ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 057
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Духи ,браво за резултатите !
Според мен обаче ,ще трябва да си изчислиш сега и колко ккал да приемаш и да броиш известно време .Ако досега не си го правила де Simple Smile

# 601
Духи, тежките тежести и леки разходки с колело не са едно и също.
На колело се изисква интензивност и/или сериозен ежедневен километраж.
Разбира се, че е полезно и здравословно, но за сериозен енергоразход е нужно повече.

Аз стоя на същите кг, но обиколките намаляха видимо.
Започвам и с фаст протокол, Влади ме вдъхнови.
Ще пиша резултати след края на експеримента. Дотогава вяма да коментирам. Чета Leangains и ми е интересно в практика.

Не оставяйте цифрата на кантара да определя настроението ви за деня. Ползвайте уреда като средство за анализ, без емоционална реакция.

# 602
не са повече от 1000-1200

# 603
Аз на толкова свалям, но тичам 60-70км на седмица, + 5 тежки силови по 60мин +.
Миналата седмица само навъртях 81+км от тичане в терен.

# 604
ХаПсурд да тичам толкоз Simple Smile
Колело по 30 на ден мога, ама ми се получава само уикендите, иначе нямам време за толкова.
Обаче с тичането съм много скарана - винаги ме заболява далака и блокирам още на 1-2 км... мноу зле Disappointed Relieved
Ако са под 1000 почва да ми се вие свят и тогава трябва да са нула, че да стабилизиирам... Или ако устискам 1-2 дни свалям, после малко да вдигна и пак разко си го връщам. То до безкрай няма как да падат - на 500-600 тва не си е работа

Абе няма оправия, ще си тъпча в платото, белким някой ден се мръдне по-стабилно кантарчето.

# 605
Духи ,аз свалям на 1000 с активност Confused
Тука в случая ,може да си поиграеш някой и друг ден малко да ограничиш млечните .Може и да се размърда кантара .Друго за момента не се сещам ,какво да те посъветвам .Може и с фаст да пробваш ...ама не е за всеки .
Дези ,ще ти харесат фастовете ,сигурна съм .Дръж си обаче поне отначало ВХ,че ако ги орежеш ще освирепяваш.

# 606
Духи, аз не тичам за да отслабна, нито те подстрекавам да ми подражаваш.
Давам пример как свалям, и то не всеки ден.

Под 1000кал не слизай в никой случай. Минимумът е 1200 за жена среден ръст.
Аз съм 156см, така че за мен е ок.

И не на последно място да подчертая, че вгх са ми от зеленчуци, и малко плод, не всеки ден.
Пия само вода овкусена с лимон или краставица, зелен чай (неподсладен), черно кафе 2 чаши сутринта в 7, и това е.
Алкохол абсурд. Млечни не, зърнени не, бобови не. Захар не.

Мотивацията ми е много силна, а в хоум офис е лесно. Страхотно е да се храниш в къщи и да се наспиваш.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 15:23 от Deziderata

# 607
Еми и аз гледам да не слизам, още повече, че съм 175 Simple Smile
Алкохол никога не съм пила, това се ядосвам - ако пиех, поне това можех да спра Simple Smile

# 608
Духи, вдигни калориите на 1400, и яж само яйца, месо, и зеленчуци, да видим какво ще стане.

# 609
Алкохол никога не съм пила, това се ядосвам - ако пиех, поне това можех да спра Simple Smile
Laughing Laughing Laughing
това беше яко Mr. Green

Духи, вземай ВСАА преди тренировки, това много качва качеството им при такива не особено трениращи, като мен

# 610
Малко са тези калории. То зависи и от какво са, обаче определено са малко. Ако дълго време подаваш по толкова малко храна, организма се адаптира към това и веднага щом вдигнеш приема, влиза в режим запасяване.

# 611
Поръчах си Л карнитин и ВССА.
Таз седмица ще го карам без млечни, главно на яйца и риба. Белким има ефект 🙄

# 612
Духи,яж и пилешко ,ако обичаш де .Зеленчуци ..сега поне има разнообразие .Колкото по-малко имаш за сваляне ,толкова по-трудно сваляш .Ще се размърда кантара .
Тичах сутринта-7 км за 42 мин .Малкия е при баба му днес и съм много щастлива Flushed

# 613
  • Бургас
Божеее, а аз се радвам, че тичам 3км. за 32 мин Joy
Под 1500 калории аз не мога да живея. Камо ли да спортувам нещо.

# 614
Днес бях много свежа ! Grinning
Силова след малко ,след това манатарки на плоча с масло ,пържолки ,салата и малко диня Yum

Общи условия

Активация на акаунт