Моята възрастна котка - гериатрична тема

• 51 681
  • 648
  •   1
Отговори
# 645
  • In the land of Never Never
Благодаря, Amy_nka! Ще отида утре при  ветовете и ще поискам да ми дадат подкожна. Дано да не ми откажат.

# 646
Те няма да ти дадат системата, (ще трябва да си я купиш от аптеката) но могат да ти покажат как да я свържеш и боцнеш. Най-добре е да отидеш с Васко направо и тъкмо ще видиш как се държи по време на системата.
Ти с много по-сложни задачи си се справяла. Simple Smile

# 647
  • In the land of Never Never
Те няма да ти дадат системата, (ще трябва да си я купиш от аптеката) но могат да ти покажат как да я свържеш и боцнеш. Най-добре е да отидеш с Васко направо и тъкмо ще видиш как се държи по време на системата.
Ти с много по-сложни задачи си се справяла. Simple Smile
Amy_nka,  сега чета поста ти, аз вече ходих при ветовете. Между другото, аз съм много доволна от тях, четири души са, на смени, и са компетентни. Те ме научиха как да изстисквам мехура на Васко, което е най-важното при него. Прегледаха изследването и ми казаха, че уреята му не е висока, и при това състояние би могло да се подобри с добавката. Освен това, този тип система се слага на животни, чиито вени са проблематични, че този тип система става на топка и трудно се абсорбира, че кожата при слагането се отделя от тялото. За това засега ще давам месец през устата, и ще видим после креатинина, надявам се че няма да се вдигне поне. Досега винаги му беше малко над нормата. Лятото не бяхме в София, бяхме в Ахтопол. Там Васко започна да пие необичайно много вода. В Ахтопол има вет, но той носи пробите за изследване в Бургас, един път правихме изследване и имаше някакви абсурдни резултати. Не дадох тогава на Васко , каквото му изписа, като се върнахме в София, направих ново изследване и всичко му беше наред. За това вече не му правя там изследвания. За пиенето на вода, реших че може да е развил диабет, което е признак на диабета при хората. Но се оказаха бъбреците. Ще го наблюдавам , ако няма промяна в поведението, може да пробвам системата . Благодаря много още веднъж! Ще пиша как се развива положението.

# 648
Освен това, този тип система се слага на животни, чиито вени са проблематични, че този тип система става на топка и трудно се абсорбира, че кожата при слагането се отделя от тялото.
Astonished Това са абсурдни изказвания. И много се чудя с каква цел са. Аз може да не съм вет, ама ти си грамотен човек. Почети за ХБН и сама ще се увериш. Изгледай и клиповете. Защо всички американци си слагат системи на котките вкъщи? Имаш достатъчно много инфо и в сайта на асоцияцията за бъбречни проблеми Ирис iris-kidney.com. Не казвам да ми вярваш, ама това което са ти казали за подкожните системи е пълен абсурд, не мога да си представя компетентен вет да ги твърди тези абсурди.

Общи условия

Активация на акаунт