Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 26

• 34 958
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
А бе този хром не намаляваше ли либидото при мъжете?

# 481
Не знам, Миоки, но мисля, че основно при желание за сладки храни го препоръчват...За другото- да се включи някой мъж да сподели Smiley

# 482
Имам някакви спомени, че се носеха някакви градски легенди едно време, че слагали на войничетата в казармата хром в храната, че да не си мислят много за глупости и да не бягат Simple Smile

# 483
  • пак там
Има логика за непоносимост. Започвам едно по едно. Обаче, освен през КЗ, кой друг показател би следвало да търся?

Не ми се ходи пак по лаборатории, нещо нагледно?

Демон, наскоро изхвърлих една опаковка хром, пих го около половин година - без ефект. И го зарязах.

# 484
Имам някакви спомени, че се носеха някакви градски легенди едно време, че слагали на войничетата в казармата хром в храната, че да не си мислят много за глупости и да не бягат Simple Smile

Бром им слагали, а не хром. Градска легенда, ама по комунизма знае ли човек.

Аз пия хром, но не знам какви ефекти се очакват. Общо взето от никой витамин/добавка няма бързи осезаеми ефекти.

# 485
Рися, може да има хранителни непоносимости и без задължително да влияят на КЗ по някакъв фрапиращ начин...Глутенът в зърнените (а той се съдържа като съставка и в много др. продукти) е един от най-често срещаните.
Реално, ако на човек не му липсва хром, едва ли ще извлече някаква особена полза от приемането му като добавка...
Момичета, накарате ме да се посмея с тези войници Laughing

# 486
Скрит текст:

Бром им слагали, а не хром. Градска легенда, ама по комунизма знае ли човек.

Уф, вярно Simple Smile

Аз до сега от добавки когато съм пила, никакъв ефект не съм видяла. Единственото което има забележителен ефект е омега 3 рибето масло за това и не пия друго освен него и вит.Д.

# 487
Аз съм напълно убедена, че имат и то не само многото омега 6 която приемаме, а и малкото омега 3.

Аз работя на компютър - чертая и е много цвъцкава работа и много си натоварвам дястана ръка. Дори сега, след толкова време "правилно" хранене, ако имам много работа и не ставам кажи-речи цял ден от компютъра и правя едно и също, започва да ме стяга раменната област и горната част на ръката. Като започна да усещам напрежението, взимам две капсули рибено масло и точно след 10-15 минути, усещам облекчение. Просто системното вътрешно възпаление е виновно за всичките ни неволи. Сега кой от такво го е предизвикал у себе си, дали диета, дали емоционален стрес, дали недоспиване, антибиотици и т.н. или комбинация от няколко фактора е друг въпрос.

Трябва да правиш упражнения за ръце. Особено за плешките.

# 488
Аз имам доста добър ефект от Ашваганда - пия я заради тревожността. Също така съм отбелязвала доста добър ефект върху себе си от едни добавки с калий, натрий и магнезий - на мен ми действат определено много добре.. както и от Омега 3 и магнезий. Реално аз мисля, че успях да голяма степен да си стъпя на краката, заради добавките - те имат голям ефект при хора с тревожност... Ама по отношени на ИР не знам... тепърва проучвам как седят нещата и какво е препоръчително да се пие за ИР... освен метофрминовите препарати, които са очевидно доста ефективни Simple Smile

# 489
Много хубаво видео за добавките.
https://www.youtube.com/watch?v=gWiC4ZCS55Y

Елора, знам, правя от време на време, но не достатъчно.

# 490
  • пак там
Глутеновите е възможно да са ми в графата "твърде вероятни", но аз рядко се дъня с тях - веднъж на един-два месеца по половин филия, когато имам нещо вкусно да си намажа Joy След тях се подувам, и не само в стомаха, но в стомаха е трагично.

Но реално хляб ям с подобна цикличност от има-няма десетина години.

От една година съм на режима, така че и другите "официални заподозрени" са на същия принцип.

# 491
Елора, какво става с теб напоследък, как си? Grinning
Ливрена,
Скрит текст:
миналата година почина баща ми, беше голям стрес. Малко след това пих Ашваганда- майка ми ми я беше купила. Да ти кажа, особен ефект не видях, но и при онези обстоятелства... Confused
Рися, аз говорех за повече години назад, нали като дете си отключила АИ заболяване- или аз не съм разбрала? Чела съм, че е нужен около месец без никакъв глутен, за да се отърсиш от негативните му ефекти...Ама никакъв, а е на толкова много неподозирани места...

# 492
  • пак там
Назад гледам колкото да си изясня как да действам напред, Долче. Защото няма кой да ми каже, за съжаление.

# 493
Щом така ти действа глутенът сега, то най-вероятно и преди си имала проблем с него. Може симптомите да са били по-неясни, но стандартните храни и манджи обикновено не изключват глутена. Децата не се замислят много за симптоми, нито тогава е имало много инфо...

# 494
Елора, добре ли си? Не те виждам от известно време и аз спрях да влизам......Надявам се да си в добро здраве....

Общи условия

Активация на акаунт