Единадесети клас 2020/2021

• 42 693
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Момичета,  чува ли се нещо за тържества за изпращането? Все пак първи гимназиален етап завършват.

# 301
При нас нищо не се чува...

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 09:06 от mama vili

# 302
  • София
Само да уточня, че се шегувам Simple Smile

# 303
Prizma Wink

Ирка , браво за смелостта ! И мъжът ми и децата много искат да имаме трето дете, но нещо все не ми стиска . Исками се , но ме е страх . До скоро все си казвах има време , даже и с мъжа ми сме обсъждали , че най-късно до към  40 ще се пробваме и все ми се струваше , че е далече това време, а ето годините си минаха и тази година ги навършвам .
Много се радвам на такива новини Simple Smile

# 304
  • Чикаго / София
Ирка , браво за смелостта ! И мъжът ми и децата много искат да имаме трето дете, но нещо все не ми стиска . Исками се , но ме е страх . До скоро все си казвах има време , даже и с мъжа ми сме обсъждали , че най-късно до към  40 ще се пробваме и все ми се струваше , че е далече това време, а ето годините си минаха и тази година ги навършвам .
Много се радвам на такива новини Simple Smile
Да ти кажа, много леко ми върви тази бременност. Движа се много, нямам оплаквания от нищо, но качих много килограми. А и бременността по принцип не ми е любим период. Аз минах 40 преди 2 години, не е късно, да знаеш. Тук в САЩ не се чувствам много стара за това, но в БГ групите повечето са доста по-млади, а на някои, даже майките им са мой набор Joy Съжалявам, че не го направихме преди една-две години, че да има повече време изкарано с Дени и Лъчи, преди да отлетят и двете по университети.

# 305
  • София
Ирка, при вас университетите задължително ли са свързани с живеене извън дома?

# 306
  • Чикаго / София
Не, не са. Ако влезнат някъде около нас, не е нужно да живеят извън дома, но в повечето случаи са по-далеч и няма как да се пътува всеки ден. Може първите две години да изкарат в местния колеж, и плюс това се взимат общообразователни предмети, и след това да отидат в университет за специалност. Не знам как ще се завъртят нещата, ще видим.

# 307
  • София
Не, не са. Ако влезнат някъде около нас, не е нужно да живеят извън дома, но в повечето случаи са по-далеч и няма как да се пътува всеки ден. Може първите две години да изкарат в местния колеж, и плюс това се взимат общообразователни предмети, и след това да отидат в университет за специалност. Не знам как ще се завъртят нещата, ще видим.
Ясно.
Значи има време, живот и здраве.
В този ред на мисли, има ли други наборчета като моето, които да си мислят вече за "изнасяне"? Моят много иска да живее сам.

# 308
  • Русе

В този ред на мисли, има ли други наборчета като моето, които да си мислят вече за "изнасяне"? Моят много иска да живее сам.
О да.  Той иска от все сърце, че и аз копнея вече . Омръзна ми да спорим за всяко нещенце и да трябва да доказвам защо това и защо онова. Има някаква финансова култура. По добре се справя с печеленето на пари, с харченто малко се дъни, но дано да направи всички издънки по отрано. За готвене - по принцип и сега е на ядене навън половината ден. А и у дома менюто му е в такъв вид, че всичко може да си приготвя сам,другото не иска да яде. От петък до неделя ние с баща му отиваме на вилата и се чувства прекрасно сам.

# 309
  • София
О да.  Той иска от все сърце, че и аз копнея вече

От петък до неделя ние с баща му отиваме на вилата и се чувства прекрасно сам.

Смятай как ги тормозите тия деца... Smiling Imp
Моята няма такива мераци... тя и без това не пипва нищо у дома.Ако се изнесе ще затъне в кочинката Simple Smile

# 310
  • Русе
Ами освен изхлутите гащи,  където ги остави, опаковки от сладолед и мръсни чинии, то друго не пипа за да цапа. Половината ден е с дружината на листовете. Отначало се редуваха да спят в един от тях, но бързо прецених, че домакинът все пак трябва да предложи нещо за хапване и да почисти и гледам че напоследък си го спестяват.  До 9 на площадката, после всеки по къщите да си яде у тях.

# 311
  • София
О да.  Той иска от все сърце, че и аз копнея вече

От петък до неделя ние с баща му отиваме на вилата и се чувства прекрасно сам.

Смятай как ги тормозите тия деца... Smiling Imp
Моята няма такива мераци... тя и без това не пипва нищо у дома.Ако се изнесе ще затъне в кочинката Simple Smile
Точно таки си и мислех, че изглежда. Изтормозени и горящи от нетърпение да се отърват. Grinning
Скрит текст:
горките
Хлапешка им работа. Направо се изкушавам да го "пусна" и да започна обратното броене след колко дни ще се върне. Heart Exl

# 312
  • Русе

Хлапешка им работа. Направо се изкушавам да го "пусна" и да започна обратното броене след колко дни ще се върне. Heart Exl
Обещала съм му го, но сме се разбрали да е след една година. Условна граница е пълнолетието, обаче все трябва да се изправят сами срещу себе си и сами да стигнат до изворите. Интересите ни в момента са различни.Ние предпочитаме бягството от града ,той иска да е всред себеподобни в урбан среда.Очертала съм доста широки граници, които за сега се спазват и отклоненията стесняват границите. Не се закъснява вечер, средата познавам и одобрявам,училището върви - е не колкото на мен ми се иска, но е категоричен че ще следва интересите си само. Иначе ,когато се засечем се разбираме и редовно се обажда .

# 313
  • Русе
Аз редовно пращам Алекс да живее сам, а той сяда в мен, гушва ме и казва, че няма никакъв шанс Simple Smile Цял живото щял да стои при мама Joy
Добро си ми е детето. Имам в момента здравословни проблеми и много ми помага. Пазарува, чисти, готви...е, стаята му е все същата кочина ooooh!

# 314
  • столицата
[video][/video]И моето е обявило, че само чака да стане на 18г и да се изнесе. Аз напомням, че това върви и със съответната финансова независимост😁
При нас вчера най-накрая обявиха профилите и до утре трябва да изберат. За наша изненада очаквания и съществуващ от години в училището  профил мат с ИТ го няма. Нямало учител! Сега трябва да избира между мат и гео, мат и физика, БЕЛ и история, история и гео, био и химия.Мдаа.

Общи условия

Активация на акаунт