Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 601
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, един въпрос.. от началото го приех като нормално, но сега се чудя.
При вас има ли ефект Риплинг когато се наведете?
При мен е ужасно... и само когато се наведа. 

И въобще гърдите ми са ужасни на пипане, в долната половина, където е само имплант и кожа...ако само се гледа, всичко е ок..

Може да нямате достатъчно тъкан и жлеза там . В такива случаи май е добре да се ползва tigr matrix , acelluar dermal matrix . До колкото знам това е решение в такива случаи . Също се използва и при реконструкция с импланти когато липсата на жлеза допринася за точно това опипване на импланта . Това е хирургично платно ,което се разгражда до 3 години от поставянето му . Но през това време то спомага за създаване на пласт колаген и тъкан около импланта. Някъде четох как е протекла реконструкцията на Анджелина Джоли и именно там са използвали такова платно . Също така е подходящо за много слаби жени , жени с много малко количество млечна жлеза ......... . С това платно се избягва точно усещането за напипване на импланта . Има както синтетични ,така и биологични такива матрици .

Еха, сега го видях.. ако знаех щах да настоявам и за това наистина добро решение, но е туу лейт. 🙁

# 616
Здравейте, прекрасни! Много искам да си повдигна и уголемя бюста от доста време. В момента съм чашка Ц, но увиснали и с много празна кожа... Въпроса ми е има ли добър доктор във или близо до Варна и да сте доволни от него?!
Във Варна е д-р Заякова.Аз съм доволна от нея.Доверих ѝ се за всичко и резултатите са едни красиви гърди.

# 617
Здравейте, прекрасни! Много искам да си повдигна и уголемя бюста от доста време. В момента съм чашка Ц, но увиснали и с много празна кожа... Въпроса ми е има ли добър доктор във или близо до Варна и да сте доволни от него?!
Във Варна е д-р Заякова.Аз съм доволна от нея.Доверих ѝ се за всичко и резултатите са едни красиви гърди.
Може ли снимки?

# 618
Здравей, и аз ще се оперирам при Молов, но защо при теб е с котва,на мен ми предложи през зърното, защото има такава практика?Бих искала да споделиш малко повече инфо и снимки.
Здравейте, момичета! Операцията ми мина онзи ден, в събота, на 25,04. Аз съм при д-р Молов, с повдигане тип"котва"  и импланти Ментор 400СС, кръгли, среден профил. Все още съм отпаднала, с дренажи, с венозен антибиотик и със страшни болки в гърба, особено вечер. Но това, доколкото съм запозната е нормално и ще отшумява постепенно.Ако имате конкретни въпроси- питайте!

# 619
При мен е котва,защото имам прекалено голямо увисване на гърдите. Няма как да се получи без т.нар. реконструкция на гърдата. Ще пусна и снимки,но не знам как се скриват. Другите варианти при мен бяха неприложими или по-скоро, нямаше да е добър и дълготраен резултата

# 620
Цитат
Може ли снимки?

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 19:20 от bubanka

# 621
Изглеждат повече от естествени. От къде е повдигането?

# 622
Според мен снимката е от "преди"

# 623
Снимката е от днес.Аз исках да изглеждат естествено и за това се чудех дали да сложа анатомични или не.

# 624
Момичета, един въпрос.. от началото го приех като нормално, но сега се чудя.
При вас има ли ефект Риплинг когато се наведете?
При мен е ужасно... и само когато се наведа. 

И въобще гърдите ми са ужасни на пипане, в долната половина, където е само имплант и кожа...ако само се гледа, всичко е ок..

Може да нямате достатъчно тъкан и жлеза там . В такива случаи май е добре да се ползва tigr matrix , acelluar dermal matrix . До колкото знам това е решение в такива случаи . Също се използва и при реконструкция с импланти когато липсата на жлеза допринася за точно това опипване на импланта . Това е хирургично платно ,което се разгражда до 3 години от поставянето му . Но през това време то спомага за създаване на пласт колаген и тъкан около импланта. Някъде четох как е протекла реконструкцията на Анджелина Джоли и именно там са използвали такова платно . Също така е подходящо за много слаби жени , жени с много малко количество млечна жлеза ......... . С това платно се избягва точно усещането за напипване на импланта . Има както синтетични ,така и биологични такива матрици .

Еха, сега го видях.. ако знаех щах да настоявам и за това наистина добро решение, но е туу лейт. 🙁
Искам да ви кажа, че аз напипвам импланта, но съм с платна. Така, че платната явно не вършат точно това което казвате. Платих допълнително 500€ при др Георгиев за това платно,но пък може и след време този ефект/дефект да го няма когато платното се разгради.

# 625
Снимката е от днес.Аз исках да изглеждат естествено и за това се чудех дали да сложа анатомични или не.

Обиране на кожа имало ли е и кога е била операцията?

# 626
Да , имаше обиране през зърната,а имплантите са от долу.Операцията беше януари.С мотива ергономична съм.

# 627
Дано след време да не се получи увисване. Импланта се намества и слиза надолу с времето.Може би и така си снимала, но според мен и сега има доза увисване 🙄

# 628
Да , имаше обиране през зърната,а имплантите са от долу.Операцията беше януари.С мотива ергономична съм.

Габи, за моя вкус за перфектни!! Аз много исках да изглеждат истински и твоите са определено авсолютно постигнати. Белези не виждам.
Според мен не са увиснвли. Истинските гърди не стоят като със сутиен, когато си без него.
Въпрос на вкус, но твоите ми харксват.

Memili13,

Може би поне риплинга да се избегне.

# 629
  • Пловдив

Чудесно изглеждат, максимално естествени, на мен ми допада това което се е получило. Всичко е въпрос на вкус разбира се. Аз харесвам гърди при които не си личи намесата.

Общи условия

Активация на акаунт