Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 7-ма тема

• 36 542
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
Добре сте се ориентирали, все повече хора ще го направят. Ако попаднете на нещо на сметка ще е супер.
 Сега дали трябва да се инвестират свободните пари, в актив, на който стойността ще падне при криза или е по добре да са в кеш налични... това не знам Simple Smile

# 181
Здравейте, нова съм в темата. Имате ли идеи за подходящо селце около варна, на 30тина км, за закупуване на имот.. Без денивелация и без много мангали. Лек ден

Осеново отговоря на търсенето Ви. Т.н. Вилна зона, равно е, целогодишно се живее.

# 182
  • Варна
Има ли перспектива в тази вилна зона на Осеново точно? Там има доста кофти пътчета между парцелите, изоставени парцели и май няма вода?

# 183
  • Варна
Има изглед и към морето във високата част. Добра е переспективата.

# 184
  • Варна
Приселци. Но там предполагам ще е една идея по-скъпо.

# 185
Тополи също е близо и предлага много удобства.
Приселци, Близнаци...все хубави села.

# 186
  • Варна
Навремето бях ровичкал из сайта на Аксаково и имаше план до 2020 да се изгради път свързаващ Осеново с Кранево защото другия е в земетръсна зона, сякаш не беше въпрос на дали, а на кога...е не съм чул да е направен още. Сега ще си намерят извинение да спрат всякакви инфраструктурни проекти за десетилетия. Мен проблема на вилна зона Осеново ми се вижда в липсата на вода, този проблем за мен е много сериозен. На второ място пуснеещи парцели и кофти пътченца. Един си прави усилия и си прави хубава къщичка, друг носи тенекии и ги реди да ръждасват.

# 187
  • have faith and be patient ..
Благодаря за мнениеята на всички, записах си и мятам да търся нещо.. Има ли  сайт като всичкиоферти. Ком, но да събира всички обяви, брокерски или от собственици Wink

# 188
  • Варна
Има Imot.bg, но това което търсиш е много специфично и няма да го намериш там. И изобщо изгоден селски имот според мен се търси на място, пазара е много различен и на обявените им е сложена отвратителна надценка и са препродадени по 5 пъти. Първо си изберете мястото, решете вилна зона или в село и после почвайте да обикаляте и да разглеждате и да питате хората. Има и табели продава се по имотите. Моят съвет е за имот, който е по-голям и има площ за насаждения, лешници, лозя, зеленчуци.

# 189
Моят съвет е да прецените добре какво точно търсите и какви са възможностите ви. Предложиха ви села и вилни зони от цялата област, но цените са много различни между село накрая на областта и такова в състава на общината, до което можете да стигнете и сега без да минавате кпп.

# 190
  • Варна
До кое село може да се стигне сега без да се минава КПП? Не са ли забраните до табелата на града?

# 191
Не е до табелата.

# 192
  • Варна
Е, кажи как е, с ченгел ли да ти вадя думите. Все пак за всички е важно, явно аз съм в заблуда.

# 193
  • have faith and be patient ..
Да, не съм напускала града, но и аз мислих че е до табела

# 194
Почнаха запитванията за селски имоти, точно както предвидих. С. Алекс ако не е тайна, кое ви потикна да потъсите такъв имот?
Викаш да пускам обявите Simple Smile
Същата причина като на Алекс са изтъкнали и купувачите на селски имот миналата седмица, пред продавача.
С.Алекс наистина най-добрия вариант е да се обикаля, за съжаление неприложим в този момент. Така виждаш и самото село. Майка ми и сестра и имат наследствени имоти в едно село, на пуснати обяви в imot.bg нямаше никакво обаждане, но откакто опънахме транспарант - особено уикендите звъняха телефоните.

Не е до табелата на града КПП, на юг е края на магистралата за Бургас преди Харамията.

Общи условия

Активация на акаунт