Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 37 125
  • 816
  •   1
Отговори
# 465
  • Paris, France
Имаме 2 такива пили, лидълски, в къщи с 4 комплекта приставки. Идеални са за крака и над 10 години ги ползуваме, но не стават за ноктопластика и маникюр. Пилила съм гел и гел-лак с този уред - бавно и неудобно. Става за кутикули, но не е конкурент а пила за нокти.

Молба към всички молещи се - любимият ми котарак Филу се бори от месец с камъни и инфекция в пикочния мехур. В оня ден му се запуши уретрата и в момента е в реанимация, катетеризиран и почти отървал операция, но не съвсем. Бихте ли се помолили за него? Зная, че положителната енергия от много хора прави чудеса.

# 466
Благодаря.
Скорошно оздравяване  на Филу 🌼🌼🌼🌼🌼
Ще се справи и ще бъде пак с вас  ❤

# 467
  • Варна
Неви бързо да се оправя приятелчето Heart.

# 468
  • Варна
Филу да се оправя бързо!

Аз имах една пила с батерии от Лидл, слаба работа беше.

# 469
Аз се включвам да благодаря на Невена и на Принцесата. Прочетох коментарите ви за кожичките, изстисках лимон в малко шишенце с капкомер и от седмица накапвам след миене на ръцете. След това масло и крем. Не вярвах, но разлика има и то голяма. А съм рязала кожи десетилетие и бяха ужас. Благодаря!

Стискам палци за Филу. И моят котарак беше така, през седмица-две на катетър и в болница. Но се оправи и вече година и кусур не е имал проблеми.  И за твоя се надявам да оздравее.

# 470
  • На плажа
Hands Pray за Филу

# 471
Много любов и здраве за Филу !!

# 472
  • на брега на морето
Hands Pray Heart За Филу!

# 473
  • София
О, Нев! Дано се оправи котарачето!!!!!

# 474
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Неви, ще се оправи сладура! Виж колко много палци и положителна енергия му пращаме! Ще ви мяука, драска и хапе пак Simple Smile

# 475
  • Русе/Germany
Стискам палчета за Филу! Скорошно оздравяване! Hands Pray

# 476
  • Варна
Някой знае ли какво може да добавя към натурално масло /макадамия ползвам, за да намаля растежа на кожичките?

# 477
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Някой знае ли какво може да добавя към натурално масло /макадамия ползвам, за да намаля растежа на кожичките?

Аз си правя ... Добявям задължително към базово масло, в твоя случай маркадамия, етерично масло от лимон, иланг-иланг и редувам третото - чаено дърво, лавандула, бергамот ... това от по-евтините за редуване ... иначе от по-скъпите - здравец или сандалово дърво ... Като ги нямах последните действах само с първите Simple Smile Добавям по 4 капки от 3 вида етерични масла към 50 мл. жожоба ... или пак общо количество 50 мл. от базови, но смесвам жожоба/арган; жожова/невен агран/фракционирано кокосово масло (че е течно) или и от трите/четирите базови по малко, за да станат общо 50 мл.

# 478
  • Варна
Много ти благодаря:)

Христос Воскресе, бъдете здрави и щастливи с близките ви хора!

# 479
  • София
Здравейте,
Прочетох ви чинно преди да започна да си правя гел-лака у дома. Засега имам едно успешно слагане, но все още не съм го махнала.

Имам въпрос относно ползване на обикновен лак между базата и основата. Прочетох, че някои от вас го правят. Мисля да пробвам и аз, защото имам само 3 гел цвята, които може би ще ми омръзнат, ако се справя и нататък с нанасянето и махането. Та въпросът ми е: когато слагате обикновен лак, който чакате хубаво да изсъхне час и нещо два, махате ли лепкавия слой на базата преди това или го нанасяте върху лепкава база?

ПП: Дано котарачето е добре!

Общи условия

Активация на акаунт