Дългото чакане след трансфер - Тема 81

• 41 416
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
Мерси, Infinity90. Просто не издържах. Никак не ми търпи търпилото. Sad

Прекалено рано е за тест!
Момичета, здравейте. 7 ден след трансфер съм на 2 5-дневни ембриона, не приемам ЧХГ препарати. Направих си пиклив тест, който е напълно отрицателен. Според вас загубена ли е битката? Sad

# 496
Имай вяра и малко повече сила и всичко ще бъде наред. Не се отчайвай от този резултат, защото на този етап наистина е прекалено рано, а и уринарните тестове не са от най точните. Не отчитат дори при високи стойности чгх понякога, какво да говорим в начален етап. Бъди спокойна, не се вглеждай за симптоми. При някой има при други няма. Не е показател. Само имай търпение 😊
Мерси, Infinity90. Просто не издържах. Никак не ми търпи търпилото. Sad

Прекалено рано е за тест!
Момичета, здравейте. 7 ден след трансфер съм на 2 5-дневни ембриона, не приемам ЧХГ препарати. Направих си пиклив тест, който е напълно отрицателен. Според вас загубена ли е битката? Sad

# 497
Ако е имало навременна имплантация пикливите тестове отчитат много бледа линия. Изчакай още малко! Всичко е възможно.

# 498
Момичета, благодаря Ви за подкрепата и разбирането. Simple Smile Психически и физически почвам да се подготвям за 3ти опит. Мисля отново да почна спорт (пилатес у дома) и да пия витамини за подобряване качеството на Я. А преди следващия опит мисля да пробвам и акупунктура. Ако някоя от вас вече е правила, нека сподели мнение за процедурата и за резултата след Трансфера. Мерси.
Съжалявам за резултата! Не се предавай!
 Не се отказвай.Бъдете "смели" и само напред.🙏
[/quote]

# 499
Здравейте, моят опит приключи преди няколко дни с неуспех. Още се опитвам да се справя с тъгата, много е неприятно това чувство...ще мине, но пък сега се притеснявам дали физически съм добре. Още деня преди да направя теста се появи едно кафеникаво зацапване, което продължава вече 4 дни. Нормално ли е според вас? Бях по дълъг протокол. Мислех, че може да е цикъл, но 4 дни тъмно кафеви парцали, така не се проявява моя цикъл.. (извинявам се за подробното обяснение)
Бихте ли споделили дали това се е случвало и на вас и дали е нещо нормално?
Докато не станеш на 50 никъв влак не си изпуснала.

# 500
Момичета, благодаря Ви за подкрепата и разбирането. Simple Smile Психически и физически почвам да се подготвям за 3ти опит. Мисля отново да почна спорт (пилатес у дома) и да пия витамини за подобряване качеството на Я. А преди следващия опит мисля да пробвам и акупунктура. Ако някоя от вас вече е правила, нека сподели мнение за процедурата и за резултата след Трансфера. Мерси.
Съжалявам за резултата! Не се предавай!
 Не се отказвай.Бъдете "смели" и само напред.🙏
Съжалявам ...не губи надежда. Пробвала съм акупунктура ...при мен има страхотен ефект   - по 2 я на естествен цикъл, няма да казвам на колко години съм, но са повече....цикълът ми е много добре а ина нервите ми действа мн добре. А вдна моя приятелка бешепри един китаец на иглои забременя спонтанно на 45-46г непомня точно на колко беше; не го износи, но забременя. Гласувам много За иглотерапията
[/quote]

# 501
Благодаря за информацията и за подкрепата. А ти къде си ходила на акупунктура? За София знам само в болница Надежда и там го предлагат като няколко процедури непосредствено преди Трансфер. От поста ти разбирам, че е била още преди пункция. Би ли споделила по каква схема си била и при кого си ходила. Може и на лично. Мерси. Съжалявам ...не губи надежда. Пробвала съм акупунктура ...при мен има страхотен ефект   - по 2 я на естествен цикъл, няма да казвам на колко години съм, но са повече....цикълът ми е много добре а ина нервите ми действа мн добре. А вдна моя приятелка бешепри един китаец на иглои забременя спонтанно на 45-46г непомня точно на колко беше; не го износи, но забременя. Гласувам много За иглотерапията
[/quote]
[/quote]

# 502
Здравейте момичета, както писах преди седмица, за мен първият опит на 1 пет дневно, приключи с абсолютно нормален и навременен  цикъл на 6-я ден. Обадиха ми се от клиниката (Аз го правих в Германия)и ми казаха, че имам едно бластоцидче при тях, но заради вируса са спрели трансферите, казаха че ще ми изпратят нов план с рецепти и т. н., трябвало да ги започна от първия ден на цикъла (не като първия път, от втория) и да ги уведомя. Тъй като въобще не съм навътре в нещата, а и тук не обясняват много, много, искам да попитам, как ще протече сега всичко, какво по-различно ще бъде от първия път? Иначе при мен няма реален проблем, освен, някакъв хормон, който ми е в резерв, предполагам прогестерона, ни както ви казах, тук не ти обясняват почти нищо, спермограмата ма ММ се оказа с малко и бавни човечета, затова препоръчаха ИКСИ-то. Първия път след трансфера пих единствено дуфастон 3х1, тука като чета какви коктейли от лекарства пият някой момичета...след стимулацията изкараха 13 Я, а накрая се оказах само с две и на това се учудих много...всеки път ми казваха “перфект” и накрая.....Моля, за съвет и малко разяснения, може и на лично. Благодаря и успех на всички!

# 503
Здравейте момичета, както писах преди седмица, за мен първият опит на 1 пет дневно, приключи с абсолютно нормален и навременен  цикъл на 6-я ден. Обадиха ми се от клиниката (Аз го правих в Германия)и ми казаха, че имам едно бластоцидче при тях, но заради вируса са спрели трансферите, казаха че ще ми изпратят нов план с рецепти и т. н., трябвало да ги започна от първия ден на цикъла (не като първия път, от втория) и да ги уведомя. Тъй като въобще не съм навътре в нещата, а и тук не обясняват много, много, искам да попитам, как ще протече сега всичко, какво по-различно ще бъде от първия път? Иначе при мен няма реален проблем, освен, някакъв хормон, който ми е в резерв, предполагам прогестерона, ни както ви казах, тук не ти обясняват почти нищо, спермограмата ма ММ се оказа с малко и бавни човечета, затова препоръчаха ИКСИ-то. Първия път след трансфера пих единствено дуфастон 3х1, тука като чета какви коктейли от лекарства пият някой момичета...след стимулацията изкараха 13 Я, а накрая се оказах само с две и на това се учудих много...всеки път ми казваха “перфект” и накрая.....Моля, за съвет и малко разяснения, може и на лично. Благодаря и успех на всички!
Добро утро. На коя дата ти беше трансфера? Съжалявам и за резултата, но бъди силна. Аз имах 9 я и накрая само 3 от които 1 сложих на 5ти ден и имам още две. А за конктейлите при мен е голям. Утрогистан, прегнезон, естрофен, магнезии, прегнил и зарзио на инжекции. Не се предавай

# 504
Трансфера ми беше на 14.03 дойде ми на 20.03 Стимулацията беше с Рековеле и Оргалутран, на 13.03 ми казаха да си сложа Овитреле, точно в 21.30ч. Сега въобще Незнам какво ме чака, пак ли трябва да се бода, какви ще бъдат тези хапове, да ги започвам ли, въпреки, че не се знае кога ще пуснат трансферите!? 🤔

Добро утро. На коя дата ти беше трансфера? Съжалявам и за резултата, но бъди силна. Аз имах 9 я и накрая само 3 от които 1 сложих на 5ти ден и имам още две. А за конктейлите при мен е голям. Утрогистан, прегнезон, естрофен, магнезии, прегнил и зарзио на инжекции. Не се предавай

# 505
12-ти ден, ЗЕТ, отрицателен уринарен тест......аз бях с последния влак.....дори не мога да опиша.......

# 506
Радинела, бързо отписваш опита и то само с уринарен тест. Без да знам историята ти и дали това е "последен влак", трябва да знаеш, че има и други "влакове". Нищо не е последно и окончателно, винаги има възможности и надежда. Не се отчайвай!

# 507
Момичета днес 14 ден ЧХГ 5,44.Пак отрицателен.

# 508
Момичета днес 14 ден ЧХГ 5,44.Пак отрицателен.

Сажалявам миличка
Следващия ще е твоя опит

# 509
И аз пуснах чхг днес. След като на 23.03-16,на 26.03-68,днес 30.03-82...няма бебе. Докторката каза за всеки случай в сряда да пусна пак кръвен и тогава да спирам хапчетата. Поревах малко... И сега ще се опитам да го забравя и да събирам сили за следващия опит като отмине гадната пандемия. Успех на всички които все още чакат и се надяват. 🍀🍀🍀Дано рано или късно на всички ни се случи най-чаканото. 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт