Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 561
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 360
Докато сме на темата за чужденци, говорещи български - в момента гледам видеото на Йоана. Напоследък взех да не я харесвам и мисля, че не, защото тя се е променила, а защото започва да показва истинското си лице. Хубаво е, че учи Барт на български, но ми се струва, че е груба с него. Гледа го някак надменно. Явно той е доста търпелив. Да, за руснаците българският не е толкова лесен, членуването изобщо не го разбират и на някои хора дори са им смешни думите, които се получават (напр. вратата), но все са славянски езици. Той е белгиец и е на 47, не знам какво се очаква от него. Дано да не се откаже човека.

# 3 361
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Може да не издържи на напрежението и да се откаже. Laughing

# 3 362
... и да направи ляйф на няколко гроздови 😄

# 3 363
Изгледах ги, не ми се струва, че Барт ще бъде от най-тъпеливите, но да видим.
Има добре изглеждаща жена и друго не му трябва очевидно.
Имала чувство за хумор Йоаната...

# 3 364
Банда Банда е най-изпъкващата сред тях.По принцип не съм засичала да се излага с нещо,малко е припряна в изказа си,още време явно и' трябва да се поучупи пред камера.Има си рубрика както в нова тв,така и в канала и',държи си линията с киното,възпитана,с английски хумор,който чат пат не схващам,но от беглите ми впечатления-палец нагоре.
Ана Бей и School of Afflunce-нкл клипа изгледах,с някои неща съм съгласна,с други  не,но тя е златотърсачка,бягаме в различни коридори.
С кое съм съгласна- "Less is..more"по отношение на обличане,кое изглежда елегантно,кое евтино,материи,подбор,вкус..има какво да се взаимства от нейните идеи като цяло.Увлекателна,приятно да я слушаш,искрена...
С кое не съм-"Парите са новият език на любовта",да си "висок калибър"/класна дама не се корени ,за мен,само в облеклото,маниерите,изискванията и високата летва в ловуването,която си поставяш и се нагаждаш.Постоянно говори за инвестиция в себе си,дано не визира изключително и само във външния си вид.
И от няколко изгледани клипа ми се набиваха 2 думи,които ги има в речниковия си запас и постоянно ги използва-елегантен,изтънчен.
НО! Много повече ми харесва Анна,отколкото подобията и тук в Бг.Съветвам горещо да се абонират за нея.Тази жена е превъртяла играта.
Казах,че ми прилича на Антония Петрова,имах предвид външно и като тембър на гласа,но са  много различни двете. И  за Калюбкина със семинарите се сетих.
На прима виста е това.

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 08:25 от BaklavaTa

# 3 365
Гледах сторитата на Капитонова... Явно наистина,  приятелят й е към 35-40 годишен .

# 3 366
Аз много харесвам Анна Бей от School of Affluence. Че е златотърсачка - вярно е, но е откровена за това, че приоритизира финансовия комфорт и ми харесва, че не го захаросва. Всеки, в крайна сметка, нека си прави каквото иска. Но смятам, че съветите ѝ за стил, поведение, етикет са доста на място. Много харесвам и Tracy Hensel, ако сте я виждали. Мисля, че е коуч по принцип, но също има много интересни видеа за етикет, възпитано държание, самочувствие. Много ми допадат такива влогърки, за съжаление си нямаме наши в България...

# 3 367
Ганчето убедително ще спечели в класацията за най-необичан влогър този месец.

Аз лично съжалявам, че не гласувах в края на гласуването, защото при мен впечатленията ми претърпяха коренен обрат и ако можех да гласувам днес - щях да избера Йоко Оно или Полинария.

Приключило е гласуването вече, нали? Не ми дава вариант да променя.

# 3 368
Постоянно говори за инвестиция в себе си,дано не визира изключително и само във външния си вид.

В никакъв случай не става въпрос само за това при нея. Говори за обогатяване, за ходене по конференции, за наваксване на липси в знанията, усъвършенстване. На примависта няколко неща, които е правила: 10-day silent retreat - медитация, йога и т.н., (бтв, разгледайте го това, било безплатно!), курс по етикет към Швейцарска школа (за 30 бона Grinning), курс за image consultant (комбинация на цветове и типажи, това са курсовете на стилистите в Холивуд), YouTube конференцията в Лондон, сомелиерски курс, по спортове също ходи - язди от дете и умее да танцува (латино и изключително добър виенски валс).
Определено може да останеш с грешно впечатление, ако само гледаш видеата. Пусни си сторитата, там виждаш повече от човека - говори много за дисциплина, за важността на навиците, за осъзнаване на грешни модели на поведение и поправянето им... Абе, любопитна е и осъзнава, че като има определени претенции към човека до себе си, трябва да му е на нивото.

Обичайно тези, които говорят по темата, са видимо златотърсачки (прословутата Шера, която действително търси само пари и не се притеснява да го каже) или някакви хахавки хипита, които говорят за женската енергия. Интересува ме като тема много, но по никакъв начин не мога да се идентифицирам с тия развлачени коси или само  абстрактния аспект, чакри, аури и тем подобни.

# 3 369
Дотяга ми, честно.

# 3 370
  • Англия
Тази Ана почна да ми изскача и гледах няколко неща. Наистина дава много адекватни съвети, приложими и от мусакаджийки дори. Най-непопулярното, но изключително важно, по темата за инвестиция в себе си-посещението на психолог, който да ти помогне да преодолееш бъгове от миналото, детството...ясно е, че ние милионери няма да омаяме, но във всяко видео има нещо полезно.
Миналата година като видях Йокото за първи път ми се стори доста интересна. Има нещо, което и днес намирам за плюс в канала ѝ-няма спонсорирани видеа, пращат и пр пратки, но тя не гарантира, че ще говори хубаво за продуктите, ако не ѝ харесват. Видеото с мъжа ми беше любопитно, но не можах да гледам много от него, просто английският ѝ много ме дразни и направо недоумявам как това е достатъчно да комуникираш с партньорите си.

# 3 371
Bibons има едно от най-качествените съдържания инстаграм.Толкова интересни статии пуска , идеи за пътувания, за развлечения, лично мен ме обогатява.Има доста интереси и е компетентна.Много я харесвам!🤗

# 3 372
На мен Бибонс ми харесва точно заради това, което явно отблъсква някои - как профилът ѝ изглежда подреден, изглежда като списание, с мисъл, а ми носи и естетическа наслада, защото е професионално заснето. От друга страна в сторитата и в статиите на блога има много лични истории,  научила съм доста хитринки от статиите ѝ за пътуванията. Общо взето от всеки текст може да извлечеш нещо полезно и тогава рекламите не дразнят въобще.
Някак си ми е скучно да гледам ежедневието на Ивана и Валери например, а и на Поля дори, защото в снимките си се стремят да са супер "земни", обаче ако искам да гледам обикновените брънчове на разни мацки, снимани с телефон - ами и аз и моите дружки изкарваме такова съдържание без да се стараем особено.

Напоследък ми е много  приятен профилът на тази мацка - Yasmine, флорист от LA, красиви и интересни аранжировки прави :
Скрит текст:

# 3 373
  • Wonderland
Простете моето невежество, но Теа и Андреа Банда Банда, какво им харесват толкова???? То си е и въпрос на вкус де, но мен лично ме натоварват... Гледам някаква нова кампания, били част от петте музи 🤣🤣🤣🤣

Ами наистина е въпрос на вкус - аз имам проблем с Божана, Теа и Андреа не са лоши.
Теа много я харесвам, макар да ми е леко надменна, а Андреа я следвам от съвсем скоро заради работа и за момента ми е много приятна, въпреки че бях адски предубедена.
Бибонс и Ая са ми любими.
Но Божана... толкова ми е арогантна и наперена и винаги ми е била много антипатична, не знам защо точно нея са избрали..
Някак си бандабанда най-много ми се цепи от тоя колектив като тип "инфлуенсър" и съдържание. Тя е толкова миличка, удря го много хумористично и естествено в профила си, а останалите се опитват да поддържат някакви по-стилни и арт профили/блогове и е много странна комбинация Grinning

# 3 374
Има много хубав епизод с Бибонс в подкаста Говори интернет. Много приятна и интелигентна жена е тя.

Общи условия

Активация на акаунт