Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 613
  • 781
  •   1
Отговори
# 660
Поне 350цц, ги виждам аз хаха

# 661
Снимката е от днес.Аз исках да изглеждат естествено и за това се чудех дали да сложа анатомични или не.
Благодаря за отговора и съвета! Колко кубика сложи, какви пари ти излезе и как мина възстановяването?

# 662
  • Пловдив
Момичета, а един ден в болницата достатъчен ли е ако след това сте съвсем сами в къщи? Чудя се един или повече дни да остана в болницата, всеки допълнителен ден е 100лв и се колебая има ли смисъл какво повече ще получа там. Едва ли някой ще идва да ми помага да стана до тоалетната в болницата или? (Вита)

П.п разрез само под гърдата без повдигания и прочие.
Няма еднозначен отговор на този въпрос. Индивидуално е. По мое мнение една нощ е достатъчна. Още вечерта на операцията ставах сама 4-5 пъти до коридора да си наливам вода от диспенсъра. Дишах само през устата (бях и с ринопластика), и много ми изсъхваше, пиех много вода и ходех често до тоалетна. Внимателно ставах, но напълно сама, не съм имала нужда от помощ. След това по стечение на обстоятелствата останах сама 5 дни в хотела. Оправих се Simple Smile. Прибрах се и сама от Истанбул до Пловдив с автобус Simple Smile. Позитивна нагласа е нужна Simple Smile. Бях с ринопластика и по-сериозна реконструкция на гърдите, не само импланти.
Всичко ще е наред Simple Smile , мисли на това като на нещо, което след това ще те радва цял живот!

# 663
Благодаря mamaden, позитивно мисля 😂 ще бъда почти 6 седмици в карантина май това повече ме плаши от операцията. По присъм свикнала да се оправям сама и търпя на болка, но все пак исках да питам и за вашето мнение. Ще говоря и с лекаря отново и ще реша.

# 664
При мен ситуацията беше, че ако имаше още един ден щеше да е по добре за престой в болницата. Едвам правех по няколко крачки. Имаше супер напрежение в гърдите и ако не ги натисках с ръце все едно щяха да изпадат на пода. Обслужването беше трагедия. Едвам става от леглото. Гърдите бяха супер стегнати почти 2 месеца след операцията. След този период кожата взе да се отпуска. Иначе най гадно то за мен бяха първите 4-5 дни. След това се търпи.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 12:18 от Петя Танева 604618

# 665
Някой с новини за Есте Клиник? Възобновени ли са операциите вече? Не мога да се свържа  цяла седмица. Бях планирана за април и сега се чудя какво ще става...

# 666
Аз също имах дата за началото на април в Есте клиник.Обадиха ми се да я отменат края на март,от тогава нямам новини от тях.Вчера им писах имейл.Ще видим дали ще отговорят 🙂

# 667
По принцип всички клиники са заработили, но някой беше споменал назад, че са презаписвали часовете от март за след средата на Май.

# 668
Здравейте. Интересувам се от актуални контакти на д-р Романски. Има ли момичета оперирани при него и как е протекло? Обще взето всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря предварително

# 669
Сега си обясних някои неща. Наистина много хубави гърди на Zea, но и зърната са  в долния плюс, негов почерк. Но реално на тези гърди седят супер.

Simple Smile благодаря ти
Само да кажа, че вече 2 ри месец и зърната не са в долния полюс, промениха се много, сега са изпълнени и в долната част, импланта се е понаместил и са се отпуснали, казвам го за момичетата, които се притесняват при вида на гърдите си през първия месец - толкова се променят Simple Smile дайте си време и всичко ще се нареди

# 670
Здравейте. Интересувам се от актуални контакти на д-р Романски. Има ли момичета оперирани при него и как е протекло? Обще взето всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря предварително
Здравейте , в момента оперира в болница Насежда . Часове се записват на регистратурата .

# 671
Някой с новини за Есте Клиник? Възобновени ли са операциите вече? Не мога да се свържа  цяла седмица. Бях планирана за април и сега се чудя какво ще става...

Здравей,
Аз бях за Март и ми звъннаха преди дни за насрочване на новаи да вече работят! 🙂

# 672
Сега си обясних някои неща. Наистина много хубави гърди на Zea, но и зърната са  в долния плюс, негов почерк. Но реално на тези гърди седят супер.

Само да кажа, че вече 2 ри месец и зърната не са в долния полюс, промениха се много, сега са изпълнени и в долната част, импланта се е понаместил и са се отпуснали, казвам го за момичетата, които се притесняват при вида на гърдите си през първия месец - толкова се променят Simple Smile дайте си време и всичко ще се нареди
Дръж ни в течение Simple Smile моите същи са по в долния плюс, паднаха ама не е така изразено. Имам обем най вече в страни хаха. Доктора ми каза, че заради деформация имам кокал изразен, няма как да са събрани и дори и да сложа по-голям имплант пак ще е така. Каза от 350 на 470 мога хаха да сменя ако искам. Ама  нещо не го виждам да ми седят разпльокани с по-големи.

# 673

Искам да помоля за актуални снимки,че това със зърната и мен ме притеснява

# 674
  • София
Петя Танева 604618 моите гърди също не са събрани много. На 2 месеца са и имат разстояние от един пръст и половина. Според мен няма как да се съберат повече. Преди това ми бяха доста раздалечени. Аз съм с 470 и 425cc.

Общи условия

Активация на акаунт