Лидл 137 - По женски...

• 131 238
  • 2 174
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Бургас
Благодаря ти

# 2 071
  • Варна
Не бях виждала предни години тротинетки в Лидл.
Имате ли идея дали са ОК, ако някой си е взел/ взимал ?

# 2 072
  • Плевен
Здравейте, акумулаторната прахосмукачка става ли за ползване за вкъщи?
За мен си върши много добре работата, за която е предвидена - трохи и други дребни неща, когато не ти се вади голямата.

# 2 073
Миналата седмица ли беше тор за орхидеи, не ми отваря старата брошура

# 2 074
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
миналата седмица е имало. Simple Smile купиха ми без да съм го писала в списъка.

# 2 075
  • Асеновград
Миналата седмица имаше заредени много от течния тор, предполагам и за орхидеи е бил с тях. Аз миналата година взех за цъфтящи цветя, разреждах по упътване и спазих всичко, но на някои цветя не им се отрази добре, та вече не смея да взимам.

# 2 076
За орхидеи май на пръчица беше в брошурата, по-принцип има и течна но е опоменато, че е за орхидея. Все пак ако на  някой му отвори старата брошура ще се радвам да сподели

# 2 077
За орхидеи май на пръчица беше в брошурата, по-принцип има и течна но е опоменато, че е за орхидея. Все пак ако на  някой му отвори старата брошура ще се радвам да сподели

В брошурата имаше поне 5 вида течна тор - за балконски цветя, за рози, универсална... другите не се сещам какви бяха. Бутилката е 1 л., като по спомен половин или 1 капачка се разтваря в 5 литра вода. Имаше и тор на пръчки за орхидеи.  Уви, в Лидл на Раковски бяха заредили от течните само за рози и универсална, та взех от втората.

# 2 078
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

https://www.broshurko.bg/lidl/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D1%83%D1% … -03-2020/?page=21 21 стр.

# 2 079
Дезинфекциращия гел за ръце се е завърнал. Купих си 2 бр.

# 2 080
  • София
Може ли някой да сподели мнение за агнешкото месо в Лидл. Не че има сега, но преди как е било.

От както има Лидл само от там купувам агнешко - задно бутче. Избирам възможно най-лекото на грамаж, уж да е младо. Пека го с много лук в чугунена тенджера на бавна фурна. Доволна съм също от агнешкия комплект за дроб-сърма.

# 2 081
От козметиката на Cien препоръчвате ли нещо?

# 2 082
Дезинфекциращия гел за ръце се е завърнал. Купих си 2 бр.
Какъв му е състава?

# 2 083
  • Бургас
Не бях виждала предни години тротинетки в Лидл.
Имате ли идея дали са ОК, ако някой си е взел/ взимал ?
Да, дечко има от около 2 години май - ОК си е и са я карали дори едновременно с баща си, защото е до 100кг (от сгъваемите е).

# 2 084
От козметиката на Cien препоръчвате ли нещо?
Ползвам, балсам за коса- Cien .Харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт