Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 603
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
  • България
dobi741,как мина операцията мила?Пиши при първа възможност!?

# 586
Момичета кажете каква е цената при доктор молов с най качествените импланти и също ако някой има с намаляване ареолите . Колко време се стои ? Приемат ви сутринта и на следващия ден кога ви изписват. Мерси

# 587
  • Пловдив
За първи път разгледах ФБ на Естетика, бреййй, нагледах се на много хубави гърди! И др.Бурак го има в едно кратко видео. За първи път да харесам визуално и доктора. 😊

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 18:16 от armira

# 588
  • Бургас
Момичета кажете каква е цената при доктор молов с най качествените импланти и също ако някой има с намаляване ареолите . Колко време се стои ? Приемат ви сутринта и на следващия ден кога ви изписват. Мерси

Допреди месец и половина доктор Молов работеше само с Ментор. Чуваха се слухове, че възнамерява да включи и друг тип импланти като производител, но нямам информация. По отношение на времетраенето на престоя по време на операцията при мен нещата стояха така: насрочена беше за 15 ч , изискваше се да бъда в болницата в 13,30. Тръгнах към операционната точно в 14.28 ч, а се събудих в 17 .15 някъде. На следващия ден в 11 ч напуснах клиниката 🙂.Да уточня, че става въпрос за Бургас, в София може би става по друг начин.  .

# 589
  • София
За първи път разгледах ФБ на Естетика, бреййй, нагледах се на много хубави гърди! И др.Бурак го има в едно кратко видео. За първи път да харесам визуално и доктора. 😊

С доктор Бурак ми беше консултацията тук в София, супер намусен беше и адкси отегчен. За точно 30 секунди взиране в гърдите ми отсече 350 кубика кръгли. Не бих се оперирала на такова място.

# 590
  • София
Писах ти на лично съобщение това което те интересува. 😊

# 591
Здравейте, момичета! Операцията ми мина онзи ден, в събота, на 25,04. Аз съм при д-р Молов, с повдигане тип"котва"  и импланти Ментор 400СС, кръгли, среден профил. Все още съм отпаднала, с дренажи, с венозен антибиотик и със страшни болки в гърба, особено вечер. Но това, доколкото съм запозната е нормално и ще отшумява постепенно.Ако имате конкретни въпроси- питайте!

# 592
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Операцията ми мина онзи ден, в събота, на 25,04. Аз съм при д-р Молов, с повдигане тип"котва"  и импланти Ментор 400СС, кръгли, среден профил. Все още съм отпаднала, с дренажи, с венозен антибиотик и със страшни болки в гърба, особено вечер. Но това, доколкото съм запозната е нормално и ще отшумява постепенно.Ако имате конкретни въпроси- питайте!
Радвам се да прочета, че плановите операции вече постепенно започват Simple Smile.
Всички тези неразположения са индивидуални и нормални и бързо ще отшумят.

# 593
  • България
Бързо възстановяване Dobi !На каква цена ти излезе повдигане+импланти ?Правиха ли ти тест за корона?

# 594
Тест не ми правиха,а платих 6200лв, голяма отстъпка ми направи, тъй като и дъщеря ми се оперира при него

# 595
  • България
Аз съм за сряда.Повдигане,обиране и импланти Нагор 390 през ореола при д-р Ковачев в Доганово и уж  с отстъпка 7600лв.Дренажите винаги ли се слагат?Те ме плашат.А и за изследвания и сутиен 200,250лв забравих да кажа.Дано станат хубави.Ако имаш снимки ще помоля,може и на лично ако искаш.Големи ли са 400,как изглеждат?

# 596
Сутиените,изследванията и тн са отделно. Голяма е операцията, затова съм още с дренажите. Снимки нямам още,като се снимам,ще пусна. Да ти кажа,мислех, че 400сс ще изглеждат грамадни,но не са...

# 597
Сутиените,изследванията и тн са отделно. Голяма е операцията, затова съм още с дренажите. Снимки нямам още,като се снимам,ще пусна. Да ти кажа,мислех, че 400сс ще изглеждат грамадни,но не са...

Браво, момиче. Първите дни не са приятни и за леките оперции. Дренажите много помагат.. представи си всичката тази течност, ако трябваше да се разнесе сама...

Интересно ми е, болят ли те шевовете? Моите,само 1/2 ореола, не са ме боляли никога. Дори първия ден.

И ако сега не ти се виждат оргомни, изчакай след два месеца когато всички подутини спаднат, сигурна съм че много ще се харесаш Wink

Случайно да имаш снимка от преди? Извинявай, ако си качвала и не съм видяла..

Аз системно мрънкам, как моите 300сс са ми много и ми е интересно как е при другите момичета.

Лек ден!

# 598
Момичета не искам да ви плаша но чувам че това извънредно положение ще продължи до Юни

Откъде чу това- официален източник или просто слухове? Дано не продължава дълго все пак вече се възстановява графика на плановите операции.
Чух го от лекари и то не защото на някой така му е хрумнало а защото сега след Великден понеже на всички им беше много належащо да се разхождат и да лъжат по КПП тата ще се увеличи броят на заразените. И снощи ББ го намекна че на 6 Май ще решат какво да правят. Силно се надявам предположението да се окаже грешно

Нищо чудно и това да стане- но дали ще се отрази на плановите операции това?

# 599
Сякаш нямам болки в шевовете, въпреки,че доста съм "кърпена". Но пък съм и на болкоуспокояващи...Иначе усещам тежест в гърдите. Снимки- преди-имам, но са отвратителни..Ще ги пусна тия дни, като имам снимки и от сега.

Общи условия

Активация на акаунт