WIZZ AIR - 37

• 54 453
  • 820
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Днес получих имейл за отмяна на полетите ни до Германия - Меминген за датите 1.04 - 3.04,   - поради вируса
Вероятно ще е същото положението и до Базел ... то пък е и на три граници .....

# 91
  • София
Моят полет до Барселона още не е отменен, а там нещата започват да излизат от контрол.
Надявам се да го отменят, но и да не стане, няма да хуля авиокомпанията.

# 92
# 93
  • София
От София също е отменен , за 02.04, за Меминген

# 94
  • София
От София също е отменен , за 02.04, за Меминген
А, дано отменят и тези за началото на май. Simple Smile Не, че не ги преживях кинтите, ама...

# 95
  • Mediterraneo
Моят полет до Барселона още не е отменен, а там нещата започват да излизат от контрол.
Надявам се да го отменят, но и да не стане, няма да хуля авиокомпанията.

И аз чакам да отменят един полет до Валенсия и обратно в края на месеца, но до момента освен едно любезно обяснително писмо, че дезинфекцират самолетите си, друго не съм получила.
Предполагам, ако тотално затворят границите си испанците, има шанс да отменят полети и да връщат пари.

# 96
  • София
Аз дори няма да искам да ми връщат парите. Съгласна съм и на 100% кредит към профила, въпреки че те дават 120%.
Не искам да фалират.

Ситуацията е извънредна и трябва да се съобразяваме.

# 97
  • Германия
В един друг туристически форум прочетох, че Испания също е обявила извънредно положение до края на месеца.

# 98
  • София
За колко време ще ми върнат парите, вече 3ти ден чака и нямам никакво плащане?

# 99
Wizz нямат никакво намерение да ми отменят полета утре от Букурещ до Ница. Пращат ми тази сутрин имейл, че поради натовареността на летището, да се явя 2 ч 15 мин по-рано за полета. Каква натовареност? То няма жива душа. Предната седмица позната пътува за Виена и пусна камерата, за да я насочим накъде да върви за рентгените. Нямаше никой, на рентгена бяха 10-20 човека, не съм виждала това летище толкова празно, чак беше страшно.
Тези пари ще умрат, сега се надявам на обратния, който е с Раянеър, поне те да отменят или да позволят да променим датите, защото вече сме чекирани.

# 100
  • София
Следете си пощата. Румъния също обявява извънредно положение.
Относно Лутън, имаше отменени полети миналата седмица. Днешният се състоя. За утре W64301 също не е анулиран към настоящия момент.

# 101
  • София
Днес на летището изобщо не са проверявали пристигащите, това е безумие. В полета на приятелката ми е имало хора идващи от Испания и Иран. Тя лично замина преди 8 дена и единият от полетите и беше до Италия. Не мога да си обясня уж въвеждат извънредно положение, а най-критичната точка не се проверява...

# 102
  • София (Възраждане)
Тази информация не я споделяйте само тук, а се обадете и на спешния телефон за сигнали.

# 103
  • София
Тази информация не я споделяйте само тук, а се обадете и на спешния телефон за сигнали.
Приятелката ми се е обадила, отговорни сме, но е желателно да се разпространи навсякъде.

# 104
  • Murcia, Spain/Ruse
Моя мъж трябва да се върне другата събота до Валенсия,още няма отменен полет,чудя се впоследствие ли ще го предупредят или ще пътува...И ние получихме информационен емайл за засилени дезинфекционни мерки.
Тая нощ моя позната летя от Валенсия до София.Кошмарът е бил на летище Валенсия (няма контрол,няма маски,няма мерене на температурата).Пристигайки в София(още от самолета са ги разделили по сами на седалка,и са им казали че има спешен екип на летището за някой ако се почувства зле ),ги посрещат гран.контрол силно екипирани и обурудвани.Попълвали са декларация за доброволно подлагане под карантина.

Общи условия

Активация на акаунт