ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 037
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Аз, ако ям така ще съм гладна, дебела и кисела, но това е за мен.
Предпочитам 2 -3 пъти на ден добре да се нахраня. Но ако ти е добре, продължавай. Така за теб не мога да преценя.
Преблизителен цитат (лекар):
Хранене до засищане е нормален процес. Не е нормално похапване за "залъгване на глада". Ходенето до тоалетна е също нормален процес. Опитайте се да се спрете там преди изпразването на пик.чния мехур. Можете ли? Добре ли ви е? Същото е с храненето.

# 151
Не,не е много.И да ,количеството храна е най-важно.На око имаш 500-600 ккал,дори са малко.Защо ядеш яйцата без жълтъка ? На вечеря защо само салата ? На твое място ,бих разкарала тея междинни хранения.Месо ,яйца + салати.Ама вдигни количествата..1 белтък,1 кюфте .Резултат нямаш ли ? За две седмици на това хранене ,би трябвало да имаш минус.
П.п .Трнировките ..не знам как толкова време се инатих,да не тренирам силово.Тука да благодаря  на Дези и Сиска за мотивацията .Поствам една снимка ,после ще я махна.Задника най-накрая тръгна в посока ,която искам .

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 12:48 от vladiv93

# 152
  • София
vladiv93, супер дупе! Това само със силови става и е сто пъти по-готино от някой клечав с плоско.
И аз се заглеждам тези дни, че имам макар и лек напредък в тази област и много се кефя, защото цял живот съм с голямо д., но за сметка на това и безформено Simple Smile

# 153
Момичета, понякога си мисля,че май количеството храна си оказва влияние повече... Или вече незнам и аз какво да си мисля.
Е моята кума, тя по цял ден е на работа, не закусва пие кафе само, задачки тичане в магазина и , на обяд я хапне я не, ако има ще хапне 1 парче шоколад или бисквитка или каквото има под ръка ( щото магазина им е впромишлена зона и няма наоколо нищо откъдето да си взима храна), вечер покрай децата да оправи, една активия хапва и готова е... в смисъл забързано ежедневие, няма време много за хапване , дори и кофти храна да яде, като е малко и е на крак... затова е слабичка...
Аз се мъча без сладко да съм вече втора седмица, имам 2 прегрешения.
Ориз, картофи и всякакви такива неща не са ми проблем, но сладкото в последно време ми е проблем.
До Май искам да съм 55кг, тоест да махна 5... но си мисля без тренировки няма да стане така бързо
За днес хапването ми е :
З: половин кофичка кисело мляко със 1с.л. чиа и стевия.
към 11 хапнах 1 цяло яйце и 1 белтък
О: салата ( но мисля и кюфте да си взема щото бързо ще огладнея)
С.закуска : мисля да си доям кофичката мляко от сутринта.
В: пак салата с айсберг, авокадо и чери доматчета.
Много ли храна е?

Нали не даващ за пример храненего на твоята кума?Това е адски безотговорно и не здравословен начин на живот ако ще и 49 кг да е Мерси!Не е важно само да свалиш необходимите кг, но и да се храниш и живееш здравословно.

# 154
О не не не давам, просто си мислех,че тя е слаба щото не яде. Може би ако почне да се храни, като мен например, ще тръгнат кг нагоре.
Аз сега ще видим до къде ще я докарам, дано мръднат скоро кг надолу.
А мацката с дупето... уоу... много добро
А мляко с нес много ли е кофти,че го пия?
Не пия еспресо,че избелвам зъби....

# 155
Е, тя (кумата) не е за коментиране.
И аз познавам такива хора: цял живот като клечка за зъби, постоянно да хапне нещо (сладко) и....пак клечка за зъби, но на инсулин.
Ако го прави за да е слаба е престъпление към нея, ако го прави от "липса на време" е престъпление и към нея и към близките й.
....
Дупето е за завист.

# 156
Фактори много години, ген, метаболизъм и начин на живот.

# 157
Прави го от нямане на време, но пък не е няква изоставила се, а си е супер изглеждаща. Както и да е;) ще боря моите кг:)

# 158
Аз да коментирам "кумата".
Значи, 1 кафе сутрин; 2бисквитки/ парче шоколад на обяд;  и 1 активия за вечеря не е хранене. То това и живот не е . Тази жена не готви ли за семейството си, плодове, зеленчуци не е ли чувала, че има в магазините. Това че работи в промишлена зона какво означава, че не може в пластмасова кутия да си носи нормална храна от дома си? Мани, не е в час кумата.

# 159
Аз знам че е добре малко да се намалят калориите,отслабва се по-бавно,но за сметка на това е по-стабилно.Сега реших да вечерям до 17 часа най-късно.И има ефект.Прави ми впечатление,че досега съм ползвала много мазнина в салатите и манджите.Откакто ги меря разбрах,че мога и с много по-малко зехтин.При мен проблема е,че не мога без млечни-сирене, кашкавал, прясно мляко.А на обезмаслени продукти вяра нямам,след Дюкан особено....

# 160
  • Велико Търново
Аз знам че е добре малко да се намалят калориите,отслабва се по-бавно,но за сметка на това е по-стабилно.Сега реших да вечерям до 17 часа най-късно.И има ефект.Прави ми впечатление,че досега съм ползвала много мазнина в салатите и манджите.Откакто ги меря разбрах,че мога и с много по-малко зехтин.При мен проблема е,че не мога без млечни-сирене, кашкавал, прясно мляко.А на обезмаслени продукти вяра нямам,след Дюкан особено....

Една е истината, че всеки режим си дава резултатите стига да се спазва, а да не четем като Дявола Евангелието.
Това го пиша най-вече към себе си.

Тренировките с тежести не могат да ни направят-"едри",  "напомпани" и т.н. многото калории ни правят. Гадно е, ама е истина.

Моите правила, които спазвам някои фанатично, други не, ме държат на едно място, сита съм и не качвам по-вече от това, което съм, обаче ме държат и много далеч от това към, което се целя.
Не тренирам, когато някое от децата е на легло.
Винаги си нося храна, никога не поръчвам.
Ям изключително рядко в ресторанти.
Всичко, което ям, меря. В края на деня ми става лошо само като гледам, обаче пък поне знам защо съм далеко от целите си.
Влади, страхотно! Продължавай!

# 161
Много ме е яд, че не си купих ел кухненска везна от Лидъл, скоро бяха пуснали. Много би ме улеснило.

# 162
Аз с Дюкан отслабнах много,баща ми също,но получи диабет,дали беше просто съвпадение.... незнам.Истината е,че движението е един от най-важните фактори.Аз правя режим,но не спортувам и знам,че няма да отслабна естетически добре,така да се изразя🙂.
Много ме е яд, че не си купих ел кухненска везна от Лидъл, скоро бяха пуснали. Много би ме улеснило.
Понеже при моя режим всичко се тегли съм решила да си купя малка везна, много е удобна,като тефтерче изглежда.За да мога като съм навън пак да тегля(като лудите 😁,но не ми пука,важното е да слабея,че съм 87кг.)
Съжалявам за последователните ми мнения✌️,не съобразих.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 14:24 от AnMary

# 163
Може би и аз ще гледам да изместя вечерята, а ок ако ям към 18ч и вече става по-топло, по-късно се стъмва, лягаме по късно примерно в 11, това са 5 часа разлика, ако огладнея , как да замажа положението?

# 164
  • Бургас
Аз да коментирам "кумата".
Значи, 1 кафе сутрин; 2бисквитки/ парче шоколад на обяд;  и 1 активия за вечеря не е хранене. То това и живот не е . Тази жена не готви ли за семейството си, плодове, зеленчуци не е ли чувала, че има в магазините. Това че работи в промишлена зона какво означава, че не може в пластмасова кутия да си носи нормална храна от дома си? Мани, не е в час кумата.

Е, айде сега. Всички сме имали такива периоди. Нека да не анатемосваме жената.
И съм съгласна, че движение му е майката.

Общи условия

Активация на акаунт