Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 754
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 2 805
Направо да оЖали човек инфлуенсърите, какво им се стовари на главите. Мъка, мъка ви казвам...

# 2 806
Да похваля Адри за идеята с 3D принтера и шлемовете за медиците. Чудесно! Ето един добър пример. Ще се радвам да видя видео по въпроса с повече детайли.

# 2 807
Ох, Гането пак ще намаже Satisfied
Скрит текст:

# 2 808
...инфлуенсърите да разцъфтят, възползвайки се от момента, а не да апелира за гледания на старите си видеа, за да ѝ се пълни джоба. Глупаво момиче... Същото и с нашите родни инфлуенсърки, коя от тях показа колко "струва" нейната креативност? Всичките ги мързи да гледат дори.
А може би пък в такова положение, докато гледаш как светът около теб гори и очакваш да пламне и тук, някак не ти се цъфти? Thinking
Не всеки е такова перде, че да се прави, че нищо не се случва и новата му спирала е топ приоритет в момента. Да не говорим пък за тези, които са затворени с родители, деца и/или работещи от къщи мъже и се чудят чай ли да пият или да се обесят Joy
Мисля, че сравнително скоро коментирахме колко е удобно маскирането на всевъзможни теми под шапката на лайфстайл блог/канал и как всякакво съдържание може да се пласира, без оправдания, понеже е лайфстайл ? Извънредното положение/карантина не са ли начин на живот в момента (лайфстайл)? Интересно как една Анна от School Of Affluence, която често давам за пример тук, успява да бъде продуктивна и с оглед обстоятелствата, при все че каналът ѝ също е лайфстайл. Мога да дам много примери с много влогъри (предимно чуждестранни), които и в тези смутни времена успяват да докажат креативността си, въпреки че са затворени вкъщи, а и всички сме в "една лодка" все пак. Влогъри, които също "това го работят", но имат заснети видеа в аванс, железен график, който рядко нарушават, интересни идеи, с които изненадват аудиторията си. Оставам с впечатление, че един наш инфлуенсър, който все пак "това го работи", не е способен да създава съдържание извън кръга "мол-събитие-разопаковане на ПР пратки" Simple Smile Нека тогава да няма учудени защо не се приема сериозно тази професия и няма тежест, защо масово се смята, че не се плащат данъци и че инфлуенсър/влогър е синоним на безработен лентяй - заради това несериозно отношение към собствената професия (изключвам случаите, когато е хоби).

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 18:09 от Crystal Noir

# 2 809
Гледах последните видеа на Галя(въпроси и отговори) и на Ели. Ели ми е скучна. Но не беше лошо видеото. Галя обаче ми хареса. Няма какво да си кривя душата. Говори добре и по нейнити си неща. И изглежда чудесно винаги(не говоря за стил,свежа е,хубава е). Не ме дразни с почти нищо.

# 2 810
Успях да прочета цялата тема Hands Clap
От поне година не съм гледала нищо , черпя информация от темите тук Grinning и като гледам май нищо не се е променило.

# 2 811
Галя , за мен е човек, който в доволен от живота си-снима си за кеф, когато и е приятно, теми,които са и интересени.

# 2 812
  • софия
Съжалявам, но не мога да оправдая мързелът и нулевата креативност на родните инфлуенсъри с настоящото положение. Crystal Noir  добре го е обяснила Simple Smile

# 2 813
Галя е много готина и обиграна, човек, който се чувства добре в кожата си и ако се въздържаше от неадекватни и несвързани реклами на пособия като тоалетни патета, парочистачки и прочие, щях още да я следвам, може би бих ѝ дала някой шанс, ако не избухне с някоя нова глупост в близките месеци.

# 2 814
  • София
Ще се радвам да видя видео по въпроса с повече детайли.

То няма кой знае какви детайли за цяло видео. Можем - правим. Други шият и даряват маски, трети купуват апаратура, четвърти - храна за възрастни съседи. Всеки прави по нещо според възможностите си.

# 2 815
Според мен Гергана е била на зъболекър още на следващия ден след като се прибра от Италия, когато се снима с маската. Ако е така, ще е потресаващо. Grinning И естествено, че няма да даде пари за зъби, тя ако искаше да са и здрави и добре изглеждащи, отдавна щеше да продаде някой чифт обувки от шейната.
Иска ми се Валери да може да се погледне отстрани, за да се депресира завинаги.
Ивана ми е много трудна за гледане последно време, сега като работя от вкъщи се опитах на 2 пъти да я гледан за фон, но не издържах.

Попадна ми Карина Илиева в ютуб, а някой я беше и споделил, коя е тя? С какво се занимава. Заприлича ми на една варненска Звезда Симона Колева...

# 2 816
Имах предвид за 3д принтера и направата на шлема или друго. Мъжът ми например е гледал десетки подобни видеа из yt,ще ми е интересно да видя подобно видео на български. Пък и това си е сериозна инвестиция в техника. Може много интересни неща да се направят и снимат.

# 2 817

Попадна ми Карина Илиева в ютуб, а някой я беше и споделил, коя е тя? С какво се занимава. Заприлича ми на една варненска Звезда Симона Колева...

Продавачка в Сефора

# 2 818
Аз пък не разбирам защо трябва да ги жалим, че не им било до снимане. То сигурно и на продавачите по супермаркетите не им се работи в такива времена и не цъфтят, ама не могат да си дадат творческа почивка или да апелират работодателите си да им дават пари, за предишната им свършена работа. Да, продавачите изобщо не са в развлекателната индустрия и са длъжни да работят, но подобни оправдания мен лично ме дразнят. Разбира се, не задължавам никой да споделя мнението ми.
Подкрепям с две ръце влогърите, които намират креативност, сили и време да забавляват аудиторията си във времена като тези.

# 2 819
Цвети най-накрая с обяснение за вчера. Давали са я по новините по нова! Трябваше и глобичка алед безотговорното поведение, а от вчера до днес има 200 последователя отгоре.. а за Гергана аз я питах дали е коланорация,но бях сигурна ,че отговорът ще е положителен. Мечтая да съм инфлуенсър и да ми дават безпари всяко нещо 😂 докъде я докарахме

Общи условия

Активация на акаунт