Против акне/пъпки по лицето 10

• 51 011
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
Не знам аз изключително много позитивни коментари изчетох за Скинорен дори в аптеката толкова ми го хвалеха, а аз вече седмица  го ползвам, мажа се сутрин и вечер( не ми пресушава кожата, нямам странични ефекти) не мисля че ми действа въобще нито една пъпка не ми се е повлияла дори 1% . Аз разбирам, че изисква време и мазане ама то пък за една седмица нито една пъпчица да не се повлияе направо съм в шок.
И при мен беше така, но след няколко седмици мазане само вечер ефектът беше налице. Кожата ми светна, пъпките се скриха, ако случайно някоя се появи, се скрива много бързо. Старите белези също изчезнаха. Търпение и ще има резултат.
Аз съм пробвала сапуна на Акне Аут. Не бих повторила. Много изсушава кожата. Аз все още пазя и лосиона от серията Акне Аут, защото е в годност, но май и него ще хвърля. Все едно си слагам чист спирт на лицето.

# 661
Не го хвърляй, пази го за някой не дай си Боже критичен случай с нова пъпка, която бързо искаш да изчезне. Акне аут в това е добър, че маха бързо пъпките (докато не станеш резистентен към него де), но не лекува...

# 662
Не го хвърляй, пази го за някой не дай си Боже критичен случай с нова пъпка, която бързо искаш да изчезне. Акне аут в това е добър, че маха бързо пъпките (докато не станеш резистентен към него де), но не лекува...
При мен резултатът от него е пъпки на следващия ден. Иначе от активния крем винаги съм била доволна, но вече не ми действа.

# 663
Някой ползвал ли е продуктите на LR Health and Beauty с алое вера (геловете за пиене, козметиката)?

# 664
Здравейте,
Реших най-накрая са се обърна към Вас и да споделя един мой проблем. От четири години насам съм с акне. Преди да започнат коментарите относно да отида на лекар, ходила съм, сменявала съм пет дерматолога и никога нищо дълготрайно. Започнах с антибиотик който е под формата на гел и се нанася вечер, Дуак се казва, помогна ми за около половин година, след което акането се върна на ново. В момента кожата ми е в най-лошото си състояние и нямам идея какво да правя вече. Почиствам лицето си два пъти на ден, ползвам серуми, кремове, лосиони, всичко което ми е препоръчвано, но без ефект. Започнах да пия др. Нийм комплекс хапчета, и смятам че влошаването се дължи на хапчетата, защото от личен опит знам че трябва да стане по-зле преди да стане по-добре... Та сега с нетърпение чакам малка промяна в добрия смисъл. Пробвала съм имекс крем-от него ми излизаха като малки кистички по лицето. До колкото нещата които ползвам за момента, те са: гел за почистване на Cerave, розова вода, вечер едно кремче с бензоилов пероксид, а сутрин обикновения крем на Cerave. Гледам да са по-обикновени продукти, защото забелязах, че така кожата ми е по-успокоена и не толкова червена. Та след тази дълга статия се обръщам към Вас. Отворена съм за всякакви съвети. (Пс.: от скоро започнах режим за хранене без млечни продукти, бял хляб и сладко, но все още не мога да изкажа мнение)

# 665
Здравейте,
Реших най-накрая са се обърна към Вас и да споделя един мой проблем. От четири години насам съм с акне. Преди да започнат коментарите относно да отида на лекар, ходила съм, сменявала съм пет дерматолога и никога нищо дълготрайно. Започнах с антибиотик който е под формата на гел и се нанася вечер, Дуак се казва, помогна ми за около половин година, след което акането се върна на ново. В момента кожата ми е в най-лошото си състояние и нямам идея какво да правя вече. Почиствам лицето си два пъти на ден, ползвам серуми, кремове, лосиони, всичко което ми е препоръчвано, но без ефект. Започнах да пия др. Нийм комплекс хапчета, и смятам че влошаването се дължи на хапчетата, защото от личен опит знам че трябва да стане по-зле преди да стане по-добре... Та сега с нетърпение чакам малка промяна в добрия смисъл. Пробвала съм имекс крем-от него ми излизаха като малки кистички по лицето. До колкото нещата които ползвам за момента, те са: гел за почистване на Cerave, розова вода, вечер едно кремче с бензоилов пероксид, а сутрин обикновения крем на Cerave. Гледам да са по-обикновени продукти, защото забелязах, че така кожата ми е по-успокоена и не толкова червена. Та след тази дълга статия се обръщам към Вас. Отворена съм за всякакви съвети. (Пс.: от скоро започнах режим за хранене без млечни продукти, бял хляб и сладко, но все още не мога да изкажа мнение)
Явно няма оттърване от тази гадост. И аз се бях мазала с крем с антибиотик , и точно 6 месеца нямах нито една пъпка не си бях виждала лицето толкова чисто и хоп на 7мия месец край, всичките пъпки ми се възвърнаха седморно, толкова пъпки не бях имала никога...
И аз вече не знам какво да правя на 22г съм а ме е срам да изляза навън .

# 666
Търсили ли сте хормонален проблем? Някоя кистичка по яйчници?? Хранителен режим? Аз откакто не ям млечни, глутен и захар съм в пъти по добре. Макар, че преди МЦ много се изкушавам и вчера така си хапнах от всичко, че днес веднага 3 пъпки 🤷♀

# 667
Сигурно досадна станах вече, но приемайте лайка като чай, за мен резултатите са феноменални.

# 668
  • София
пъпките се лекуват успешно, ако знаете какво ги причинява

# 669
  • София
Напълно съм съгласна с Harpalike.
Може би нито един от дерматолозите не е бил твоя лекар, да си откриеш точния специалист е бая трудна работа.
Хормонални изследвания правили ли са ти? Ако не са, може би е добре да ти бъдат назначени такива, в много случаи проблема е там.
Като цяло по-тежкото акне се лекува вътрешно и не става с мазила.
Съдя и по себе си, понеже не съм имала някакво зверско тежко акне, но си ми излизат пъпки и големия ми проблем- черни точки.
Откакто започнах да приемам Омега 3 на Мюлерс (ехх сега ще прозвучи като платена реклама) и много ми се избистри тена, не ми жълтее и червенее кожата и значително намаляха черните точки и пъпките. Тааа мисълта ми е, че може да е някакъв дефицит.

# 670
Рискувах и си купих акне аут. Понякога ми  е и мазна кожата.
Но не мисля редовно да го ползвам.
Колежка ми сподели, че много добре и почиствало лицето.

# 671
Търсили ли сте хормонален проблем? Някоя кистичка по яйчници?? Хранителен режим? Аз откакто не ям млечни, глутен и захар съм в пъти по добре. Макар, че преди МЦ много се изкушавам и вчера така си хапнах от всичко, че днес веднага 3 пъпки 🤷♀

Точно по тази причина си записах час при гинеколог днес. Ще пробвам с противозачатъчни защото очевидно проблемът е хормонален. До колкото режим за хранене, преди време бях веган за около 3 месеца (не хапвах и сладки неща), не помогна особено много а и свалих ужасно много... бях под 50кг което не ме радва особено. Така че стискам палци да помогнат противозачатъчните и продължавам да следя статията за хубави продукти с които поне да поддържам кожата колкото се може. Simple Smile

# 672

Точно по тази причина си записах час при гинеколог днес. Ще пробвам с противозачатъчни защото очевидно проблемът е хормонален. До колкото режим за хранене, преди време бях веган за около 3 месеца (не хапвах и сладки неща), не помогна особено много а и свалих ужасно много... бях под 50кг което не ме радва особено. Така че стискам палци да помогнат противозачатъчните и продължавам да следя статията за хубави продукти с които поне да поддържам кожата колкото се може. Simple Smile

Как знаете, че проблема е хормонален без да сте се изследвали? Преди да ви изпишат насляпо хапчета нека ви пуснат полови хормони и щитовидна жлеза и ако има проблем да се излекува и тогава да се пият противозачатъчни, защото те НЕ лекуват а замазват проблема и един ден като ги спрете може положението да стане в пъти по-зле, ако изобщо помогнат, защото има вариянт да ви изпишат грешни хапчета, от които да качите килограми, да натрупате целулит и да се изпъпчите още повече... не го приемайте като пиене на бонбони. Също така е хубаво да направите изследване за предразположеност към тромбофилия (образуване на тромби), защото противозачатъците предразполагат към образуване на съсиреци, които могат да се окажат фатални. Не е шега работа това с пиенето на хормони, но рядко лекарите сядат и обясняват минусите на даден медикамент.

# 673
Напълно съм съгласна с  peach.  За пушачи също са противопоказни противозачатъчните.

# 674

Как знаете, че проблема е хормонален без да сте се изследвали? Преди да ви изпишат насляпо хапчета нека ви пуснат полови хормони и щитовидна жлеза и ако има проблем да се излекува и тогава да се пият противозачатъчни, защото те НЕ лекуват а замазват проблема и един ден като ги спрете може положението да стане в пъти по-зле, ако изобщо помогнат, защото има вариянт да ви изпишат грешни хапчета, от които да качите килограми, да натрупате целулит и да се изпъпчите още повече... не го приемайте като пиене на бонбони. Също така е хубаво да направите изследване за предразположеност към тромбофилия (образуване на тромби), защото противозачатъците предразполагат към образуване на съсиреци, които могат да се окажат фатални. Не е шега работа това с пиенето на хормони, но рядко лекарите сядат и обясняват минусите на даден медикамент.
Изследвана съм преди месеци, когато проблемът отново се появи. Тогава също бях почти сигурна да почвам противозачатъчни, но не успях покрай корона. До колкото самите противозачатъчни, не живея в България, а тук в Германия противозачатъчните се предписват на всяко момиче след първи цикъл и се пият с години. Мои приятелки ги взимат от 7-8 години без проблеми, аз съм израстнала тук и това е съвсем нормално момичетата да ги взимат.

Общи условия

Активация на акаунт