Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 357
  • 816
  •   1
Отговори
# 630
Pinki, добре дошла при нас!
Sun 5 мисля, че е за предпочитане, по-нов модел е.
Разгледай и марката F.O.X. , украинска е като Коди, с много добро съотношение цена-качество. Имат хубави продукти, на прилични цени и са достъпни в Бг.
Secretly в момента имат база и топ на добра цена, струват си, професионслистите в темата са доволни от тях.Блускай много не се използват от момичета в темата, защото са китайски на европейски цени и трудно се свалят.
Каквото и да избереш, ще се радваме да видим резултата! Stuck Out Tongue Winking Eye

Kristin Благодаря ти за бързия и полезен отговор. Вслушах се в съвета ти и се отказах от Блускай. И подготвям поръчка от фокс.
Може ли да ме насочиш къде мога да открия базата и топа на Secretly.

И последен въпрос относно прословутите лампи. ( Сигурно ви е омръзнало от този тип въпроси на новаците, но е доста объркващо в първия момент, навлизайки в темата. ) Тук най-много прочетох отзиви за Sun. Разгледах в емаг, че star 5 и matifi имат предложения на сходни цени. Какво ви е мнението за тях ? Или препоръчвате придържането към познатите Sun?

# 631
  • Варна
Fox продават makeup.bg, secretly - emocosmetics.

Да споделя едно готино видео:
https://www.instagram.com/p/B_xwCtbH-bl/?igshid=pxax9k4401so

# 632
  • София
Ейй, разбрах вече какво значи "витражен" 😁

# 633
Тази промоция от сайта на makeup ли е?

# 634
  • София
Не, от страницата във фейсбук, отгоре я пише! 🙂

# 635
Привет, момичета!
Имам нужда от съвет за базите.
Каква е разликата между каучуковите бази и останалите на Сикретли ?
И препоръчително ли е да се използва база, цвят и топ на една марка? Ако си харесам цвят на определена марка, хубаво ли е да закупя и база и топ към нея ?
Усмихнат ден Hug

# 636
  • Варна
Pinki, задължително е да вземеш хубава база и топ. Цветовете - каквито си харесаш, на цена, която те устройва.  Продукти от различни марки са съвместими, тъй че няма проблем.
Ние повечето купуваме цветни лакове от алиекспрес за 1-2 usd за по-голямо разнообразие. Аз лично имам само 4-5 лака, които не са от Али.

# 637
  • София
Момичета, от мен едно коралче, което ме измъчи.... забравила бях колко мека е четката на ОПИ, аз ли съм отвикнала, не знам.... едно време ми бяха любими. Никак не успях да докарам овала.

# 638
Здравейте, момичета. Чета Ви от няколко месеца и много ми помогнахте. Минах през постоянно чудене защо ми е толкова мазна плочката, че нищо не ми седи. Но сега осъзнах, че не е от плочката, а от некомпетентността на съответната "професионалистка". Няколко месеца по-късно вече мога да се похваля, че ми е толкова издържлив маникюра, че на третата седмица го махам само защото ми е омръзнал. С кеф си правя дълъг маникюр с полигел, който не мърда, благодарение на Вас в този форум и съм Ви благодарна за помоща. 😊😊😊😊♥️♥️ пък относно али експрес, не забелязвам някаква разлика в доставките. идват си ми поръчкине от миналия месец. преди да правите поръчки, гледайте да сте харесали магазина и да намерите купони за отстъпка.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 00:52 от Gergana Simidchieva

# 639
След голямо търкане на фуги си изпочупих ноктите и ги орязах до дъно. Сега ще съм на заздравител само докато пораснат и ми хрумна да питам - преди заздравителя минавате ли ноктите със спирт и/или обезмаслител? Досега не съм го правила, но на 2рия ден почва да се бели (все си мисля, че тр да издържи малко повече от 2 дни).

От друга страна и гел лака започна да ми се бели на 4ти, 5ти, 6ти ден при положение, че до преди известно време издържаше по 2 седмици. Нищо не съм променила като материали или протокол. Дали лаковете и базите започват да остаряват?...Нямам идея, но определено искам пак да го махам, когато аз реша 😁, а не защото се е развалил.

# 640
Здравейте, момичета
Преди всичко искам да благодаря за компетентните съвети по моя проблем с цветовете на Gelish. Оказа се, че именно здраво разбиване им е трябвало и всичко е наред.
Това е последният ми опит с едно ултра прозрачно неоново жълто, което "излъгах", че е зелено. Единственият проблем е супер течната консистенция, която изисква безброй слоеве с почти суха четка, за да не се разтича.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 641
  • София
Аз пък наминавам, за да благодаря за публикуването за промоцията на F.O.X. Нямам търпение да ги пробвам, макар че синът ми е поръчал друга тема за ноктите.
Втора седмица карам с Коди и лакът на палеца леко ми се е поочукал, но търпи отлагане още ден-два.

# 642
Момичета може ли да ме насочите към марка неонови цветове?
Търся точно такъв цвят
Скрит текст:

# 643
  • Paris, France
Трошката,, киселинният праймър на Коди прави това, което правят всички киселинни праймъри - изсушава плочката, трепе микробите по нея и прави микроскопични дупки никътя. Ползува се при мазна плочка, когато праймърите без киселина не помагат за задържане на покритието. Не се ползува с белещи се бази, силно затруднява свалянето на гела и уврежда нокът и околна кожа ако случайно попадне по нея. Силен алерген. Много е добър. ферий ми го донесе подарък. Не го ползувам, защото нямам нужда, но имам познати, при които нищо не помагаше, а с него държи. Някой слагат  и ултрабонд над киселинния. Мирише на лоши, но всички силни миришат така.

Х.Т погледни Beautilux neon в Али. Повечето са супер покривни и могат да се нанасят без бяла подложка. Имах подобни на Прогел и Труфел, които се оказаха направо еднакви и понеже цветът не ми отива ги подарих. Ще потърся имената ако съм ги запазила. Очаквах студен неон, а дойде леко прасковен.

Гергана, браво! Ако имаш време, разкажи стъпките и кои продукти ползуваш. Благодаря предварително.

Годива, от ноктите е щом се чупят. Почивка, масло и ще се оправят. Заздравителните също може да правят ноктите чупливи и ги пресушават. По-доволна съм от маслата. И слагай ръкавици като чистиш с препарати! Много пресушават нокти и кожа.

# 644
  • Варна
Х.Т. , Fox имат доста коралови цветове, аз имам 140, който розовее. Не е неон обаче.
В инстаграм има много снимки.

Beautilux 060 е разкошен летен неон, сьомга по-скоро. На снимката е по-измит цвета.

Аз скоро страшно харесах на мостра един неонов корал на Сикретли, 118. Нямам снимка ине мога да намеря в нета за жалост...

Общи условия

Активация на акаунт