Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 462
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Роси, аз споделям мнението си, което обикновено се различава от вашето. Но това не означава, че отхвърлям или не зачитам вашето. Всяка ситуация е въпрос на възприятия, а на всяка от нас те са различни. Извинявам се, че съм ви засегнала.

Майче, според мен войната просто се премести на друг фронт. На Зорница й прекипя, прие че е сбъркала с него и беше готова да го пусне. Вече не й пука и няма да го търпи и ще го кове яко, а той няма да й остава длъжен. Grinning

# 271
  • София
Зорница му каза, давам ти ДМС-то си, за да останеш. Направи сума ти компромиси, показа, че е готова да отстъпва до безкрай, мълчеше си и се остави да я изнудват . Това беше знак за ХХ, че може да иска и да прави каквото иска и не е длъжен да се съобразява с правилата.
Тасев постави граници и рамки. Показа на ХХ, че е пикльо и трябва да е щастлив, че е попаднал на Зорница, но че няма да позволи да си прави каквото иска и да действа срещу аторитета и. Това е. Нищо по различно, от което се опитваха да я съветват.

От кое нашето, Моски? И кои сме тия в групата на нашите? Аз говоря за моето мнение.

# 272
Майче, според мен войната просто се премести на друг фронт. На Зорница й прекипя, прие че е сбъркала с него и беше готова да го пусне. Вече не й пука и няма да го търпи и ще го кове яко, а той няма да й остава длъжен. Grinning
Оуууу, ако го направят сценаристите добре,  ще ликувам. Grinning Обожавам дракане на професионална основа Joy

Аз не помня Зорница да е казвал на 2Х за ДМС-то.

# 273
Ами ти, другата Роси и Дрийми спряхте да пишете от един момент, в който аз вероятно остро реагирах. Може и да има други дами, които съм пропуснала. Според вас Зорница се отнася зле с Марио. Аз не твърдя, че бъркат и не съм искала да ви обиждам или да се чувствате изгонени. Просто мисля друго и го споделям. И наистина не разбирам защо обсъждането на Марио и Зорница се приема лично. Дори и да кажа, че Марио е тъпанар, аз смятам, че той е такъв, не вие Grinning

# 274
Оуууу, ако го направят сценаристите добре,  ще ликувам. Grinning Обожавам дракане на професионална основа Joy

Аз не помня Зорница да е казвал на 2Х за ДМС-то.
Няма да пуснат според мен така лесно темата и според мен намесата на Тасев точно това направи - постави ги на равна нога. Оттам нататък не мисля, че ще плеснат с ръце и ще се прегърнат. Зорница не беше никак щастлива от решението на Тасев, а малкият си е шило.

Майче, тя му каза всичките неща, че ще го учи и тн и птй изнагля, че и парите не му стигат и тя каза че ще пренасочи дмсто си към него. Но не помня дали само му каза че ще измисли нещо и дмсто го съобщи само на Тасев.

# 275
  • София
особено много харесвам вас и нас. 😂😂😂 А хората могат да имат и основателни причини да не пишат. 😱😱😱
Иначе и аз се чудя, защо когато някой каже, че Зорница не е постъпила добре се приема лично, ама ей на, кажи ми ти, защо.

Аз нямам проблем да критикувам Марио, когато има защо. Сега го чакам малко да сгафи, че е много стерилен. когато го направи ще си кажа мнението.

Тасев отряза Зорница за допълнителни пари и тя каза, че ще даде своето ДМС на ХХ.

# 276
Да прекратим безсмислено да спорим. Казах вас, защото написа че само ти си останала, другите вече не смеят. Може да не съм те разбрала.
Аз лично Зорница не я приемам. Всеки да си я кове както му е удобно. Grin

# 277
  • София

Аз лично Зорница не я приемам. Всеки да си я кове както му е удобно. Grin

Благодаря, и въпреки това се надявам да няма поводи за това.😜
Както казах искам да има за какво да критикувам Марио, освен за това, че е със слонско търпение. Нека има баланс.

# 278
Аз ще кажа само, че не е въпросът само какво казва човек, а как го казва. Шеф който хлипа, гледа в пода и му трепери гласа при всеки конфликт в отдела 😂, не знам би ли имало значение какво точно казва.

# 279
Моски, ооо, сигурна съм, че няма да се прегърнат приятелски дъъъъъълго Grinning. Може лицемерно да направят опитат да се разбират, ама ще се захапят бързо за нещо Grinning

Роси, е да де, каза го на Тасев за ДМС-то, не го е казвала на малкия.

# 280
  • София
А когато “слонското търпение” свърши, следва “слонско избухване” - Разкошен Марио! Heart Eyes

# 281
  • София
Не, Майче, на ХХ го каза. Обеща му, после му каза, че Тасев не дава, малкия каза, че напуска и тя му даде нейното. Нали за това беше големият проблем със спрените ДМС-Та.

Втора седмица офисът ни е затворен, седя вкъщи, работя, обучавам, лъскам, дезинфекцирам .,. и вече издивявам. Моля, да се отчете като смекчаващо обстоятелство

Алмаджи, ето за това говоря.

# 282
Момичета, чета ви. И не съм изобщо сърдита. Покрай този корона вирус се фитнах много. На приливи и отливи съм. А и вкъщи, като се събрахме на едно място започнаха разногласията и нервите се опънаха..А и с това онлайн обучение за учениците..
Та чета ви, просто генерално не ми е кеф напоследък..

# 283
Майче, сега погледнах, на Гринчи Зорница му каза само, че ще му осигури увеличение на заплатата, нищо повече.
Всъщност, тя тогава му каза много хубави неща.

# 284
Помня аз, че му обеща увеличнение, ама нямах спомен да му е казвала как ще го осигури. Grinning
Гринчи е от тези дето, като се държиш добре с тях, ти се качват на глават и се друсат, и не оценяват това, което му даваш и то без да си строг.

Общи условия

Активация на акаунт