Отговори
# 180
здравейте, момичета!
съжалявам, че се бъркам във вашта темичка! аз съм от августинките и имам един въпрос - сестричката ми е 13-14г.с. и скоро ще прави БХС и фетална морфология! понеже при мен това се случи малко отдавна искам да попитам тези, които са били скоро в медицинска академия дали помнят какво е било работното време? или ако имате телефона там? иначе телефона на мазнейкова го пазя!
Знам, че 1во се прави БХС и после феталната, но тъй като те ще идват от провинцията ще гледам така да и запиша часовете в 18г.с., че да ги направи и 2те в един ден!
за да не заемам място в темичката ви може да ми пишете и на лични! предварително мерси!
и успешно бременеене на всички!

# 181
  • София
Благодаря ви момичета! Ще отида да си измеря кръвното. Дано всичко е наред.
Освен кръвното си направи и изследвания на кръвта за анемия-често срещана при бременни и симпоматиката е като твоята.Не се плаши,понеге тя минава от самосебе си след раждането,но докато си бременна трябва да приемаш желяжо.
Лек ден на всички

# 182
Деси, какво става с теб? От вчера те чакам да се включиш Hug Надявам се, че всичко е наред!

# 183
  • В офиса
Освен кръвното си направи и изследвания на кръвта за анемия-често срещана при бременни и симпоматиката е като твоята.

т.е. виене на свят и кръвотечение от носа? Не мисля...

Цитат
Клинична проява на анемията

Характеризира се с бледност на кожата и лигавиците, сухост на кожата, чупливост на ноктите, учестен пулс. Симптомите, свързани с нарушена трофика на тъканите: напукана кожа на дланите, петите, косопад, изглаждане на папилите на езика, напукани устни, възпаление на лигавицата на устната кухина свидетелстват за продължителна анемия, която би могла да възпрепятства нормално развиващата се бременност.
Възможно е да възникне миокардиодистрофия, която да доведе до остра сърдечно-съдова недостатъчност.

Иначе на мен ми се вие свят, когато ми е паднало много кръвното. А кръв от носа си ми тече случайно, това е заради засилентото кръвообращение и слабите ми капиляри. Дано всъчко при Ввенкова да е наред и това да е само инцидент.

# 184
vvenkova И на мен ми се е случвало. Казаха ми че е от високите нива на прогестерон в организма. Нормално за една бременност. Една консултация с лекър няма да навреди, за да си по спокойна и да не се притесняваш.  thumbsup

# 185
Здравейте, момичета!  Hug
вчера след прегледа не се появих, защото ми беше много зле, явно всяко излизане страшно ме натоварва. Прегледа мина добре! Лекарката беше мнго мила, бебо е съвсем добре, замерихме го, гледахме го на доплера, сърчицето се видя много добре, камерки предърдия, клапи, всичко! Много съм доволна! Малко ми се беше свило сърцето, а и както ми беше лошо, съвсем се бях притеснила. Но бебо така блажено се беше излегнал и си подритваше, че хич не му беше до моите глупости  Laughing Беше си заврял главичката съвсем ниско долу и никак не пощя да ни покаже как изглежда на 3D-то. Лекарката го мъчи, въртя, гледа, моли го и по едно време казва: "Това е нослето, а това челото, малко е неясно но това му е брадичката!" Какво ти неясно, аз нищо не различих, таткото и той се звери, майка ми и тя гледа, никой нищо не различи. То едно такова жълтеникаво пихтиесто ми се видя, нищо не разбрах  Embarassed Нищо, другия път пак  Grinning Иначе препотвърдихме мъжкото му достойнство, а вече и топки се видяха, той хич не си ги кри, лекарката каза, че даже и с ръце си ги пипал, явно от сега са му гордост  Joy hahaha Embarassed Мен чак срам ме хвана, ама то горкото не прилича на гората!  Embarassed  Laughing

Лек ден, момичета, тук пак настана жега!  Laughing

# 186
здравейте, момичета!
съжалявам, че се бъркам във вашта темичка! аз съм от августинките и имам един въпрос - сестричката ми е 13-14г.с. и скоро ще прави БХС и фетална морфология! понеже при мен това се случи малко отдавна искам да попитам тези, които са били скоро в медицинска академия дали помнят какво е било работното време? или ако имате телефона там? иначе телефона на мазнейкова го пазя!
Знам, че 1во се прави БХС и после феталната, но тъй като те ще идват от провинцията ще гледам така да и запиша часовете в 18г.с., че да ги направи и 2те в един ден!
за да не заемам място в темичката ви може да ми пишете и на лични! предварително мерси!
и успешно бременеене на всички!
Здр,
значи БХЦ си го правих в 16 г.с. ,в Майчин Дом на 14 ет,работят до 13.30ч., за сажаления намам телефона сега но мога да ти го дам утре,а феталната в 19 г.с в клиника Св.Лазар Simple Smile

# 187
Деси, а следващия час за видозона за коя ГС седмица си го записа? Да знам и аз какво да правя Wink

да ти е жив и здрав малкия мъж Hug

# 188
Ами записах го чак за 11 октомври, тогава ще бъда в 27г.с., но аз нали ходя и при още един лекар, така, че той сигурно ще ме види преди това. Ако всичко е наред и Цветкова няма претенции за по-ранен час, запиши и ти тогава. За 3Д-то имаше и по-ранни часове, но за 2Д са чак за октомври, в понеделник ще ти кажят.

# 189
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ САЙТА НА  НОИ ,НА КОЙТО СЕ ПРОВЕРЯВАТ ОСИГУРОВКИТЕ?

# 190
  • offshore & overseas
http://www.nssi.bg/

Отиваш на Е-услуги и проверяваш с ЕГН.

# 191
  • София/Варна
Девойки-французойки - качих малкото снимки от днешното училище Simple Smile

# 192
  • София; Дружбето
Всеки път все по-малко се харесвам Crazy Май на девойка отива Laughing

# 193
Здравейте момичета  bouquet,

За alexb - тел:9172268, 9172 476,факс 9172 469, e-mail kremenski@medfac.acad.bg - Доц. Д-р Кременски и www.lmpbg.org

Надявам сеинформацията да ти послужи
 smile3535 smile3535 smile3535

# 194
Аз преди малко си дойдох и почивам. Пак обикалях по магазините и си харесах доста неща. Купих 1 гащеризон и 1 боди и съм доволна. Харесах вана със стойка за голямата вана, но нали вали, щеше да се намокри кутията и не я взех.
Снимките са супер, Цвета не е вярно, аз мисля, че всички се разкрасяваме, имам чувството, че се променяме с часове.
Харесах си тази количка, много е функционална и маневрена. Какво ще кажете?

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 19:25 от galina_dimova

Общи условия

Активация на акаунт