141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 004
  • 712
  •   1
Отговори
# 105
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дано не се обиди, ако чете тук, но резултата не ми харесва.
Sad
лявата къща има някакъв вид, (може би защото е по-тъмна, но всичко останало няма отчетливост.

# 106
Ще си кажа честно, точно поради факта, че Елка помоли за коментар. Не ми харесва отшива, не е направена добре схемата, ненужните бодчета личат и вадят окото, стои измито и като замазано с гума.
......

Абсолютно съм съгласна със Зори. Буквално размазано и мрачно пълен прогон ...няма да използвам по-груби думи Simple Smile . Но не си заслужава в никакъв случай ваденето на очи.

# 107
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
официално обявявам - осмомартенската игра завърши.
участничките са се обозначили навреме, организаторът се издъни Flushed
макар и по-късно от предвиденото започвам с творбите, а след тях - наградите

първи, още от предишната тема, са мибобо  

Скрит текст:
За да не изтърва 8 март...както стана с Валентин Wink да се покажа отдалеко, Добри отбележи ме в списъка Stuck Out Tongue Smiley

и тихерула

Скрит текст:

И моят начин да кажа обичам те , мамо!

и вече от новата тема

мама яси

Скрит текст:
Това са моите осмомартенски мотиви

които заминаха за детската градина в такъв вид

А тези двечките заради грипната ваканция си останаха само така ☹️

нонич
Скрит текст:
Включвам се в играта с един дребос, който в последствие оформих като картичка за колежка с юбилей.

пипи
Скрит текст:
Едно букетче лавандули от мен:

динков

Скрит текст:
Ето моето участие в доиграването, и мерси за темата:

имах комплекта от доста години; от близо се вижда, че френските възли са ми трагични, и за това поне белите ги замених с мъниста.

коте ваня

Скрит текст:
Моето "Труд и творчество" от миналата седмица.

нелка

Скрит текст:

Ей ми шевиците. Relaxed
Не знам откога им се канех, добре че сега имаше повод.

шерлок
Скрит текст:
Гуди,плачеш ли с мен?

аз мама2 също участва и ще получи половин награда Simple Smile следващата половинка ще и се пази за финала.
Скрит текст:

Ето ме и мен, етап и поздрав за празника към всички дами! Това е почти половината на гоблена. Чета ви редовно, но напредвам бавно, след операцията наистина гледам да огранича времето на шиене до 1 час -час и половина на ден Sad

следват наградите, които както се знае са морални.
аморалните ще ги пийнем в събота, реално с някои от вас, а след това виртуално в темата с останалите. Simple Smile

предвид епидемологичната обстановка няма да обявявам кралици и принцеси на играта, сигурна съм, че ще ми влезете в положение. Simple Smile

и така

наградата "Дама купа" (Queen of hearts) и без бейлис ми се вижда тройна, и отива при мибобо, коте ваня и шерлок!
Simple Smile няма да се обосновавам, вие и сами виждате защо точно те са кралици на сърцата.
шерлок мълчи като партизанин на разпит, но ние си знаем, че ще оформи сърцето по най-интересен и екстравагантен начин. Simple Smile

наградата "Късметлийка в живота" също се раздвоява и отива при мама яси и нонич. защото не просто са сътворили красоти, а има истински хора около тях, които ги заслужават.
особено ме впечатли оформлението и старанието за учителките.

следващата награда не прави изключение - и тя се мултиплицира Simple Smile
наградата е "Китка росна" и се връчва по заслуги на всички китколюбки в играта - на пипи, за китката лавандула, на динков , за нейната мънистена маргаритка, и на аз мама2, за розите, които надзъртат от панамата.

както се вижда остават две награди.
първата от тях - "Любознайко", отива при Нелка, която искрено ме изненада с избора и с оформлението.

втората, много специална награда е "Обичам те, мамо" и отива при тихерула.
Скрит текст:
разплакваш, момиче.

и ако си мислите, че сме свършили, грешите.
празникът е специален, празник на мама, и по този повод има още една, много специална награда за човек, който не е участвал в играта. Simple Smile
наградата "мамина отмяна" отива при  дъщеричката на Катюшка.
Порицавам катюшка, че много рядко (по моите мерки), представя нейни творения.

приемам и вашите порицания, ако нещо съм пропуснала Simple Smile
и обявявам официално старта на пролетната игра. краен срок за хвалби - края на март.

# 108
Добри много ме усмихваш с тези номинации Heart Eyes,  много си духовита! Благодаря от Heart за титлите Simple Smile

# 109
  • пак там
Добри, разсмя ме Simple Smile Страхотна си, и също толкова страхотни са всички победители в играта! Честито, момичета, прекрасни гоблени сте сътворили!

# 110
  • Norge
Добре!
Човек може да онемее и от по-малко.
Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Огромна благодарност за целия труд, наистина впечатляващ.
Gift Heart
С пълно право можеш да се считаш за

Cupid

----------------

Хибискус, как ти завиждам за панамата, да знаеш! Искам и аз такава за едно...естествено, новогодишно нещо. Blush

Зорито пак с къщичка. Kiss

Елче, другите момичета са писали; и при мен е подобно впечатлението.
Общо взето, ако в една схема има много единични бодчета, то тя с право си е навлякла името „прогон“ сред рускините.
Разбира се, има и утвърдени фирми/имена, които ползват единични кръстчета и полукръстчета, но в техните случаи те са поставени на логични места. Докато при една схема,  която не е доработена, проблемът се вижда само при хвърляне на поглед върху нея (схемата).

Чудя се кога ли на мен ще ми дойде време за етап, като в момента шия точно това: единични половинки. Joy

# 111
  • София
Поздравления за всички победители и за Добри!

Скрит текст:
Миналата седмица:

До тук успях да стигна тази:

# 112
Елка, с тази схема на стария Пловдив и аз се сдобих преди години и аз така и се чудих, да я подхващам ли изобщо. Има много единични бодове и по-скоро схемата е недообработена. Също има акварелен щрих ама недовършено някак. Та се отказах да го шия. Иначе пейзажът ми харесва.

# 113
Здравейте, прекрасни неща шиете, дами. Искам и аз да се включа в четвъртъчните етапи с моето Парижко пазарче. Последно бях показвала това:

Сега съм до тук

# 114
  • Карлово
Добри, невероятен вожд си , как успяваш да наместиш всичко на място с любов и хумор! Благодаря за титлата. Отдавна съм осъзнала, че времето, в което ще мога да изразявам тези чувства намалява  и съм благодарна за всеки ден  дарен ми от живота. Както казва Фотев
"

Скрит текст:
       МАМО,
НЕ  ОСТАРЯВАЙ,  МОЛЯ  ТЕ,  И  НИКОГА
НЕ  ВЯРВАЙ  ПРЕЗ  ДЕНЯ  НА  ОГЛЕДАЛОТО.
В  ОЧИТЕ  МИ  СЕ  ГЛЕДАЙ  НЕПРЕКЪСНАТО,
СЪПРОТИВЛЯВАЙ  СЕ  СРЕЩУ  ТЪГАТА  СИ.

ЗА  ЗДРАВЕТО  СИ  СЕ  БОРИ  ОТЧАЯНО.
И  ЗАЩИЩАВАЙ,  МОЛЯ  ТЕ,  ДУШАТА  СИ
ОТ  БРЪЧКИТЕ,  ОТ  ПЯСЪКА  НА  ВРЕМЕТО.
НЕ  КАЗВАЙ,  ЧЕ  Е  СУЕТА  -  ПОНЯКОГА
СИ  ОСВЕЖАВАЙ  СЪС  ЧЕРВИЛО  УСТНИТЕ...

НЕ  УМИРАЙ  -  ЗАПОВЯДВАМ  ТИ!  -  ДО  КРАЯ.
ДО  КРАЯ  СЪЩЕСТВУВАЙ  ВЪВ  ЖИВОТА  МИ!
ЯВЯВАЙ  СЕ  В  НАЙ-СТРАШНИТЕ  МИ  СЪНИЩА
СЪС  БЯЛАТА  СИ  РОКЛЯ  -  СЪЗЕРЦАВАЙ  МЕ
ОТ  ПОГЛЕДА  НА  ЖЕНИТЕ  -  ТИХИТЕ...

ДА  СЕ  ОБЪРНА  СТРЕСНАТО  СЛЕД  НЯКОЯ
И  ДА  ТЕ  ВИДЯ  ВЪВ  ДЪЖДА  -  В  ПРОЗОРЦИТЕ,
В  БАЛКОНИТЕ,  В  ДЪРВЕТАТА  И  В  СЕБЕ  СИ.
МАМО.  НЕ  МЕ  ИЗОСТАВЯЙ,  МАМО...

# 115
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момичета, 'що не казвате, че е четнъртък! Аз в някоакъв друг свят живея напоследък...

Добри, душо, отново като супер нова звезда избухна и осветли и най-тъмните кътчета в душите ни! Благодаря ти! Sparkling Heart

Тихерула поклон и минута мълчание от мен, в знак на уважение!

Хриси пазарът става страхотен!

Ваня чудесен напредък! Hands Plus1

И всички, всички останали момичета - браво! Страхотни сте!

Отчитам и аз.
Преди

След: понеже сега осъзнах, че е четвъртък, снимката ми е кофти, но поне се вижда до къде съм я добутала..

Поздрави, момичета! И наздраве!

# 116
Момичета, имате страхотни етапи. При мене етап няма, имам нов помощник, който май повече пречи, отколкото помага.
Само да извадя гоблена и скача върху мен. Grinning

# 117
Включвам се с четвъртъчен етап 🙂
Преди:

След:

# 118
  • Бургас
Елка, "Боженци" с какъв бод си го шила ?

# 119
  • Казанлък
Елка, "Боженци" с какъв бод си го шила ?
На аида20, 1 кат с бод кръстче.

Общи условия

Активация на акаунт