Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 399
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Да ви кажа и аз реших днес да пусна ОЖ и попаднах точно на сцената в кабинета на Зорница , където тя му се разкрещя и каза, че тази вечер иска да е сама. Е, по- добре да не го бях гледала - Зорница се държи като тинейджър в пубертет, жена пред цикъл и жена в менопауза едновременно. Не знам Марио как я търпи, честно!

# 91
  • София
Вере, грешка, не вчерашния, а онзиденшния епизод трябваше да си пуснеш. Там Марио е разкошен. А Зорница в момента е толкова объркана и загубила посока, че си признавам, ми е жал дори и на кладата да я качвам. Тя с всеки изминал епизод затъва, не чува, не вижда и добре че е Марио, който понася ударите и, че иначе вече да е изпушила тотално.

# 92
За Зорница ще е най-добре  просто  да не е вече началник , защото  видяхме , че това я претоварва психически , взима  тъпи решения и затъва все повече в отношенията си с уж най-близкия и човек .
Ще е прекрасно  да си е просто един отличен лекар . В момента е пред нервен срив .
Дано да са решили Марио да издържи на безумното и поведение . Ако стане така , ще видим характер , който трудно можеш да смажеш .
 Аз понеже не мога така да търпя някой да ми се  фръцка за проблеми , които сам си е създал , с недоумение гледам развръзката на връзката им .

# 93
Едва сега успях да гледам снощния епизод. Две неща ми се избистриха за Зорница - първо, че не става за шеф и, второ, че не е подходяща за ментор на специализанта. Не знам откога в урологията стана проблем една красива лекарка да обгрижва пациентите, в предишните сезони нямаха нищо против да се грижи за мъжкото им достойнство, но сега тукакси започнаха да държат на мъж-уролог. Тя, вместо да мачка това келешче и да го юрка, за да се научи, му кляка на всеки каприз, а след това си го изкарва на Марио...Да видим докъде ще я докарат така...

# 94
Aз не знам откога Зорница стана единствения доктор в Урологията (шеф сам на себе си, едва ли не Joy). В предните сезони имаше друг началник и то мъж (нали, защото се оказа, че това е важно). Cега, отведнъж една Зорница и две специализантчета Joy A това ухажване на Хх и буквално страх да не напусне е напълно необяснимо за мен. Поне някой авторитетен доктор да беше и актьор, който може да предаде подобно излъчване на образа.

# 95
Аз се чудя на Марио как го търпи това нещо - ако ще съм с някой, който е вечно сърдит и сопнат, мерси, по- добре да съм сама. Кой нормален мъж ще търпи това истерично поведение, на всичкото отгоре без основание.

# 96
Зорница все пак не винаги е била такава. Не обръщаш гръб на семейството си, когато то е в тежък период (за мен те са семейство). А и Зорница беше до него, беше му опора, когато той я отблъсна и я нарече отрова. Не го остави да се бори сам.

# 97
  • София
Ох, стига сме мерили кой колко виновен спрямо другия, колко е предавал, какво е направил. Няма никакъв смисъл от това, защото пак ще се вкараме в безсмислени спорове и да сравняваме отровата с бягството от сватбата.

Не знам колко ще търпи Марио, според мен вижда, че Зорница се е оплела в работата и за това и предлага помощ. За мен думите на пациентката за последния ден и какво чувстваш, са много важни. Марио каза, че е обиден и огорчен. Ако остане такъв, едва тогава си мисля, че ще спре да се бори за Зорница.

# 98
Той иска да поговорят, опитва се да я успокои, но тя е пълно отрицание на всичко. Мисля, че дори себе си не понася Зорница, камо ли някой друг.

Последна редакция: чт, 12 мар 2020, 19:10 от dimchetod

# 99
Все пак сме в самото начало на сезона...колко неща още ще се случват, ехееееее Joy

# 100
За мен думите на пациентката за последния ден и какво чувстваш, са много важни. Марио каза, че е обиден и огорчен. Ако остане такъв, едва тогава си мисля, че ще спре да се бори за Зорница.

И за мен са важни. Kакто и репликата, че е от хората, които си учат уроците и е започнала да режи всички, които се опитват да я мачкат. E, тези даже малко ме притесняват Joy  (но пък не искаме смачкан Mарио, нали Wink)

# 101
Добре де, дадохме право на Марио да е обиден и огорчен от лъжата.
Нека да дадем право на Зорница да е огорчена от неприетото извинение Grinning
Бих казала, че всичко е чисто, но не го вярвам. Зорница дръпна много обиколки пред Марио с прегрешенията спрямо него още с бягството, а сега продължава да трупа лоша карма Grinning
Аз виждам два възможни изхода:
-показват ни как въпреки всички издънки на Зорница, любовта на Марио устоява и той е търпелив и издържа на изпитанията. Накрая всичко се оправя и Зорница забременява.
-Марио не издържа на напрежението и се дъни, като по този начин изравнява обиколките на Зорница. Драми, раздели евентуално. Накрая всичко се оправя и Зорница забременява. Joy

# 102
  • София
Той иска да поговорят, опитва се да я успокои, но тя е пълно отрицание на всичко. Мисля, дори себе си не понася Зорница, камо ли е някой друг.

Димче, много ясно. Нали точно това каза на Нора, направила е нещо, с което не се гордее и ХХ и го напомня всеки ден.

Хаха, Злати, аз съм оптимист, но да смятам, че в един момент Марио ще вземе решение да се отдръпне, просто за да не бъде наранен отново. Има си белези човекът Simple Smile
Не знам, аз не се напрягам, защото не виждам "тайни" между тях. До момента, до който се карат, но всичко е открито, аз съм дзен Simple Smile.

Моски, кога Марио не е приел извинението? Той не прие това "не исках да стане така". На моста мисля се изясни какво и колко го е обидило.

# 103
Роси, снощи Зорница му каза нещо от рода на - толкова се беше загрижил и снощи, когато ме обвиняваше и не прие извинението ми.

# 104
  • София
Хм, аз мисля, че каза онзи ден, а не снощи. И за това ми беше странно. Може да не съм чула добре.

Общи условия

Активация на акаунт