За старите ергени сега

• 18 309
  • 549
  •   1
Отговори
# 270
Ами тези тъй наречени "жени", в държавата ни, се интересуват основно от това един мъж да има пари, да има хубав дом, да има кола (ако е от скъпите още по-добре) и сигурно искат още неща.

Че то без тия неща живот ли е изобщо?

# 271
Ами тези тъй наречени "жени", в държавата ни, се интересуват основно от това един мъж да има пари, да има хубав дом, да има кола (ако е от скъпите още по-добре) и сигурно искат още неща. В замяна нищо не предлагат, нито любов, нито загриженост, нито нищо. Те и мъжете в по-голямата си част са много зле, но както и да е.
Е как няма да има стари ергени, като 98 % от жените в България се интересуват от материалното и от кариери. Няма да се извиня за коментара си, това е истината и е редно понякога да бъде казана.

Нищо не си чел от мамата, Иванов! Тези придобивки се ползват за маркери на личните качества, които стоят скрити, но са важни.

На никоя не й е притрябвал твоя апартамент, разбираш ли?

# 272
Ами тези тъй наречени "жени", в държавата ни, се интересуват основно от това един мъж да има пари, да има хубав дом, да има кола (ако е от скъпите още по-добре) и сигурно искат още неща. В замяна нищо не предлагат, нито любов, нито загриженост, нито нищо. Те и мъжете в по-голямата си част са много зле, но както и да е.
Е как няма да има стари ергени, като 98 % от жените в България се интересуват от материалното и от кариери. Няма да се извиня за коментара си, това е истината и е редно понякога да бъде казана.

Нищо не си чел от мамата, Иванов! Тези придобивки се ползват за маркери на личните качества, които стоят скрити, но са важни.

На никоя не й е притрябвал твоя апартамент, разбираш ли?
На мен пък българките не са ми притрябвали ! Светът е голям, има далеч по-стойностни жени от тези тук.

# 273
Аз съм от този 1%, който не се интересува има ли мъжът имоти и каква му е заплатата. Обаче силно ме интересува аз как да правя повече пари.

# 274
А ти не беше ли оня с русенките? Wink

# 275
Аз съм от този 1%, който не се интересува има ли мъжът имоти и каква му е заплатата. Обаче силно ме интересува аз как да правя повече пари.

Ама пак не си хванала неприспособен към света музикант или художник-бохем. Който не само не изкарва, ами и като цяло е прахосник и твори хаос. Сигурна съм, че мъжът до теб е доволно отговорен, а и не е сляп за това как се изкарват пари.

# 276
На мен пък българките не са ми притрябвали ! Светът е голям, има далеч по-стойностни жени от тези тук.

Кво прайш тогава в БГмама? Бегай у ВКонтакте.

# 277

Кво прайш тогава в БГмама? Бегай у ВКонтакте.
Чудесна идея, благодаря.

# 278
Сирено да не си си ударила главата, че почна да пишеш логични неща? Даже два поста ми харесаха.
Петър ли са твоите познати дето ходят по файорите с колело? Защото само той е ерген, другите са семейни.

# 279
  • France
Преди години, когато се разделих с последния ми мъж, в компанията на приятелки, направих лист с "претенции". Не беше много дълъг, но започваше с "добро висше образование", "амбиции" и "изглед за добра кариера". Чак после следваха другите критерии за характер, чувство за хумор и т.н. Приятелките ми бяха до една съгласни с тази приоризация. Но ние всичките бяхме и сме готини момичета, с кариера и интелект, и няма как Гошко хамалинът да ни се хареса. Освен за едно бързо чук и бег. Всички си намерихме половинката и сме едни щастливи милфки. А това, че има мъже, които стоят сами и нещастни някъде в периферията на нашия свят, това въобще не е наш проблем.

# 280
  • Paris, France
Скрит текст:
Старите ергени са трън в очите на жените, защото повечето жени искат да се омъжат и мъжът да осигурява стандарта на живот, а те да работят в най-добрия случай за себе си. Но за съжаление старите ергени не искат да дадат нищо на никоя и от там тази драма. Еми какво да се прави, все по-трудно е да се намери качествен мъж, стари ергени бол, ама си живеят при мама и си харчат цялата заплата за своите кефове, а пък дори и не страдат от статуквото и не са се юрнали да купуват жилища с ипотеки и да търсят втора работа, за да може жената спокойно да си постои вкъщи първите 3-4 години след раждането.
Всъщност аз това не го пиша иронично, а са си просто наблюдения.

Не съм (съвсем) съгласна и нямам такива наблюдения, а около мене е пълно със стари ергени и моми.

Жените, които искат на всяка цена да се оженят не са кой знае колко много о броят им намалява в развития свят.

В повечето страни на западна Европа повечето жени спокойно могат да си позволят да си седят в къщи на социални помощи и да си гледат детето. Много чужденки точно така правят. Във Великобритания неработните години на жената до навършване на 18г на детето се броят за трудов стаж. Във Франция този период е само 2 години, но детската градина е безплатна от 8 до 18.30 от три годишна възраст, а яслите са субсидирани. В България също има високо майчинство първата година и също има жени, които раждат без брак и си гледат децата сами и с пом от родителите. Факт е, че и в трите гореизброени държави над половината деца се раждат без брак.

Повечето хора, които сме се оженили не сме започнали връзката с ясното намерение да създадем семейство. Връзките ни са започвали с влюбване, страст и са преминали в семеен живот само и единствено ако той не разваля много удобството на бекярския живот. Това важи и за мъже и за жени.

За какво се женим? Ако е за да родим и отгледаме дете, то това е напълно възможно и без брак. Все пак 6 от 10 родили тази година жени са се съгласили да родят без да имат граждански брак с бащата. Циганките - не са само циганки. В районите с основно турско население и почти без цигани процентът извънбрачни също доближава 50. Е, все още е малко под 50, но се качва. Мога да позная дали в района има повече турци само по този показател. Значи и те вече не сключват граждански брак.

Живот заедно без брак - защо не, но пак, всеки си гледа удобството и да не го развали. Напуснала съм си дома по желание, но за да пътувам, за да опознавам света. Ако живеех в града, в който си живеех, сама, майка ми в чужбина и се връща веднъж годишно с дисагите да ме води по шопинг и курорти никога нямаше да се изнеса у мъж. Ако пък трябваше и наем да плащам, мани!

Не ми пречат ергените и момите и даже много им се радвам. Чисти, добре облечени, безгрижни, спокойни. Щастлива съм, че още има умни хора на тоя свят. Laughing

# 281
Нищо общо, за съвсем друг човек става въпрос, Дидояне. Доста бягат маратони от познатите ми жени, мода е сега. Не знам кой е тоя Петър и аутокоректът ли го написа, нямам такъв познат велосипедист.

Половината ми гимназиален клас още е незает семейно. От 26 души (13 момичета) деца имат 5. От момчетата семейни са мисля трима. Говорим все за хора с професии и високи доходи. Изобщо, на 35г. все още само 50% от жените са майки в моето лично балонче. При това от тях повечето са майки на малки деца и дори бебета.

Но иначе има една категория стари ергени, които незнайно защо живеят с идеята, че жените виреят в спартански условия и много се изненадват, като не е така. Аз като минимум искам топла вода нон стоп на разположение.

А при доста стари ергени офертата е морално остаряла къща, в която живее и свекървещица, а битовите условия са замръзнали максимум в 80-те години на миналия век.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 16:51 от The Siren of Titan

# 282
  • Тра-ла-ла
Основните въпроси обаче са:
Лане, мой...хайде да си отговорим на въпросите на 4 очи. Да видиш мираж ли са свестните жени Stuck Out Tongue Winking Eye

# 283

Аха, те чужденките лук чукат за теб.....!!!!

Мога да те разочаровам - стойностните жени са много, но също искат нещо стойностно насреща..../не говоря за пари/.

# 284
Джулая, тук има ли несвястна Smiley?

Общи условия

Активация на акаунт