Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 54 634
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
  • Parsberg
Тоя Др Молов доста добре се представя последно време. Напомнете ми колко вземаше приблизително само за увеличаване?

# 706
Тоя Др Молов доста добре се представя последно време. Напомнете ми колко вземаше приблизително само за увеличаване?

Зависи от вида на имплантите, цените ги има в сайта. При мен общата сума е 5200, с кръгли импланти и две мрежи.

# 707
2500€ беше ми казъл на мен Молов само импланти

# 708
  • Бургас
Да не си объркала валутите, до сега не съм чула някой при него да му е казвал цена в евро, винаги говори в лева?!
2500 за анатомични в лева искаше..., общо 5500 в лева е при мен, тези за имплантите предварително по сметка, останалите в деня преди операцията на каса в болницата.

# 709
Да не си объркала валутите, до сега не съм чула някой при него да му е казвал цена в евро, винаги говори в лева?!
2500 за анатомични в лева искаше..., общо 5500 в лева е при мен, тези за имплантите предварително по сметка, останалите в деня преди операцията на каса в болницата.
За анатомични да 2500€, предполагам защото съм в чужбина е в евро 😂 но сега гледам че цената в сайта в лева е 5200лв, не беше ли 5000 преди за анатомичните?

# 710
  • България
Към вече опериралите се!Момичета,споделете как са се променили гърдите  след поставяне на имплантите.Наистина ли гърдите спадат до 6 месец, и кога се прибират ,защото моите започват от мишниците?!И сега малко ми малеят, а си представям след месеци.

# 711
  • Бургас
Като се казва спадат, намалянето е само 1 месец отоците (самите импланти няма как д се смалят, по-скоро оточната тъкан около тях и мускула се отпуска), после по-скоро се наместват, разливат, слизат на долу при някои, просто не са толкова рязко изпъкнали и надути като балони, а стават с по-меки и улегнали форми..
А какво значи "започват от мишниците", ако е удобно сподели снимка и малко повече инфо...

# 712
  • София
Juls77 Мноооого  са добре.  Браво, разкошни са.
Благодаря ти! За мен както и за теб др. Молов е добър и аз му се доверих от първи раз. 😊

# 713
  • Бургас
За анатомични да 2500€, предполагам защото съм в чужбина е в евро 😂 но сега гледам че цената в сайта в лева е 5200лв, не беше ли 5000 преди за анатомичните?

Анатомични март месец струваха 5500 лева

# 714
  • Бургас
Аз се оперирах миналата година юни, и от тогава знам 5000 за кръгли 5500 за анатомични....

# 715
  • София
Кръглите му са 4600лв,но ще знам от първо лице в четвъртък, когато ми е консултацията за увеличаване.

# 716
  • София
Кръглите му са 4600лв,но ще знам от първо лице в четвъртък, когато ми е консултацията за увеличаване.
Точно толкова са. Аз съм с такива и ноември месец платих 4600 лв. Като първо превеждаш по сметка 2000лв, после останалата част. Анатомични те са 5600 лв.

# 717
Бях нулев старт,сега Ментор,нисък профил,380сс,анатомични,др.Молов,дясната определено ми стои по-високо Angry  , а лявата си "ляга"на белега.Минали са близо 8месеца от операцията ми...
Имам въпрос към оперираните-мислите ли ,че имате разлика(дори и леко видима)в гърдите си след операцията?

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 718
Ако въобще има разлика във височината  e супер мини. Иначе има разлика да до 8ми месец.
Направо ме учудватe аз с 350, среден профил не мога да докарам такива големини. Поствам да видите разлика.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 23:35 от Петя Танева 604618

# 719
Бях нулев старт,сега Ментор,нисък профил,380сс,анатомични,др.Молов,дясната определено ми стои по-високо Angry  , а лявата си "ляга"на белега.Минали са близо 8месеца от операцията ми...
Имам въпрос към оперираните-мислите ли ,че имате разлика(дори и леко видима)в гърдите си след операцията?

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Няма да те лъжа, затова сме тук.
Да, разликата е доста. Импланта не е на еднаква височина. Говори с хирурга.

Иначе малка разлика има почти винаги, но тази за мен не е малка.

Общи условия

Активация на акаунт