Избор на прахосмукачка - 4

• 64 867
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Имам прахосмукачта на Самсунг без торба , обаче изобщо не иска да смуче. На няма и 2 г. Е ,обачу е купувана от чужбина и не важи гаранциьта. Честих филтри,разглобява я мъжа ми и нищо. Та сега търсим друга прахосмукачка иска ми се да е без торба и да е до 200 лв. Някакви препоръки, гледах Филипс и Ровента, та съм в чудене за някой техен модел 🤔

А пуснахте ли някакво топче през тръбите и маркуча? Да видите дали минава лесно или вътре се е засмукала някоя хартия.

Samsung VC07M2110SB/GE е модела.

Между другото това не съм го тествала, ще пробвам и така. А как се чисти,ако има нещо вътре?

# 691
Между другото това не съм го тествала, ще пробвам и така. А как се чисти,ако има нещо вътре?

Тел и тампон в края. Прокарвате телта, а в задния край намотавате някакъв парцал и дърпате.

# 692
С някаква тел или еластична пръчка. То ако има запушване не е плътно и трябва само малко да се освободи и прахосмукачката ще го засмуче. Това правила ли си го?

# 693
Здравейте!
Търся мнение за тази прахосмукачка:
https://www.amazon.fr/dp/B0859RJ7PQ/ref=pe_27091421_487052621_TE_item
Смуче ли добре, че се чудя да я плащам ли? Имам два малки килима само, другите стаи са паркет!
Благодаря!

# 694
  • Бургас
И аз търся изгодна прахосмукачка и машина Долче густо

# 695
  • София
Здравейте,
преди време  с помоща на темата си купих голяма перяща прахосмукачка на Бош, от която съм доволна, но за ежедневно почистване ми идва малко голяма и тежка.
Искам да си взема и малка акумулаторна прахосмукачка.
Към момента съм се спряла на HOOVER HF122GPT - https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-Vertikalni-Stick/Pr … HF122GPT/p/811341
Някой има ли отзиви за нея и доволен ли е? Има ли друг подобен вариант прахосмукачка на по-ниска цена, която ще върши работа за ежедневно почистване, предвид че имам и голяма мощна прахосмукачка за основно почистване?

# 696
  • София
Преди време бях прочела много ласкав отзив за https://www.emag.bg/visoka-i-rychna-prahosmukachka-ciklon-cecote … 413/pd/DHCDF7MBM/ тази прахосмукачка. Не съм ги сравнявала с Хувър-а, а и цената е много различна, но като те прочетох, веднага се сетих за нея.

# 697
  • София
Преди време бях прочела много ласкав отзив за https://www.emag.bg/visoka-i-rychna-prahosmukachka-ciklon-cecote … 413/pd/DHCDF7MBM/ тази прахосмукачка. Не съм ги сравнявала с Хувър-а, а и цената е много различна, но като те прочетох, веднага се сетих за нея.
Изгодна е и прилично изглежда, но е с кабел. Искам с батерия, за да не се разправям с кабели и с нея. Това е поредното нещо на Боша, освен размера, което ме изнервя, когато се налага нещо малко и набързо да почистя .

# 698
  • София
О да, не съм обърнала внимание. Както казах, нямам личен опит. Просто се сетих за прочетен някъде из форума отзив и съм запазила модела.

# 699
Този бош дали си заслужава? Доколкото виждам имаи турбо четка, добра ли е? Или ако има нещо гд до тези пари може да препоръчате

# 700
Здравейте,
Искам да попитам дали някой е ползвал сервиз на Dyson в България.
От 3 години сме с вертикална Дайсън, с която не се разделям и която ползвам по няколко пъти на ден. От вчера, обаче, не зарежда и вчера светеше жълта лампа, днес червена.
От малкото прочетено с интернет, виждам, че това ве води някаква сериозна грешка.
Нашата е закупувана от Англия и също така не е в гаранция.
Ако има някой минал по подобен път, ще съм благодарна за насоки, да знам дали има шанс или да се приготвям да ми олекне джобчето за нова. Simple Smile

# 701
Аз имам Дайсън безжична развалена и така и не се наканих да я занеса на сервиз. Ама и 1200 и нагоре не ми се дават за нова и така и не я ползвам. Има някакъв сервиз май в Борово, но не работят  събота и ми е много неудобен.

# 702
Благодаря за споделянето. На мен ми е един от уредите, с който не биб се разделила (след миялната и еър фрайъра), та ще видим, дано да успеят да я поправят.

# 703
След като не иска да зарежда явно проблема е в батерията или в електрониката, която контролира зареждането. Това е по-добре от повреда в мотора. Кой модел е?

# 704
V7 е. Иначе това за зареждането го отсече мъжа ми. Занесохме я да тестваме зареждането при свекървата, понеже има същия модел.
Да видим дали не е в зарядното, евентуално. Ако се окаже в батерията, виждам, че се продават отделно батерии, би било най-лесното решение.
След като не иска да зарежда явно проблема е в батерията или в електрониката, която контролира зареждането. Това е по-добре от повреда в мотора. Кой модел е?

Общи условия

Активация на акаунт