Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 756
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
Здравей. Аз също на твое място не бих се оперирала отвово, не и преди да минат поне 12 месеца. Лявата на мен ми изглежда по-добре. Просто изчакай дали и дясната няма да слезе още малко надолу. А това, че белега малко се е качил горе...не е голям кахър/ според мен, де...иначе осъзнавам че всеки има своите представи за естетика/. Благодаря за снимката...с нея ме убеди, че 475 изобщо няма да е много..аз съм нулев старт.

# 466
Момичета, предвид ситуацията моля за мнение от къде и какъв сутиен да си взема. Искам още един поне, ням нищо налично на Triumph от спортните, на h&m тези от спортните които ми харесват са с банели и отпадат... и просто съм в шах! Каквото и да  чета от старите коментари няма да е от полза, защото в момента и работещите онлайн са малко. Моля ако някой си е поръчвал по време на изолацията да сподели - марка/ сайт/ ❤Благодаря ви

# 467
Vall, аз съм на 1,5м от операцията.
И при мен едната гърда има станна форма, по-голяма е и има странни подутини, но се надявам до месец да е се пооправи.. уж докторите казват, че става бавно, но се оправя..

Другото е че дори да стане перфектно, вече мисля да събирам пари за нова операция ... Много ме депресира, че толкова много пари изхарчих а резултата не ми харесва.
Аз съм 1,75м и 55кг, и старта ми не беше съвсем нулев. Сложиха ми 300сс, анатомични. Обяснявах че искам не голям бюст и много естествен... Сега обаче съм с чашка D на моите размери това няма как да е естествено..

След тази лудница ще отида да го обсъдим с док. Но според мен имплантите трябваше да са максимално 200сс.. 🙁.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 11:27 от Не се сърди, човече

# 468
И при мен едната гърда има станна форма, по-голяма е и има странни подутини, но се надявам до месец да е се пооправи.. уж докторите казват, че става бавно, но се оправя..

Другото е че дори да стане перфектно, вече мисля да събирам пари за нова операция ... Много ме депресира, че толкова много пари изхарчих а резултата не ми харесва.
Аз съм 1,75м и 55кг, и старта ми не беше съвсем нулев. Сложиха ми 300сс, анатомични. Обяснявах че искам не голям бюст и много естествен... Сега обаче съм с чашка D на моите размери това няма как да е естествено..

След тази лудница ще отида да го обсъдим с док. Но според мен имплантите трябваше да са максимално 200сс.. 🙁.
Може би не си свикнала още, според мен дори са малки Simple Smile, а не съм фен на твърде големите.

Колко старт си имала преди това и при кой доктор са? Аз съм малко по-висока от теб 178см, но с 10кг отгоре, старта ми е много малък, по-скоро само празна кожа след кърменето, и първият размер, който докторът ми предложи беше 475, или 555 и понеже всички познати и непознати казват, че след време като се поотпуснат ще са ми малки да взема максимума. Та така се спрях на 555, но да видим кога ще стане, а можеше да са на почти месец вече 😣

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 11:28 от Анонимен

# 469
  • Пловдив
Eli.........., според мен гърдите ти са прекрасни Simple Smile. Не бих се замисляла за втора операция. Аз съм превърженик на малък бюст, не харесвам едри гърди. Не мисля, че са ти големи.

# 470
Изобщо не са малки.В тази тема много ясно се показва колко относително е всичко.
Ели,разбирам те,аз също исках да бъда с по-малки,но каквото-такова.Височина и кг са ни идентични с теб,моят старт е мижав,размера ми 325 анатомични.Можеше да бъдат по-малки.
Съвета ми е да изчакаш да мине година,за да видиш окончателната форма и размер.Може и да те изненада.Аз съм на година и половина вече и има разлика от началото,логично

# 471
При мен минаха 6 месеца, лявата е по-надолу. В момента не мога д а отида на консултация, но след извънредното положение ще коментирам с лекаря. Да припомня 350 кубика, кръгли висок профил(ами не ми изглеждат кръгли)
На едната около аеролата имах възпаление и си остава по-груб белега и това трябва да коментирам с доки. Нооо мисълта ми е че всичко с кубиците е индивидуално. Аз нямах особен старт, но не са малки в никакъв случай.
Скрит текст:

Долната снимка е на 3месеца и малко
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 13:10 от jiraf4e86

# 472
  • София
При мен минаха 6 месеца, лявата е по-надолу. В момента не мога д а отида на консултация, но след извънредното положение ще коментирам с лекаря. Да припомня 350 кубика, кръгли висок профил(ами не ми изглеждат кръгли)
На едната около аеролата имах възпаление и си остава по-груб белега и това трябва да коментирам с доки. Нооо мисълта ми е че всичко с кубиците е индивидуално. Аз нямах особен старт, но не са малки в никакъв случай.
Скрит текст:

Скрит текст:

За 350цц изглеждат доста големи. Белезите личат, но не изглеждат зле. Наистина не личи да са кръгли. Хубави са, изглеждат много естествени.

# 473
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Момичета, моля ви качвайте и снимки преди, защото е много подвеждащо това иначе. Гърдите ти са огромни, според мен, много ми харесват, но просто съм убедена, че си имала стабилен старт, защото няма как иначе да станат такива. А това подвежда останалите, които си мисля, че и те примерно ще станат така.
Не ги пипай, супер са!

# 474
Иначе белезите се оправят. Просто зашиват мястото на ново. И аз трябва ама отлагам, не ме дразнят за сега много. Много са се променили от 4 до 6 месеца.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 14:59 от Петя Танева 604618

# 475
Изобщо не са малки.В тази тема много ясно се показва колко относително е всичко.
Ели,разбирам те,аз също исках да бъда с по-малки,но каквото-такова.Височина и кг са ни идентични с теб,моят старт е мижав,размера ми 325 анатомични.Можеше да бъдат по-малки.
Съвета ми е да изчакаш да мине година,за да видиш окончателната форма и размер.Може и да те изненада.Аз съм на година и половина вече и има разлика от началото,логично

Можеш ли да ми пратиш снимки, моля? Simple Smile

Да да, ще изчакам. Така или иначе казват най-добре да мине година преди да се реже на ново.
Пък и може да свикна и да си ги харесам, но определено исках друго. Аз са надявах на пълна чашка В, а съм на D...

Жиравче, да големи са и ти стоят добре. Колко си висока?

# 476
Скрит текст:
Здравей. Аз също на твое място не бих се оперирала отвово, не и преди да минат поне 12 месеца. Лявата на мен ми изглежда по-добре. Просто изчакай дали и дясната няма да слезе още малко надолу. А това, че белега малко се е качил горе...не е голям кахър/ според мен, де...иначе осъзнавам че всеки има своите представи за естетика/. Благодаря за снимката...с нея ме убеди, че 475 изобщо няма да е много..аз съм нулев старт.

Привет Simple Smile Към момента съм на изчакване, във вторник ще отида да ме погледне лекаря и да каже какво се случва. Наистина по отношение на кубиците всичко е строго индивидуално и зависи на първо място от старта, но и от височината, килограмите и широчината на гръдния кош.

Скрит текст:

Ето така се нещата сега:

Скрит текст:

Еlli За мен гърдите ти не изглеждат прекалени, напротив имат супер естествено излъчване. Явно възстановяването е различно при всеки. Имам приятелка оперирана също при д-р Кънев, която след 40 дни беше идеална -  без разлики, без болезнени усещания, без забележка.

Обнадеждена съм, че с времето ще се наместят нещата.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 19:01 от bubanka

# 477
Eli........ 1,68 съм висока, 50кг.имам снимка от последната консултация. Лекаря ми направи колаж "преди и сега" утре ще я пусна

# 478
Jiraf4e86, твоите импланти надмускулно ли са поставени?

Val22_22, ти ходи ли на масажи? Ако си десничар, е нормално мускулите при дясната ръка да са по-стегнати. Видима е разликата в действителност, но все си мисля, че масажите са можели да уеднаквят разликата....

# 479
Подмускулно са.

Общи условия

Активация на акаунт