Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 256 238
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 555
Преди време Пепе каза, че може да прави съдържание за бизнесдами, ама още го чакаме. Joy
На мен не ми се гледа поредното влогърско ежедневие на някого - ревюта на козметика, пътувания, книги, уреди, интериорен дизайн - да, но няма какво да гледам на това как някой става, води децата на градина, ходи на работа, прави вечеря и ляга. Гледат ми се повече качествени тематични клипове.

# 556
  • Wonderland
Rapunzzell, моля сподели кого следваш - за козметика основно разчитам на чуждестранните блогъри/ влогъри и често пропускам много готини български продукти. На звездите от темата и аз не разчитам много.

Много харесвам Стефи - https://www.instagram.com/eatlovemakeup/ - дава много подробни, информирани ревюта, не е лигла и не дрънка излишно. Няколко неща съм купувала по нейна препоръка. Simple Smile

Надя Сивкова също е супер готина, запознахме се по време на едно събитие и ми даде супер полезни съвети, та и нейните кратки Stories ревюта следя, но нямам нерви за YT: https://www.instagram.com/rockstarslovenadi/

Другите са били по-скоро единични случаи, затова няма да ги казвам.
Всъщност е много лесно да хванеш кога някоя от по-малките "инфлуенсърки" споделя нещо, защото наистина ѝ харесва и кога го прави, защото е писала и се е молила на 10 фирми да ѝ пратят безплатни продукти и накрая просто пляска всичко, което получи, наред. Simple Smile

# 557
Бизнес канал е много хубава идея,но съм съгласна с Адри,че е трудно да стане. Например моя шеф не би бил доволен,ако служителите му се развяват из Youtube, не би ни приел сериозно. Отделно ставаш сутрин кога да включваш камера,работиш,след това да се прибираш,да сготвиш,свършиш всички задължения и да обработиш видео? Аз затова казвам,че инфлуенсърките ни имат доста свободно време,че да го правят Simple Smile.

# 558
Хаха, Пирина и тя "бетонира" рецепти за брускети в Инстаграм! 😁😁😁 Започва поста с това как обожава да меси хляб, как от малка била научена...и бла-бла и бла-бла...бетони, рецепти. И накрая взела хляб от Била, видиш ли?! 😁😁😁

# 559
Хаха, Пирина и тя "бетонира" рецепти за брускети в Инстаграм! 😁😁😁 Започва поста с това как обожава да меси хляб, как от малка била научена...и бла-бла и бла-бла...бетони, рецепти. И накрая взела хляб от Била, видиш ли?! 😁😁😁
Ох, смях се с глас на това уонаби Joy Не става Пиринче, слабо.

Момичета, усещате ли как някои инфлуенсъри, които са по-популярни в последните няколко години рязко се промениха спрямо аудиторията си ?
Преди имаше този личен контакт, наистина споделяха полезни неща, но откакто ги заливат с пр, реклами, спонсорства и т.н. просто ни отсвирват като 'клиенти'. Ако преди време всяка си държеше нейна линия, сега по-скоро всички са съюзени срещу 'хейтъри' злобарки и грам не ги интересуваме, важното е хонорара да върви.

# 560
  • Light of Zartha
Ох тая Пирина е толкова нелогична, имам чувството,че си живее в нейн си свят с пеперуди и супер деца. Преди много ми харесваше но тези разговори за чувства, бетони и други чудесии идва в повече плюс,че е компетентна по всякакви въпроси естествено Rolling Eyes сега пък рецепти ще показва...яйца на очи сигурно...

# 561
Бизнес канал не виждам как би могъл да се осъществи, но един канал, ориентиран към нормалните жени, с обичайно ежедневие - защо не? Идеи за тоалети за работа (които, както Ивана и Валерѝ грешно смятат, не включват шалчета в косата и дълбоки деколтета - ако си спомняте плоското им видео за края на отпуските), идеи за лесни прически, ежедневен грим за работа, трикове за пестене на време сутрин, бързи и здравословни закуски (които да не включват абсурдни поръчки от foodpanda на мекици със сирене от кашу и прочие глупости)...такова съдържание аз не виждам кой български влогър предлага.

# 562
А, Ванче, не се и съмнявам, че си се влюбила в парфюма, нали е аванта...как иначе...😀
Скрит текст:

# 563
Когато искаш да си палитра😱

# 564

Момичета, усещате ли как някои инфлуенсъри, които са по-популярни в последните няколко години рязко се промениха спрямо аудиторията си ?
Преди имаше този личен контакт, наистина споделяха полезни неща, но откакто ги заливат с пр, реклами, спонсорства и т.н. просто ни отсвирват като 'клиенти'. Ако преди време всяка си държеше нейна линия, сега по-скоро всички са съюзени срещу 'хейтъри' злобарки и грам не ги интересуваме, важното е хонорара да върви.

Усещам да, затова и не ги гледам вече. То и аудиторията, към която се стремят е такава, която не може да си позволи повечето неща, които рекламират.
Масовката са жив зян, да се смееш ли, да ревеш ли, не знам. Хранят се и се обличат от пр практи, децата си отгледаха с тях. Брандовете пращат, но каква е възвръщаемостта, никой не казва.
Тия Кактус не ги бях чувала, имам четка за разресване за 1,5 лв. от Джъмбо и ще си я ползвам, докато се разпадне, а после ще си купя същата. Маркетинг така не се прави, ние не ядем доматите с колците.

Ако някой се интересува какво гледам напоследък, два-три канала за орхидеи, че ме интересува живо и това е. Понякога си пускам някое по-популярно видео, ако тук се коментира повече, иначе - пропускам.

# 565
Цитат
Междудругото вероятно знае какъв ден е 04.07...

Много добро попадение!

# 566
  • Варна/Амстердам
Толкова да са ми продажни... 😁
Конски ф****и да им дадат да рекламират, ще ги изкарат благоуханни, само и само да изкарат някой лев.

# 567
Толкова да са ми продажни... 😁
Конски ф****и да им дадат да рекламират, ще ги изкарат благоуханни, само и само да изкарат някой лев.
Ами нали това  е тяхната сериозна, заета "професия". Grinning

# 568
Бизнес канал не виждам как би могъл да се осъществи, но един канал, ориентиран към нормалните жени, с обичайно ежедневие - защо не? Идеи за тоалети за работа (които, както Ивана и Валерѝ грешно смятат, не включват шалчета в косата и дълбоки деколтета - ако си спомняте плоското им видео за края на отпуските), идеи за лесни прически, ежедневен грим за работа, трикове за пестене на време сутрин, бързи и здравословни закуски (които да не включват абсурдни поръчки от foodpanda на мекици със сирене от кашу и прочие глупости)...такова съдържание аз не виждам кой български влогър предлага.

Някой, който наистина е зает през деня, последният му приоритет ще да снима видеа за удоволствие. Снимането и качественото монтиране си отнемат доста време всъщност и аз например въобще не бих се хванала да си губя времето да се занимавам с нещо такова докато мога да правя нещо много по-приятно. Хората, които наистина бързат сутрин не са тези, които междувременно ще запишат 20-минутно видео за закуската и сутрешната си рутина.

# 569
  • Варна/Амстердам
Да, и ежедневието им е пълно със задачи-маникюр, шопинг в Лидъл и Била, приготвяне на аламинути, щото нали нямат време или фууд панда. В този ред на мисли-Ванчето не можа една манджа с мръвка да му сготви на Боби, много егоистично, а си личи, че човекът се радва на месце. Имайки предвид, че прекарва голяма част от времето си вкъщи, нищо не й пречи да направи една мусака например. Даже и зелен сок го накара да пропие 😁

Общи условия

Активация на акаунт