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 07:41 от Deziderata

# 592
Тамън изтъркалях една гребна с колелото.. Да живее ентусиазма Simple Smile
лошото е, че бързо ми минава хаха Simple Smile
Ама пък докато го има ще се възползвам Simple Smile Simple Smile

# 593
Мъх, що не пишете бре Simple Smile Аз пак колоездих таз сутрин... Да видя до кога ще успея да го правя Simple Smile 12 км, но е добре разсънващо и за отскок Simple Smile
Обаче защо винаги като потренирам малко повече и после кантарът е нагоре Sad Нещо да пия, да ям преди след... то така не може - тамън нещо сваля малко, мотивирам се да бучна тренировка по-сериозно и айде пак нагоре.
И ми отива мотивацията на кино Simple Smile Simple Smile

# 594
Duhi,Дези много хубаво го беше обяснила някъде назад из темата .Нормално е ,тея кила ще паднат след няколко дни .

# 595
ще паднат те... аз ги въртя така от 2 месеца Simple Smile Нищо не ще да пада Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 596
А как са ти обиколките ?

# 597
А как са ти обиколките ?
Бетон 🙄
Макар че съм доволна и на задържане, все пак -12 кг не е малко, но хич не е само.... И е далече още от целта - още 8 някъде да речем.
Тръгнах януари от 89, докарах ги до 76-7 март и оттам като се завъртяха само в таз зона. 175 съм, цел 69 😜 - демек не съм прекалила и със свалянето да кажеш, че няма накъде...има и още как.
Ще пробвам да махна вечерята известно време да видим дали ще се задейства някакъв механизъм.
Но пак наблюдението ми е спорт = кг нагоре. Ми хем зор, хем никва фйда.. Ще ми мине ентусиазма Sad

# 598
А на какъв режим си ?

# 599
НВХ с някой плод понякога. + ям от 13 до 18
+ чат-пат правя 24 фаст
Чудих се някой Л-карнитин дали да не вкарам с тия активности, ама нямам идея как, по колко... и дали ще има смисъл Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт