Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да направя пълнозърнести хлебчета, франзелки и пици с брашно от спелта?
Как да направя банницата с майонеза?
Как да направя зеленчукови кюфтета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да направя пълнозърнести хлебчета, франзелки и пици с брашно от спелта?
За приготвяне на пълнозърнесто брашно от спелта можете да използвате съотношение 300g към 200g бяло брашно. Рецептите могат да варират, но обикновено включват добавяне на мая и месене по обичайния начин. Можете да намерите рецепти за пълнозърнести хлебчета, франзелки и пици с брашно от спелта в блогове за кулинария.
-
Как да направя банницата с майонеза?
-
Как да направя зеленчукови кюфтета?
-
Как да приготвя сочно печено пиле?
-
Как да направя хрупкава коричка за пица?
не мога да разбера наистина.Държа го в пласмасова кутийка затворено.
Как е хладилника? Обирате ли тези капчици вода преди повторно прибиране в хладилник? Възможно ли е по маслото да остават трохички хляб/друго? За колко време се получава мухъл? Аз съхранявам без кутия, хладилникът е ноу фрост, сравнително нов, дори не е плътно завито маслото. Случва се ако стои много време да позасъхне където има открита част (става по-тъмен цвят), но за мухъл трябва да има влага или в маслото има нещо което не трябва да е там. Също и твърде големи температурни разлики предизвикват повече конденз. Защо не пробваш друг вид съхранение?