Модни тенденции в прическите. Тема 13

• 37 443
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
mama knows best, споделям мнението на tanch и хибискус за меденото Simple Smile
Съжалявам, че се повтарям и само подкрепям мнения, обаче си мисля, че на tanch много ще й отива с предложените по- светли кучири отпред Wink

# 151
mama knows best, споделям мнението на tanch и хибискус за меденото Simple Smile
Съжалявам, че се повтарям и само подкрепям мнения, обаче си мисля, че на tanch много ще й отива с предложените по- светли кучири отпред Wink
Лошото е, че в момента съм с червена коса, която се мъча да направя шоколадово кафява и ще отнеме време докато се случи. Преди си мислех и за шоколадово кафяво с нещо като омбре, за да съм хем брюнетка, хем малко русичко да има.

# 152
Аз толкова чудене и определяне реших, че съм Зима.

# 153
  • Deutschland
Mama, според мен русото ти стои супер. Много невинно и сладко изглежда.

Въпрос. Може ли да сложа плекс в мус боя? Двустъпков?

# 154
  • София
tanch, и аз съм като теб и в дълго чудене за балеаж или друго щадящо изсветляване, но не и на цялата коса.
Естествено съм почти черна и от няколко години успявам да постигна шоколадово кафяво, но все още сама и с дрогерийни бои, защото нямам побеляване и се справям с Loreal Casting или Excellence.
Сестра ми направи балеаж и първите 2 седмици седи чудесно, но после светлите кичури стават едни "измити" и определено зле изгеждащи като състояние на косъма. Прави се в доста известен и скъп салон, колорист и т.н.
Обаче седи като прегоряла коса, а нейната е още по-жилава и гъста и от моята и нетретирана преди това.
В чуденка съм дали да си го причиня. Близко до естественото е най-добре, но цял живот съм с един и същ цвят и понякога ми се иска промяна Simple Smile

# 155
mama knows best, според мен новата ти прическа е определено по-добра от старата.
Не смятам, че малко по-студен нюанс би стоял зле. Предлагат ти всякакви затоплящи цветове, предполагам за да не бледнее кожата, обаче всичко може да изглежда съвсем различно, ако подчертаеш красивите си очи. Имаш толкова хубави очи с рядък цвят и с една спирала буквално ще блеснат.
Има една много евтина козметична процедура, която не знам защо не е много популярна - боядисване на мигли. Особено за руси жени с руси мигли ефектът е преобразяващ. Много по-добър от спирала, защото стои естествено, да не говорим колко е по-удобно.
Медното е много капризен цвят откъм цветове на дрехи и грим. Много малко цветове му подхождат и ако не ги нацелиш, може да изглежда много селски картинката.

# 156
GG_BG подкрепям с две ръце за боядисването на мигли!
Всеки цвят, който не е натурален е взискателен към облекло според мен. А и не споделям мнението, че студен цвят би и отивал, именно заради кожата. За мен подобни цветове задължават да си с грим, поне аз иначе седя като измита паница.

# 157
Много ми се иска да се подстрижа момичета, разубеждавайте.....
В интерес наистината имам нужда, краищата са зле, поне едно 5 см трябва. Лошото е, че май искам да са повече...но като се знам. Мислех да го отложа до след 2 месеца за лятото.Чудя се...
Иначе днес ще се боядисвам, нямам търпение да освежа цвета.

# 158
Много ми се иска да се подстрижа момичета, разубеждавайте.....
В интерес наистината имам нужда, краищата са зле, поне едно 5 см трябва. Лошото е, че май искам да са повече...но като се знам. Мислех да го отложа до след 2 месеца за лятото.Чудя се...
Иначе днес ще се боядисвам, нямам търпение да освежа цвета.
Мис, кой какво прави, ние двете с теб все бои мажем на главите си.Laughing
Ако има нужда, режи я, иначе после тези 5 см. ще станат 10. Коса е, расте, на моята ѝ резнах над 20 и много се съживи.

# 159
Танч, мажа, защото след две-три седмици вече няма цвят. Не знам дали да не отрежа до раменете, да ходя отново да ме изсветлят, да стане вече доволно по-червена и да се уеднакви навсякъде, за да мога после само да поддържам.
Лошото е, че май  много ще се изтощи от червеното, и накрая ще се наложи да потъмня, а никак ама никак не ми се ще. Много харесвам този цвят, но истината е, че съм просто отенък и все ми е тъмна.И то се обезсмисля да мажа всеки месец, а да съм тъмна с червено.
Леле, какъв цвят! И как й подхожда на очите. Влюбена съм в цвета!

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 12:35 от Мис Каролин Бингли

# 160
Ела да пием по кафе и да те направя, половин колорист съм вече. Joy Тогава няма да си само с отенък, ще се виждаш отдалече.

# 161
Ела да пием по кафе и да те направя, половин колорист съм вече. Joy Тогава няма да си само с отенък, ще се виждаш отдалече.

Колко му е. То аз и не искам ярко.

# 162
tanch, преди  години като ученичка  бях руса...много руса Smile Като реших, че си искам моя цвят, не я боядисах, ами я оставих да израсте,та над 2години бях с "естествено" омбре и според мен, за да стои добре и да изпъква, косата трябва да се къдри. На права коса /каквато е моята/ просто не стои в пълния си блясък. Според мен омбре ще ти отива много, но си помисли дали си струва да си гориш косата, а и после поддръжката си е тегава.
Аз съм много скучна откъм коса, откак съм си с моя цвят все ми е що-годе дълга и равна. Не ми се е случвало да ме хванат лудите за някакви промени. Може би защото като малка все ме подстригваха късо и с бретон, аз все мрънках и не исках и затова сега бягам с 300 от такива прически и съм пълна противоположност на тогава Smiley
Мис, мисля, че ще е добре засега да подстрижеш тези 5см, за които казваш, че имаш нужда. Изчакай, може да отмине тази идея за по-голямо скъсаване на косата, ако ли не, винаги можеш да го направиш. Според мен не бързай, за да не съжаляваш после. Да, коса расте, обаче чакането да порасне е голямо Sweat Smile

# 163
Аз съм на границата между есен и зима. Сега, като видях снимката на Танч, си затвърдих мнението.

Преходът от червена коса към друг цвят е бавен, но щадящ за косата. При мен се получи така, когато след дълги години с червена коса, реших да бъда в цвят капучино. После преминах към отбора на блондинките и след това от раз си върнах естествения цвят, който поддържам и до днес Grinning Grinning Grinning

Кичури и балеаж няма да пробвам, тъй като си мия косата доста често, а нямам време и желание за честа поддръжка в салон.

+1 за боядисването на миглите

# 164
Чакай да видя какво имам в компа, Хибискус. Чакам определение.
Скрит текст:
Трия снимката, момичета, че и ММ е на нея. Извинете ме.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 13:02 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт