Отговори
# 195
ЧЕСТИТО НА JOVAN4ETO,VELMAR И MAKARONITE! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!

Колко много бебчета! newsm68 Започват да излизат едно след друго. newsm44

Piponkata добре дошла при нас и чакаме хубавата новина. Включвай се често при нас. Много е приятно да има с кого да споделяш.

Аз вече съм стегнала багажа за болницата. Днес даже си купих рокля за изписването- трикотажна и разтеглива, за да не се притеснявам че няма да ми стане. Искам да сме хубави на изписването. Утре ще си я изпера и ще приготвя и нещата за изписването,че татенцето от притеснения да не забрави нещо. Joy

"АВГУСТ месец ще сме двама, аз тогава ще съм МАМА!!" Харесва ми! Надявам се че мамите с близначета няма да имат нищо против.

Лека вечер на всички! Стискам палци на всички които са се запътили към болницата за раждане. Praynig

# 196
Здравейта мамчета!!1!

Първо да поздравя всички новообебили се мами!!!
Да са ви живи и здрави бебоците!!! Мамите да се възстановяват по-бързо!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Добре дошли на новите кандидат мами и както каза Кабив, точно в разгара на купона  Joy!!!!!

Ние сме си още 2в1, но на 9-ти ни приемат в АГ-Варна. А на 10-ти сутринта ще е секциото!! С нетърпение очаквам момента!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ако някой иска да стане щъркел моля да пише на личния!!

Засега това е от нас, че да ходим да си лягаме! Утре ни предстои ден за компоти и трябва да сме по-свежички!!!!

Цунки по тумбите!!

# 197
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, ВКЛЮЧВАМ СЕ СЪС СТРАХОТНА НОВИНА! ТОКУ ЩО АННИ 78 Е РОДИЛА МОМЧЕНЦЕ - 3,050 , 48 СМ! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМАТА! ЩЕ ЧАКАМЕ ПОВЕЧЕ НОВИНИ ОТ НЕЯ!
СТРАХОТНА НОВИНА! НАПРАВО ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧА!
 Hug

# 198
Момичета, подскажете ми как се слагаше лентичката отдолу, че се наложи да правя втора регистрация от домашния си компютър! Преди бях Anisvet.
Anni78 ми пусна SMS преди половин час с прескрасната новина, ще и звънна по-късно за подробности и ще ви пиша! Късмет на мамите тръгнали днес да раждат прекрасните си бебечета!  Peace
При мен нищо ново, стегнала съм всичко и чакам, ама доки каза че бебката ще се роди към края на месеца!

# 199
Честито и на Ани78!!!Да и е живо и здраво момченцето и да радва мама и тати.Бързо възстановяване!!!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 200
ЧЕСТИТО НА АНИ78! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ МЪЖ!

Денят отново започва с новина за бебче! newsm44 newsm68 Толкова е хубаво!
Стискам палци на всички на които днес им предстои да родят  Praynig Praynig Praynig. Да бъде леко  и бързо раждане. Hug

# 201
  • София
Включвам се пак с информация за синчето на jovan4eto. Юнакът тежи 2850 и е висок 49 см. Казва се Бран. Родил се е на 6 вечерта в 11 часа.

Честито на всички мами и татковци за ново появилите се бебчета!

# 202
  • у дома
Честити бебчета на makaronite и anni78  Hug да са живи и здрави  baby_neutral  baby_neutral  

стискам палци на  tedi79 и Vasia  Praynig всичко да мине леко и безпроблемнно  Praynig  Hug стискам палци на ВСИЧКИ НИ  Praynig  Hug

момичета, аз улисана в добававяне на нови бебчета всеки ден (което е страшно приятно  Hug ) съвсем забравих, че тези дни наближава и моя ред  Mr. Green

# 203
 newsm51 smile3525
Честито на всички нови мамчета! Да са им живи, здрави и кротки мъничетата, а те да се възстановяват бързо![/color]

Аз се включвам и в ролята на щъркела Чоко: имаме си още един голям мъж Никола - 3.700 кг на мама Bebun (ако си спомняте преди време беше споделила, че котката и паднала от високо и т.н.). Родил се е вчера, сега спинка.

# 204

Честито на MamaMargo, Jovan4eto, Velmar, makaronite,ани78 и Bebun!!!

newsm51

Дано не изпускам някоя мама, че са станали толкова много Simple Smile

# 205
  • София
Вече всеки ден започваме с новинки за нови бебчета  newsm53 newsm53 newsm53

[size=14pt]Честито на Jovan4eto, Velmar, Ani 78, Bebun i Makaronite !!! [/size]

Да са им живи и здрави малките рожбички и дано и ние скоро гушнем нашите.[/i]

Лек ден на всички мамчета

# 206
4ЕСТИТИ БЕБОЦИ НА МАКАРОНИТЕ И АНИ78 да са живи и здрави,много да ви радват smile3504 smile3504.Ние сме добре папкаме многко,спинкаме и си говорим.Искам да питам мамите сас секцио след колко врвме по4ват luvbed,4е на6ия тати ве4е няма тарпение smile3508.Това е мами целувки и лек ден smile3525

# 207
newsm51 newsm51 newsm51ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАМЧЕТА. ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И БЪРЗО ДА СЕ ВРЪЩАТ В КЪЩИ  ylinfant!
Как сте момичета? Тези дни е по-хладно и дори студенко. Но май пак ще се стопли. Аз в четвъртък трябва да отида до Шейново, за да определи д-р Богословова кога ще се ражда бебчо. Сега се чудя този лигнин, който купих какво да го правя, дали да го оставя така както е, или да го отворя и да го сгъна като превръзки? Ако сте направили вече това - посъветвайте ме. Май вече е време да стегна раничката за болницата. Ама от снощи съм адски нервна smile3511, изпитвам такъв страх, а като помисля спокойно и стигам до извода че няма нищо толкова страшно. Но всяко ново нещо е до известна степен страшничко. Ще се опитам да мисля за приятни неща.  smile3506 newsm10
Хайде да не се отнасям много, хубав и усмихнат ден, по-късно пак ще пиша.
 newsm44Скоро всички ще се радваме на своите дечица newsm10 newsm44

# 208
didika, лигнина аз съм си го нагънала на превръзки една част, а друга съм си оставила така, както е. Мислих да си го нагъна целия, ама не се знае, точно по колко ще ми трябва на превръзка. Може да се наложи да е на по-дебели превръзки, та затова.

# 209
Честити бебчета на новите мамчета MamaMargo, Jovan4eto, Velmar, makaronite,ани78 и Bebun
 smile3525 newsm51 smile3525 Да са ви живи и здрави малките съкровища!!!  smile3525 newsm51 smile3525
didika  аз си взех 2 пакета лигнин и ги нагънах на превръзки, за да не се занимавам в болницата! На една превръзка съм слагала два листа! Хубаво е да го направиш, за да можеш в родилното да се отдадеш изцяло на бебока, а и сигурно няма да ти е до нагъване там!
ROZI24   bouquet Браво на вас, че имате желание за такива неща толкова скоро след раждането!  newsm10 Аз имам чувството, че съм пак девствена и не съм го правила никога, дали се забравя??? newsm81
Снощи имах доста контракции по една време ги заичах на 5 минути и си мислех, че вече се почва, но след това съм заспала! В момента също имам доста често и смятам днес да се ориентирам вече към родилното!!! Дано не е фалшива тревога!!!
Целувки на всички и леко раждане на Tedi79 , Vasia,  AndyB, MamaIgi, Eli_ym, VesiG !!! Дано не пропускам някого!

Общи условия

Активация на акаунт