Отговори
# 90
ЕЕ супер,браво на Свет Laughing,да са живи и здрави с малкото бебче и бързо да ги изпишат от болницата!!!

Я кажете дали ще си купувате стягащ колан за след раждането,някой има ли поглед върху видове,марки..??
Искам да попитам момичетата,които ще раждат със секцио-при всички ли е по показания или има пожелание..?
Лека вечер  bouquet

# 91
Честито на първото попълнение! Да са живи и здрави и двамата и бързо да се прибират у дома! Hug

# 92

Честито първо септемврийско бебе!
Да е живо и здраво и да повлече крак за цяла редица от здрави и усмихнати бебчета!

bouquet   bouquet   bouquet

# 93
Ей, каква страхотна новина ! Първото ни септемврийче !
Честит син на Свет. Да бъде жив и здрав и много радост да й носи.
На нея и пожелавам бързо възстановяване.
   bouquet

# 94
 Честито ни първо бебе. Да е живо и здраво и  вече ще чакаме новини за още много здрави  бебета.

Искам да попитам накрая колко често ходите на консултация. Последно бях на 02.08. Викат ме чак на 23-ти, а 1 ден преди секциото за среща с анестезиололога.

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 07:42 от сладурче

# 95
Каква чудесна новина! Честито малко юначе, Свет!
Първото попълнение в септемврийските ни бебешки редици!
Да расте здрав и силен за радост на всички ви. Чакаме още вести и снимки!
На теб желая бързо възстановяване!
   ylinfant

# 96
Каква чудесна новина - първо септемврийско бебче.Да бъде живо и здраво и пожелавам на майката бързо и скорошно въстановяване.
.

# 97
Ура каква страхотна новина имаме си вече първо бебче.
Мамо Свет да ви е живо и здраво малкото юначе и по-скоро да се приберете у дома.А на теб желая бързо възстановяване и те чакаме да се похвалиш.Бъдете щастливи цялото семейство.

# 98
  • Бургас
Ураа, първото септемврийче ! newsm44  Нека да расте здраво и щастливо детенце и да радва мама и тате   newsm10

Добре дошли на новите мами pip и maria_85 !

nikol5  - то бебчето може и месец да постои в малкия таз, а може и пак да се вдигне, не се знае.  Е, ти бъди внимателна, разбира се, нека си порастне бебко.  Simple Smile Я кажи откъде пазариш в Бургас - нещо по интересно, освен известните магазини намерила ли си?
Моето бебче също е малко и въпреки, че вече съм в 9ят месец, и на мен ми казаха да удържам фронта поне 2 седмици, не че съм се разбързала, де  Wink Затова и още съм на магнезий - по малко -1-2   на ден, най вече ,за да захранва плацентата.
 Последно ми казаха на прегледа преди седмица ,че нямам разкритие , скъсяване на шийката, плацентата е свежа. Но съм всяка седмица за запис на тоновете за по-сигурно. Уж нямало изгледи да се разбърза бебето  newsm10
Това е от мен, лек ден ви пожелавам без много оплаквания  Simple Smile

# 99
ЧЕСТИТО ПЪРВО СЕПТЕМВРИЙЧЕ !!!
Свет да ви е живо и здраво малкото юначе  Hug

donikagg купи си Талцид за киселините Peace

# 100
Улисах се! И аз бих искала да поздравя новите майчета pip и maria_85 с добре дошли в септемврийската група!     bouquet  bouquet
След малко тръгваме на експедиция по бебешките борси и магазини. Голям кеф!  Laughing

# 101
  • София
Здравейте!И аз поглеждам през седмица две и чета колкото мога!Много се радвам за първата мама и нейния син!Да са живи и здрави и много да се радват взаимно!  bouquet

# 102
Честито ни първо бебче !!!!Да е живо и здраво!!!!!!
Аз за отчета - тежим 2590 кг., 40 см., плацента -все още 0-ев тип ,което е добре.
 Wink

# 103
  • В света на мечтите
ЧЕСТИТО ПЪРВО СЕПТЕМВРИЙЧЕ!

Здравейте момичета! Чета ви радовно, но покрай всичките грижи, които имах вкъщи не съм се включвала и не съм писала отдавна. Правихме голям ремонт. Вече сме напълно готови да посрешнем бебчо. Накупила съм почти всико.
Новината за първото бебче много ме развълнува. Дано всяка от нас да изпита това щастие и да стане мама на здраво и щастливо септемврийче.

Много съжалявам за Бори - анка. Просто нямам думи с които да изразя колко ме потресе тази новина

# 104
УРАААА за  първото септемврийско бебче  Hug  Grinning

Честито на мама Свет   bouquet  bouquet

Да й е живо и здраво момченцето и тя да се възтановява бързо Simple Smile
Много се развълнувах  Grinning Grinning Ето появи се  първото септемврийче  ....
Сега ще повлече  крак и скоро ще завалят много много ...
Всички да са здравички и родени без проблеми  Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт