Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 132
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 285
Сега изгледах сторитата на Радост... Аз мислех, че само в профила се я изявила.
Тази жена е изключително глупава и ограничена. Каква предистория трябва да знаем?! Сочене с пръст, обвинения, жени срещу жени, зона на комфорт. Пак зверене, блещене и крясъци в камерата. Потресена от тази тирада и от всички, които я подкрепят.
Жалко е, че красивата фасада на Радост прикрива такава вътрешна грозота.
Не предистория трябва да знаем, а историята! И не говоря за дълбоките ѝ дебри и незначителни подробности, а базови неща. Има едни 5 дати, които просто трябва да се знаят от всички българи или установили се в България. И ако не знаеш да се срамуваш и да седнеш да научиш, не да вириш нос. Айде да кажем да е някакъв отруден човечец, цял живот бачкал на полето, сиромах, неграмотен и неук, а тя нашата мома европейка, полиглот, бизнесдама и се излага като кифладжийка, както казваше баба ми. 'Ич ми не е за претенциите ѝ за чужбина било то дали за Китай се гласи или е дошла от Украйна. Надали ще ѝ е приятно някой да изтъкне като недостатък произходът ѝ в обикновен разговор, но като може да е спасителна карта я вади от раз. Много се разочаровах от Полина, а принципно ѝ симпатизирам.

# 286
Гергана си е кривогледа, при астигматизъм май се изместваше окото към външния край, при нея поне това виждам.

Не е от астигматизъм, това е съвсем друго нещо. По-скоро амблиопия, популярно наричано lazy eye. Понякога е почти незабележимо...

# 287
Кривогледа си е Гергана, да. И друг път съм го забелязвала. Пълно е с екстри това момиче.
Няма общо астигматизма с кривогледство. И аз съм с астигматизъм, но не съм кривогледа. 😜

# 288
Скрит текст:
Венелина и Ида са ви подкрепили в коментарите. И двете ги харесвам и се радвам на реакцията им за разлика от други влогъри. Тази издънка няма оправдание, недопустимо и за мен необяснимо от всяка гледна точка. А тая Радостина имам чувството, че само търси в кой скандал да се намеси.

Да, и на мен ми направи впечатление, че Ида се е включила. С нейното творчество съм запозната и я гледам. Ще погледна и другото момиче - Венелина.
Предполагам, че няма много абонати и не е толкова известна, защото не ми е попадала досега?
Да, не е сред известните. Каналът й е Venelina Lyamova. Не е нещо уау, но на мен ми е симпатична (като изключим несъответствието в цвета на косата и веждите).

Гергана пак е потресаваща. Забравила е сигурно да каже, че е искала да бъде принцеса и затова го е правела. Ужас.

# 289
Е така шак шак и направо ми иде да се гръмна като ги чета тия простотии. Grinning При тая се бият здраво собственият й речник от 69 думи и пратеният от ПР-ите на Николета текст.
Те сиромасите от полето си уважават националния празник и си го знаят. И са допринесли много повече от тия неопържени мекици.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 03:10 от Breedlove

# 290
  • Варна/Амстердам
Някакъв страшен скандал се е заформил с Филяка в ролята на злодей. Бившите му авери от "Типично" го нападат дружно в две видеа, а той отговаря на удара с клип, най-вероятно режисиран от Пепе Спилбърг (титан на мисълта).
Истината е някъде там...👽

# 291
Може ли линк? Не знам какво да търся, понеже хич не съм запозната с тях.

# 292
https://clinica.bg/803-Kak-se-premahva-krivogledstvo?

Цитат: Според вида си кривогледството може да се раздели на три групи. Първата обхваща случаите, когато то се дължи на голям диоптър далекогледство или астигматизъм.
Хм, възможно е. Но не мисля, че Гергина има голям диоптър, или много астигматизъм. Много хора имат и висок диоптър, и астигматизъм, но не им бягат встрани очите. По-скоро е това с ленивите очни мускули.  
Някой беше коментирал преди, че подобно нещо с очите е забелязал при детенцето на Константина. При децата се коригира сравнително лесно, май...

# 293
  • Варна/Амстердам
Може ли линк? Не знам какво да търся, понеже хич не съм запозната с тях.

Заповядай!😊
Филяка е нападнат:
https://youtu.be/Yw2WxZTyppU
https://youtu.be/i9RyDzIYFao
Филяка се защитава:
https://youtu.be/1uE5j4GnRHc

Не съм ги изгледала целите, разбира се, но разбрах за какво става въпрос 😁

# 294
Филяка се защитава директно от диванчето на Пепе 😂
Чудя се, дали ѝ помага за ремонта вече?

# 295
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някакъв страшен скандал се е заформил с Филяка в ролята на злодей. Бившите му авери от "Типично" го нападат дружно в две видеа, а той отговаря на удара с клип, най-вероятно режисиран от Пепе Спилбърг (титан на мисълта).
Истината е някъде там...👽
Ex мадам Йепсон ги разби като Бийтълсите 😀

# 296
Филяка се защитава директно от диванчето на Пепе 😂
Чудя се, дали ѝ помага за ремонта вече?
като гледам от този скандал само Филяка ще спечели защото като му гледам новия канал бързо ще събере хиляда абоната за нула време ей така

# 297
Някаква страшна драма с това "Типично".
Имам смътен спомен, че се съм се опитвала да гледам техни видеа преди години, но ми бяха адски нескопосани, дървено изиграни, плоски като хумор и като цяло много криндж.

# 298
За мен украинката Полина и нейната защитничка Радостина Тодорова много се изложиха.
Някоя от вас може ли да ми обясни точно какъв интерес има Радостина да оправдава колежката си Полина?

# 299
За мен украинката Полина и нейната защитничка Радостина Тодорова много се изложиха.
Някоя от вас може ли да ми обясни точно какъв интерес има Радостина да оправдава колежката си Полина?

Никакъв, просто трябва да е на всяка манджа мерудия. 😃🤪

Общи условия

Активация на акаунт