Лидл 137 - По женски...

• 131 912
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 495
И аз днес минах през Лидл, като терминатор направо. Никога не съм стояла толкова малко в магазин, почти нищо не видях. Взех от хлебчетата на промоция, кърпичките за тоалетна и тези за телевизор, монитор, телефон.
Не знам , но кутиите за еднократни ръкавици бяха на свършване. Аз за пръв път сложих едни купени , но имат малко талк, белички и добре бях с тях, ама.. Купих кутия Л и М от лидълските. Не ги открих веднага от бързане и питах един от служителите. Показа ми мястото, ама каза , че купували по 10 кутии хората и надали ще има, обаче взех. Има още 2 кашончета да знаете в Борово, ако са останали. Тоалетна хартия има, но вече купих миналата седмица от Милдето.
Взех и някакви маслини в кутийка гръцки, за пръв път взимам за проба и от горчицата днес дето са я пуснали.
А и 6 шоколада за 3 лв от промоцията днес. Май са палмови , ама карай. Та се изнесох скорострелно и да е имало нещо хубаво и изгодно не го видях.
Като пишете за маски и гелове, мисля ръкавиците са важни, особено на работа, знам ли. Аз нещо се панирах с този коронов вирус.

# 496
  • вятърничава
но онзи ден точно в Лидл опаковките на пилетата при нас бяха доста окървавени например.
+1

# 497
Фанфанито, ръкавиците от нитрил какъв цвят са, обърна ли внимание? (не белите латексови с талк)

# 498
Фанфанито, ръкавиците от нитрил какъв цвят са, обърна ли внимание? (не белите латексови с талк)
Не съм Фанфанито, но да кажа - черни бяха при нас. И аз взех една кутия.

# 499
Минах и аз на бързо, взех някои неща.
Лошо впечатление ми направи че на каса са нервни. Обсъждат клиентите в слушалката докато ме обслужват. Подигравателно.
Имаше доста хора с маски днес, похвално.

Лилавите торби са 30л, за мен са малки, иначе е удобно с дръжки.

# 500
  • Асеновград
Черните ръкавици по здрави ли са от белите? От белите съм взимала те се късат още при слагане.
Заредих препарати, погледнах и за дезенфектанта, но явно при нас няма.Три седмици все празен стелаж.

# 501
  • In transit
Основното е, човек да не поддава на паника, защото и негативните мисли влияят лошо на имунитета. Елементарната хигиена по принцип е необходима, а сега- по-засилени мерки.
Поначало в магазин гледам да имам под ръка и мокри кърпички, понякога при самото пазаруване се налага- напр. вземаш картофи, едва ли някой го прави с ръкавици, после ръчичките стават за миене, но като няма къде - почиствам с кърпички.
Лидълското гелче каквото и съдържание на алкохол/спирт да има, ползвам в комбинация с кърпички, когато не мога да мия ръце, защото прахоляк (и лук като вземаш стават мръсни ръцете) не маха.
Затова в нормалните страни зеленчуците и плодовете се пипат задължително с ръкавици, ако вземеш нещо с ръка те гледат лошо. Ама тук и да сложат пак 50% от хората няма да ги забелязват даже.

# 502
Ръкавиците от Лидл са черни на цвят, както е показано на кутията. Не са лоши, вече ги мерих. Взех М размер за мен, за мъже Л е добре.
Моите бели (взех ги от железарски магазин, но са с талк пише) не се скъсаха. Ходих си и пазарувах, до аптеката, че и на работата съм с тях. За момента нищо им няма. Дори не се набиват на очи. В началото ми се запотиха ръцете малко, ама после мина. Талка е само отгоре мисля. Зависи явно на кой производител са. Моите са DECOREX пише на кутията -ръкавици винил. Някой да не си помисли, че е тези за боя за коса или за хлебчетата.
На Лидл май номера М е малко по-широчък, но ръката ми е много слаба моята и е добре. Не намирам разлика между двата вида, освен цвета. Дори белите ми по-харесват, ама...и от черните съм доволна. Ще ги ползвам утре да си излезна с тях направо и един чифт ще имам за работата мисля. Не знам...много трудно това с тези вируси, не мога да ги уцеля как да се пазя((

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 15:22 от Анонимен

# 503
  • Асеновград
Благодаря за отговора за ръкавиците, аз съм взимала точно такава кутия от Лидл но бели. Белите се късаха много, затова и днес подминах кутиите.

# 504
Цветът няма значение, а материалът. Нитрилът е по-добър от латекс и винил. Сега за първи път виждам нитрил в Лидл. В постоянния асортимент са бели латекс. Аз ползвам бели или сини нитрил, но не от Лидл. Това черно сега..ще му свиквам. 😃

Фанфанито, благодаря, че каза, че се взимат много. Направо хукнах, а мислех да пазарувам чак довечера. Докато стигна до магазина бяха останали 4 кутии! Не знам имат ли в склада още. И млечният шоколад не е с палмови мазнини. 😉

# 505
Не знам за тези на Лидл. Може и да не са качествени. Само премерих. Другите са много здрави, тънки изглеждат, хич не са лоши, но са винил. На Лидл пише нитрил. Каква е разликата не знам(( Обаче, пак е нещо де..

soul81, писала си преди мен)) Радвам се, че си успяла с ръкавиците. Аз не разбирам от материи много, на мен еднакви ми изглеждат почти.
За млечния шоколад и това не видях дали има палма, ама взех 6 и единия почти изядох, че съм нервна. Ми не е лош. 2 шоколада  за 1лв си заслужава.

# 506
  • Ст Загора
Никой ли нее купил от спортните обувки от миналата седмица за 37.99 лв дамските?

# 507
Хаха, то аз уж не съм нервна, но и аз изядох почти един шоколад, хубав е (за мен).😂 Преразходих се енергийно от бързане. Не бъди нервна, пий една ракия. 😜

# 508
Майтапа на страна, но мислех да купя ракия. За предпазване от вируса.
Обаче се оказа, че трябва да е 70%, а то ракиите в Лидъл са до 40. И ся ко прайм?

# 509
Майтапа на страна, но мислех да купя ракия. За предпазване от вируса.
Обаче се оказа, че трябва да е 70%, а то ракиите в Лидъл са до 40. И ся ко прайм?
Ми пием по две Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт