Hercai/Вятърничав по ATV Тема 11

• 125 088
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Описание на 50-та серия на руски език:

Скрит текст:
Азизе и Насух ​​переживают сильнейшее потрясение. Насух ​​узнал, что Азизе на самом деле Айше, а Азизе узнала, что ее сын, который, как она думала, умер много лет назад, Хазар. Азизе сожалеет о приказе, который она отдала Махмуду, и пытается связаться с ним и Хазаром, но это будет нелегко. Фюсун, которая считает Азизе ответственной за смерть Аслана, планирует месть за него. Пока Рейян и Миран борются с тем, что происходит вокруг них, они также взволнованы и воодушевлены ожиданием ребенка. Пристрастия и эмоциональность Рейян развлекают и возбуждают Мирана. Он изо всех сил пытается сделать счастливой женщину, которую любит. Как всегда, его самая большая поддержка - это Фырат. Эсма находится на распутье: либо она откроет свой великий секрет Фырату, либо навсегда останется в молчании. Ей подскажет ответ на это, совсем неожиданный человек. Тем временем Азизе, которая думает, что все кончено, встает на путь откуда нет возврата. Таким образом она надеется заслужить прощение за все, что сделала. Но в конце пути ее ждет большой сюрприз.

# 631
Така е "първата любов ръжда не хваща"- Азизе / Айше и Насух. На стари години май ще станат двойка. Още повече и двамата нямат половинки. Имат син,внук  , а сигурно ще дочакат и правнук/чка.
Странно нещо е живота -връща ги там , откъдето се разделиха пътищата им.
То Азизе остана и сама- снахата Султан я ненавижда,внучката Гьонул и е сърдита, Фюсун я мрази,синовете и са мъртви... Живее в дома на Есма ,която се грижи за нея. Излиза така,че никой от близките и не е до нея- мъжа и Асланбей,синове, внуци..всичко си е отишло... И изведнъж Насух, Хазар, Миран  и шанс за нов живот.
https://youtu.be/t8JEfMgcQ8k

# 632
# 633
Ето и превод:

-Мамо,много ми липсваш.
-Сега няма отмъщение.Свърши се!Никой няма да докосва никого,сине!
-Ти повярва на тази жена?
-Сине,тя е твоя....
-Недей!
-Добре,че те има,ангел мой!
-Не искаш ли да станеш наш брат?
-Винаги съм искал да имам сестра като теб!
-Можеш ли да ми простиш един ден?
-Можеш ли да ми върнеш майка ми?
-Ще оправя всичко.

# 634
  • Плевен / София
Всичко сторено от Азизе се връща, като бумеранг върху нея...За Джихан....няма такава злост и алчност....Ярен прилича на него....Изведнъж Харун стана много желан и любим...Както се казва "интереса клати феса..."
Фърат все пак се оказа Асланбей....

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 21:50 от gostenka68

# 635
Всичко сторено от Азизе се връща, като бумеранг върху нея...За Джихан....няма такава злост и алчност....Ярен прилича на него....Изведнъж Харун стана много желан и любим...Както се казва "интереса клати феса..."
Още не съм гледала ще ми кажеш ли как Фърат се оказа Асланбей

# 636
Ех, как си знаех, че Фюсюн ще  е изпреварила Азизе и сега пак чуденка жива ли е Дилшах или не!
Серията обаче ми хареса, има динамика, внесока свежест с Гюл и бебчето. Осъзнах, че това детенце - Гюл ми е липсвало страшно много в сериала!
Моментът  с Рейян - Мафуз и Миран - Хазар много емоционален - поплаках си с тях!

# 637
здравейте искам да попитам кога ще има превод на филма вятърничав след 49 епизод

# 638
Предполагам  в неделя. Поне до сега така е било, момичетата, които превеждат филма са много експедитивни/ да са живи и здрави/.

# 639
  • Плевен / София
Още не съм гледала ще ми кажеш ли как Фърат се оказа Асланбей
Есма е изнасилвана от мъжа на Азизе и се ражда Фърат.
Рейтингът....на турците явно им хареса....

Много грозна беше сцената с прокълнаването на Рейян от Султан. Разбирам болката от загубата, но Рейян е най малко виновна за смъртта на сина и. Аслан беше вманиячен на тема Рейян и умря, защото се опита да я отвлече. Но всеки в този сериал казва и вижда това, което му е угодно. Много малко търсят истината.
Не смятам, че това,  което направи Азизе е простимо даже и да "върне" Дилшах....Животът на Хазар, Миран и Дилшах е провален и никой и нищо не може да ги възмезди за пропуснатото.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 17:36 от gostenka68

# 640
50 епизод беше интересен. Азизе повтаря постоянно ,че всичко ще оправи. Насух я пита как ? Миран иска да   върне майка му. Завърши като Азизе влезе и очакваше да види Дилшах,но вместо това там беше Фюсун. Рускините коментират,че Дилшах е държана в плен. Невероятно е почти 30 години- жива ли е,здрава ли е физически и психически?
И ако се появи Дилшах жива и здрава- то коя ще е жената на Хазар- Дилшах или Зехра ?
Фюсун и предлага да се застреля/Азизе/  и тогава Дилшах ще е свободна. Азизе няма да се застреля, защото няма да може да получи прошка от сина и внука си.  Макар че как ще върне времето назад ?
Султан е разстроена от смъртта на Аслан. Когато Миран, Рейян и Фарат отиват да изкажат съболезнованията си - тя се нахвърля върху влюбените. Проклина детето на Рейян, а Фюсун и казва да почака докато се роди и да отмъсти. Кой е виновен за смъртта на Аслан ?
Султан май ще я гледаме в 51 епизод за последно и ще напусне сериала. Ще умре ли; ще се побърка ли ,но ще я изведат.
Разбрахме и тайната на Есма. Фарат е син на Есма и съпруга на Азизе. Той се е възползвал от нея и я кара да мълчи. Тя забременява. Есма го бута и той пада и умира. Това е тайната м/у двете. Фарат е Асланбей,как ли ще се почувства като разбере истината ?
От 51 епизод
https://youtu.be/y1Nod3Y0SJs
https://youtu.be/8JKSebfNAX0

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 19:34 от akvamarin007

# 641
# 642
Хайде на новия епизод! И отново благодарности на дамите за бързия превод!
https://ok.ru/video/1895288408772

# 643
От 51 серия
Освен ;че Дилшах ще се окаже жива , то ще има явно и още изненади. Какво ли не се прави за рейтинга. Оказва се,че Аслан има син. Той е бил женен ,но съпругата му умира и детето се отглежда от родителите на жена му. Защо беше влюбен в Рейян ? Защото Рейян прилича много на починалата му съпруга. Той е искал да замине с Рейян - тя да стане негова жена и майка на сина му. Предполагат ,че психическото разстройство на Аслан не е наследствено,а в следствие на загубата на любимата жена.
Дали пък сценаристите няма да премислят и да оставят Султан. Тя не можа да отгледа сина си,да му се порадва,но би могла да отгледа внука.
И разбира се няма да оставят рода Асланбей без наследници- Фарат, Гьонул; сина на Аслан, Харун/макар че е по майка от рода/....
https://youtu.be/McE-WO6fUUQ

# 644
Из интернет се говори за нов проект на Акън. За сериал, който ще се излъчва на някоя от платформите, със заглавие “Правилата та живота”,  в главната женска роля ще е Демет Йоздемир.

Общи условия

Активация на акаунт