Паническо разстройство - 42

• 38 321
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Да, имаше този момент... Поркаш, допушва ти се.
При това, тогава бях с едно гадже и се мъкнехме от заведение на заведение, пушеше се в заведенията, а той много пушеше. Инат си беше моето.
Една книжка има - Не пуша вече, май така беше.
А и по това време, темата тук, за отказване от цигарите беше много силна!

# 661
Оффф вярно, че назад в темата го бяхте споменали. Надявам се да мине това гадене и да свикна, ако не ще и кажа да го сменяме. То не стига, че ще съм развалина психически, ами и физически. Пробвах да пия кафе, бях го спряла от 2 седмици, веднага ми стана зле и получих сърцебиене, ама вече се чудя дали не си внушавам. Весели празници на всички.

# 662
О забрави сега за няколко месеца - кафе, алкохол, че и цигари... Аз бях толкова зле в моя пикове период, че като изпиех половин чаша вино или половин цигара... започваше едно зверски разстройство със сърцебиене при мен.... една година в общи линии ... съм пила и пушила по съвсем малко, колкото за лакмус да видя на какъв хал съм...
Иначе и аь искам да спра цигарите... бях ги спряла покрай кризите, но като се пооправих започнах двойни да пуша... защото го приемах, като някакъв триумф върху тревожността... ама сега под тая карантина пуша много повече, от колкото преди и ми се иска да ги спирам..

# 663
Здравейте и от мен Simple Smile на мен определено седенето вкъщи ми се отразява зле. Много се надявах, че съм се пооправила, последните месеци бяха спокойни, тръгнах на работа.. Но от вчера пак почнаха паник атаките.. Лятото си напипах увеличен лимфен възел на врата и се побърках.. Ходих на лекар, пуснаха кръвна картина и всичко беше ок, лека по лека го забравих.. Преди два дена напипах втори и се побърках... Е бях си обещала да не чета в Интернет, но... Тъпото ми е, че и сега не е времето да обикалям по лекари с тая корона. Имали ли сте нещо подобно? При мен да малко, не болезнени, което още повече ме палши

# 664
Споко, аз имам подут лимфен възел на врата от 40 години, като ми се появи, малко след това излезе и друг. Вторият се сви, първият си остана. Ходих при познат хирург, каза, че нищо ми няма и от тогава не го мисля.

# 665
Аз имам на тила. Два пъти ходих на хематолог за него, пкк, дкк, црп всеки месец...нищо нямаше Тревожно казваше докторката, да си живея. Ма, не се спрях и отидох на ехограф. Човекът го намери и рече, че е учуден как съм успяла да го напипвам...после намери и още по врата с ехото и каза, че който търси-намира. Не били изобщо ракови възли измери ги и да си живея. Е, още ми човърка и пипам и се филмирам, но по- рядко...

# 666
Благодаря ви, дано да е нещо безобидно! Писна ми и само ги пипам и през 20 минути във филма. Просто ме е страх сега да се разхождам по лекари.. Иначе като ме тресе паниката съм пълна писта. Смешното е, че преди няколко дни пипах първия и си мислих как не ми пука 😂

# 667
Вече 6ти ден съм на АД, интересното е, че гд 1 час след като си ги изпия ме тръшка едно чувство на неспокойство все едно пред паника и продължава дълго време, кога ли ще спре заедно с гаденето ако са странични ефекти Cry

# 668
Малко извън темата, но тъй като се престраших да изляза и отивам до аптеката, да попитам някой, който е пил таблетки жълт кантарион, помагат ли при стрес? И имате ли някакви предложения за друг продукт (без рецепта, че не мога да ходя при личната сега), който да помага, защото се начетох на глупости и реших да питам някой, който си знае от опит. Smile

# 669
Освен стреса друго нещо да усещаш? Тревожност, депресия?
Да, още ли е на таблетки Ремотив жълтият кантарион, може да ти облекчи стреса.
Може да пробваш и 5-хидрокситриптофан, но не двете заедно.

# 670
Освен стреса друго нещо да усещаш? Тревожност, депресия?
Да, още ли е на таблетки Ремотив жълтият кантарион, може да ти облекчи стреса.
Може да пробваш и 5-хидрокситриптофан, но не двете заедно.
Направо е някакъв ад, покрай тези страхове, депресирам се, не общувам с никого. Изцяло съм се затворила в себе си... Не мисля, че лекарствата като вълшебна пръчка ще премахнат страхове, но не знам вече какво да правя. Confused

# 671
Опитай за сега с Ремотив, то сега за всички ни е много депресивно и тревожно. Говори повече с приятели, филми, спорт у вас. Не се самозатваряй в себе си. Гледай нещо да правиш.

# 672
Ще опитам. Много ми се иска след като приключи това с коронавируса да посетя психолог. Някак си съм си врълпила, че само лекарства и професионалист могат да ми помогнат и не давам възможност на нищо друго да ме разсея или разведри. Ще видим какво ще излезе от цялата работа...

# 673
Джери, Георги каза, че е полезно да се пие бърбън, джин, или водка...Аз никога не съм пила такива питиета и сега на Lеликден ще ги пропусна. Лимонов сок, с пасирани листенца мащерка, ментичка и кремъчна водица е суупер коктейлче. На детенце снощи купих бърбън-Георги препоръча Джак....Не съм викала наздраве с безалкохолно, че няма се омъжа Simple Smile

# 674
Здравейте.Някой страда ли от генерализирано тревожно разстройство,най-вече свързано с хипохондрия-панически страх от смърт,болести + истински и реални физически симптоми,които винаги свързва с най-лошото.

Общи условия

Активация на акаунт