Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 73

• 35 543
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Мен ме почистиха,но не съм лежала и секунда,щях да гръмна.
Аз кринона го слагах вечер и си лягах,нито съм го разхождала нито нищо.Не ми станаха буци,даже почти нищо не падаше.Така ми каза акушерката-прогестерон се слага вечер.

# 106
На мен ми каза докторката кринона задължително сутрин и после от 20мин до 1 час движение. Е питайте ме как закусвам и пия кафе сутрин разхождайки се. 😁 днес малко се притесних щото след един час разходки из нас отидох до wcто и час от крема изпадна. Ма да се надявам че си действа.

# 107
На единия трансфер разхождах по мое усмотрение,е такова падане беше,а го слагах 10 дена.
После до 12 г.с. и почти не е паднало нищо,ама  при всеки е различно,нз.

# 108
Ма аз не разбирам каква е идеята на тва разхождане. За да изпадне или за да НЕ изпада.

# 109
Уж се усвоявал по-добре.

# 110
Слагала съм кринон и сутрин и вечер и няма съществена разлика.

# 111
Абе и аз това се чудех, май трябва да се разхождаме, за да се абсорбира по-бързо ... при мен явно не дйства особено разхождането за 20 мин. Вече 12 дена го слагам и на два пъти ми изпопадаха някакви буци, ужас направо ... последните няколко дена се спря, но вървя над 10000 крачки вече ...
Ма аз не разбирам каква е идеята на тва разхождане. За да изпадне или за да НЕ изпада.

# 112
Аз съм в подготовка за ЗЕТ на бластоцисти, но схемата за кринон е: първият ден след овулация кринон между 16 и 18 ч., а следващите 5 дни, включително денят на трансфера - сутрин. Движение 20-40'. Поставяла съм го и преди, неприятно е когато се понатрупа, но не е толкова страшно. На когото не му понася, има алтернативи.

# 113
Ново обаждане от клиниката днес, местят ми трансфера за утре, 4ти ден на Е. Все още 7 се развиват но нещо се притесних. Днес се деляли малко по бавно от вчера. 🤐

# 114
StayPositive, отивай на трансфер и всичко ще е наред! Стискам палци!
Току що разбрах, че спират процедурите по време на обявеното "Извънредно положение".

# 115
Момичета, каже ми моля ви, знаете ли лекарствата от стимулацията колко време са в организма?? Утре ми е кръвния, естествено не издържах и направих два пикливи. Единия в сряда, другия днес ... днес ми е 9ти ден от трансфера... мисля, че резултата е от лекарствата...

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 14:20 от Doroteya85

# 116
Момичета, каже ми моля ви, знаете ли лекарствата от стимулацията колко време са в организма?? Утре ми е кръвния, естествено не издържах и направих два пикливи. Единия в сряда, другия днес ... днес ми е 9ти ден от трансфера... мисля, че резултата е от лекарствата...

Какви лекарства имате след трансфер?Ако имате ЧХГ препарат ,най вероятно е от него.

# 117
Стимулацията ми беше с Мериоферт, Цитротайд и Овитрел, след пункцията: Кринон гел, сумамед и протеин и след трансфера: кринон гел, ношпа, дуфастон, медрол, неофолик мета, фракси, аспирин П и протеин. Това е

Какви лекарства имате след трансфер?Ако имате ЧХГ препарат ,най вероятно е от него.

# 118
Кога е слаган последния овитрел това е важно, другите не влияят на чгх

# 119
Овитрела ми го сложиха на 28.02.
Кога е слаган последния овитрел това е важно, другите не влияят на чгх

Общи условия

Активация на акаунт