"Системата - 60" - тема 54

• 48 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Добър ден на всички и от мен!
Лебед,започнах и вчера ми беше първи ден.Цял килограм надолу.На мен и килограмите ми са много-104,днес вече 103. На една средна,почти лилипутска височина от 163 см,множко са.
Аз все още не съм добре запозната с режима,чета първа тема и съответно докато стигна до последната, се надявам да съм на ''ти'' с избор на меню за деня.
Благодаря на всички вас,които пишете какво и кога сте консумирали! Simple Smile

# 211
Еха! Колко много момичета, с които заедно ще борим ламите! Kally May голяма прегръдка (ама не заради размерите ни Simple Smile))!

boroboro, както Kally May ти е писала - непостоянство е една от основните причини - отпуснеш ли се за по-дълъг период без движение, без грижа за себе си, връщането на килограмите е неизбежно ако преди това не си ги задържал за поне половин/една година. Нерви, работа, препускане да огрееш навсякъде и в срок и тръгваш по хлъзгавия път на опакованата храна по никое/всяко време. Това в комбинация с малко количество вода за сметка на сиропчета/сокчета и т.н. и хоп, отново си първенец по килограми Simple Smile)

Роумелиоти, представям си какъв си сладък бонбон! Давай заедно ще трансформираме тази прелест в различна прелест. Щом имаме нужда от промяна, то ще я реализираме още тази година!

Лоритта, имаме еднакви планове, как бихме могли да не те приемем, теб или който и да е решил да влезе в по-тясната си не толкова лъскава кожа Simple Smile)

Системно пиле, рано-рано в леглото (не ми се е случвало от векове Simple Smile))  Та, лека и все по-лека нощ Simple Smile)

# 212
  • ВАРНА
Ех, че раздвижване има в темата. Simple Smile Много хубаво Hug
Виждам даже и познати лица /ник-ове/ от преди 10-ина години. Ще вземете да ме навиете да се хвана и аз отново.
В интерес на истината захванах Системата през пролетта, но за 2 седмици свалих само 1-1,5кг и се разочаровах Sad Преди 10 години беше много по-различно.
Аз тогава имах много добри резултати и успях да преборя всичко излишно от бременността и кърменето. След второто дете обаче още нищо не съм преборила, нищо че детето е на почти 6 Disappointed

# 213
Здравейте групичка!
Лебедче, ти си моята пътеводна светлина в системата и главен мотиватор! Това, че си на системата с нас, ми дава много, много кураж!
Менюто за днес:
З:филийка пълнозърнест хляб с масло и синьо сирене
О: подготвила съм си пилешка пържолка и шопска салата
В: ще бъде кисело мляко със сухар
Слънчев и усмихнат ден на всички! Радвам се, че сме заедно!

# 214
  • София
Лебед,

Дезди, здравей отново и на теб Flowers Hibiscus!
И при мен се получи горе-долу като при теб. Пролетта започнах, свалих малко под 5кг., но спрях.
Естествено, че ги качих отново. За съжаление, колкото повече годинки трупаме, толкова по-трудно става да раздвижим метаболизма. Търпение, упорство и постоянство - абревиатура ТУП Joy - това се иска.

За днес не съм измислила само обедното си меню, но закусих с ръжени сухари със сладко от боровинки и кафе. А за вечеря имам спаначена супа със сирене.

Я! И Лори се появи! Ударна група сме, ей!
Gift HeartGift HeartGift Heart

# 215
Здравей Кали! Хайде другата отличничка и тя да ни напътства и дава кураж.

# 216
Привет момичета!

Много е хубаво като сме повече! Надявам се да сме надъхани по същия начин и в края на седмицата и така всяка седмица!

Вчера беше нощ на отводняване Simple Smile)) Със сигурност настройката на мисълта в комбинация с леката корекция на хранителния режим, подготвя тялото за освобождаване от всичко излишно! Мислите помогат и променят, не бива да забравяме, че те са основен двигател, както за волевите таки и за неволевите действия, които правим!

Като стана дума за съзнателни действия - почвам да разчиствам задачи, за да мога да дишам по-леко и в крайна сметка да имам време и за себе си - поне веднъж седмично ми се иска да ходя на плуване (още този петък ще отида на басейн - нямам търпение)!

Ден 2!
з(9:00): две мазни, мазни питки, които изглеждаха така невинно пухкави...
о(12:30): таратор, порция свежа салата + джулан с доматен сос
в(17:30): шопска салата + сух таратор (имам и един чудесен пилешки бульон с доста месо.., но май ми се яде зеленчук след джулана на обяд)

Хубав и системен ден!

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 14:34 от Лебед

# 217
Добра да е вечерта на всички! Трета вечер и удържам фронта.Гордея се със себе си! За 2 дена 1,5 кг надолу.Ако остискам една седмица,ще се справя.Никога не съм закусвала,а сега ям.Моето хранене за деня започваше в 2 наобяд и свършваше в 12 през ноща.Сега правя 3 хранения- в 10,в 14 и в 18.И наистина не усещам глад.За себе си мога да кажа,че след Дюкан нещо стана,не мога да се озъптя.Глад за сладко и то неописуем.Имам познати,при които се случи същото.Такова нещо повече няма да си причиня.
Лебедче,благодаря за комплимента,визирам бонбончето,но наистина всичко е в наши ръце и мисля,че тоя път ще има успех!
Обичам ви всички,без да ви познавам! Много цунки от една баба на 58 години! Heart Eyes

# 218
  • София
Олеле Дюкан
Когато преди години си избирах режим, този на Дюкан директно замина в кофата.
Не мога да си представя живота без плодове.
Нещото, което най-много ме грабна в Системата, е това, че не ме ограничава в нито една група храни.
Каквото не харесвам, не го ям, но каквото обичам - всеки ден има времеви отрязък, в който мога да се насладя.
Пробвала съм какво ли не, в т.ч. и персонален режим, изготвен от лекар-диетолог.
Ами не! Само със Системата съм постигала резултат, преди години дори мнооого завиден такъв.
И е истина, че Форумът е сила. Тогава пишещите си бяхме страшна опора и мотивация.
Дано и сега така да ни се получи.

# 219
Kally May,няма спор,режимът е разумен.Аз също ползвах услугите на диетолог,но не издържах,защото по една седмица консумирах едно и също, всеки ден.Омръзна ми.Японското чудо-по същия начин.Кето диетата освен ограничения ми причини и остър панкреатит.
Истината за мен я намерих,липсвало ми е разнообразието  и търпението.Лошото е,че ако до преди 2 години трябваше да смъквам от 80 кг,днес вече тръгвам от трицифренно число.
Слънчев и системен ден на всички вас,момчета! Simple Smile

# 220
  • Враца
Здравейте, момичета!
И за съм от групичката "от преди 10 години" Wink
Драго ми е да видя Лебед и Дездемонка, миля, че и Кали Мей от онзи период.
Пожелавам ви успех!
Аз сега опитвам с интервално хранене, защото май ми е по-лесно да не ям до обяд, но да хапвам нормална вечеря, отколкото обратното /както е при Системата/. За съжаление за 40 дни резултатът е -2кг с интервалното, а преди, със Системата, за толкова време на 2 пъти бях свалила около 6-7 кг, а за 3 месеца- около 10-12кг, което е направо огромен резултат за човек, който сваля от примерно 74- до 62 кг /имам предвид, не свалям от 120 до 108, да кажем/.
При мен през годините се е доказало, че вечерята е най-оказващото влияние хранене. Ако ям лека и некалорична вечеря- отслабвам, ако се храня нормално /като за самата мен/- напълнявам. Точно вечерта е храненето, което трябва да контролирам.
Просто тази лека вечеря ми е трудна и зная, че все ще нарушавам.
Чудя се, може сега да направя нещо хибридно, да пораздвижа нещата.
Пак ще си се храня в интервал- ще ям както до сеаг, от 11ч до 19ч., и ще се опитвам, когато мога, да ям леките вечери по Системата, пък макар и малко по-късно от препоръчителния час.
Ако успея- всяка лека вечеря ще ми е плюс, тоест, минус от теглото. Wink
 Хайде, лек ден на всички и вярвайте, че ще се случи!

# 221
Здравейте и от мен.
И аз съм от групата от преди 10 години и съм с 10 килца повече от тогава, + едно дете повече ( едно на 12 и едно почти на 6 години )
В момента и аз съм на интервално хранене, без вечеря, ама вместо да отслабвам - качвам кг. Замислям се дали да не мина пак на системата, но само с обяд и вечеря, или само с някаква лека закуска, нормален системен обяд и лека протеиново-зеленчукова вечеря. Ще обмислям и чета тези дни и ще реша какво да правя, защото от 10 години отслабвам и само с приказките и писането си оставам, резултати 0.

# 222
  • Враца
Здравейте и от мен.
И аз съм от групата от преди 10 години и съм с 10 килца повече от тогава, + едно дете повече ( едно на 12 и едно почти на 6 години )
В момента и аз съм на интервално хранене, без вечеря, ама вместо да отслабвам - качвам кг. Замислям се дали да не мина пак на системата, но само с обяд и вечеря, или само с някаква лека закуска, нормален системен обяд и лека протеиново-зеленчукова вечеря. Ще обмислям и чета тези дни и ще реша какво да правя, защото от 10 години отслабвам и само с приказките и писането си оставам, резултати 0.

Ха-ха, и аз така- с едно дете в повече, и с около 10 кила отгоре Wink Wink

# 223
И аз следя "Системата " от първата тема, но обиколих пътем и някои други като Папе и Сономата за да стигна до ВМНВХ с интервално. И от всякъде си запазих по някоя идея. От Системата е вечеря (ако имам) сирене с чаша вино.
По някое време имаше тук в Системата някои крайности при закуските от криворазбрано "всичко може". То може всичко, но всеки ден баклави или кифли...
Да ви пожелая успех и ще ви държа "под око" (излиза ми съобщение, като има нова публикация) и ще се обаждам като вечерята ми е Системна.
ПП: нямам килограми за махане, но не искам и да имам, за това си слагам цел -1-2 кг.

# 224
Таня, какво е Сонома? За закуската си много права - изстреляме ли инсулина в небесата от сутринта, после чакай отслабване. Ако закуся с баклава после цял ден ще ям 😄

Общи условия

Активация на акаунт