Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

• 255 468
  • 4 122
  •   1
Отговори
# 3 600
Биляна е Антоанет 2 и тя забременяла ,когато е правила 3 месеца с приятеля си.Обяснението е,че била сега време колкота по млада е толкова ок да роди.Не разбирам момичето явно иска да задържи приятеля си,а той къв тъпак е.Жалко след 2 годинки ще е самотна майка на момчето ще му се доживее и ще се хвани парцалките.

# 3 601
Някой знае ли кой визира Радост в последното си стори? 🤔 Нещо изпуснах клюката

# 3 602
Някой знае ли кой визира Радост в последното си стори? 🤔 Нещо изпуснах клюката

Мисля, че Анна-Мария Чернева, но не съм сигурна.

# 3 603
Да, за същата става въпрос. Мине, не мине време и тази Анна-Мария споделя доста злобни публикации за бездомните кучета, подтиквайки и към агресия. Рядко противна жена...

# 3 604
Биляна е Антоанет 2 и тя забременяла ,когато е правила 3 месеца с приятеля си.Обяснението е,че била сега време колкота по млада е толкова ок да роди.Не разбирам момичето явно иска да задържи приятеля си,а той къв тъпак е.Жалко след 2 годинки ще е самотна майка на момчето ще му се доживее и ще се хвани парцалките.
Изключително неприятно предвиждате живота на хората, оставете времето да покаже и не вадете стъкленото кълбо за чуждите животи. В никакъв случай не съм фен на Биляна, но дори развъзката да е такава смятам, че с нейните възможности всеки може да отгледа едно детенце.

# 3 605
Да, за същата става въпрос. Мине, не мине време и тази Анна-Мария споделя доста злобни публикации за бездомните кучета, подтиквайки и към агресия. Рядко противна жена...
Не е тя,а една кифла.По целия фейсбук я разнасят и псуват,защото се е изказала тъпо за кучетата.И тя като Анна нищо общо със снимки и на живо без грим са пълно мъже

# 3 606
Коя е тая кифла? Аз съм във всякакви кучкарски групи... странно, че не съм видяла.

# 3 607
Сега гледах на Джефри новото видео. Стилът на къщата е все едно двойка цигански барон и кукла Барби са декорирали и явно само тя има книжка. 😬Иначе няма да го мисля, обездвижен и на тясно няма да остане, само да обиколи леглото навърта едни 5к. И live in антураж си има, скучно няма да му е. Беше малко смешно как адресира ситуацията в момента, първо подканя да не се филмираме, да не се барикадираме вкъщи, да излизаме на чист въздух и да вършим нещо, веднага след това казва stay indoors и завърши с отидете да усмихнете някого и да му помогнете. Абе въобщее... И видиш ли бил малък бизнес.😂

Последна редакция: нд, 29 мар 2020, 13:26 от Emi_55

# 3 608
Да си призная тези дни гледам главно Ивана и ми е приятно като цяло. Но днес поредната измишльотина, тя просто се чуди каква да снима-нося мъжки дрехи. Да, знам, че някой тип мъжки кройки се носят от жени като дънки например, но за мен е до там...не го възприемам, и й се чузя толкова ли няма друго какво да снима.
Ще взема да й пиша да й кажа за заснеме видео за опита си с медитацията, макар, че ме съмнява да практикува редовно. Много непродуктивни, вместо сега да замислят нещо по-интересно.
Ако й пишеш, кажи й да направи видео и за веганството... 😁 Още го чакам..

# 3 609
И аз не разбирам медиуми ли пишат тук. Доста смело да предвиждаш чуждите животи. Грам не харесвам Биляна, обаче тенденциозно тук се предопределя нечия съдба. И как пък нещо хубаво не се пророкува, не знам. На всяка ще й се пука балона, ще я зарязват, няма да се оправи сама и пр. Разбирам, че всеки има гледна точка и има някакъв житейски опит, но горчив вкус ми оставя предричането на развитието на живота на непознат и то с един такъв тон "ще види тя". Не визирам само коментара за Биляна, а всички в тази посока. Пък и да си помислим нещо, не всеки път е ок да го напишем. Малко звучи така, сякаш всички тук знаем всичко, не грешим и сме застраховани от нещастия и лошо стечение на обстоятелствата, а не е така.

# 3 610
Коя е Биляна?

# 3 611
Скрит текст:
Коя е Биляна?

Скрит текст:

# 3 612
Няма да пророкувам за бъдещето на Биляна, понеже слабо ме интересува, но я намирам за изключително празноглаво и високомерно същество, блестящо единствено с парите на техните.

# 3 613
Разкошно видео от Звезди и Калоян. Невероятно креативни мозъци имат тези двамата, с изключително удоволствие ги гледам.
https://www.youtube.com/watch?v=jO8eptvfe-k

# 3 614
Разкошно видео от Звезди и Калоян. Невероятно креативни мозъци имат тези двамата, с изключително удоволствие ги гледам.
https://www.youtube.com/watch?v=jO8eptvfe-k
О, хареса ми. Супер снимки. С другите няма да се справим, но това с чашите ще го пробваме.

Общи условия

Активация на акаунт