Боя за коса - Blond46 - Клуб на блондинките

• 48 056
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
apolonia, защо се обезкуражаваш, дай снимки, ако искаш.

# 421
  • София
apolonia, защо се обезкуражаваш, дай снимки, ако искаш.

А не ме притеснява толкова, но с незнание и безсмислени опити няма смисъл да я хабя косата и без това е тънка и се къса. На 6-ти съм на фризьор и ще ви пратя снимки 😁

# 422
  • Варна
Сложила си пепелен нюанс, сивото ще се измие.Косата ти е тънка, но и моята е такава. Боядисвай си само корена, надолу правиш емулсия за 2-3 минути в края и това. На фризьор не виждам какво по - щадящ ще направят. В боята може да слагаш някакъв плекс, правиш си маски, слагаш кристали, спрейове, олиа, Митик оил на Лореал много харесвам. С времето ще се се изравни цвета като ползваш една и съща боя.

# 423
  • София
Сложила си пепелен нюанс, сивото ще се измие.Косата ти е тънка, но и моята е такава. Боядисвай си само корена, надолу правиш емулсия за 2-3 минути в края и това. На фризьор не виждам какво по - щадящ ще направят. В боята може да слагаш някакъв плекс, правиш си маски, слагаш кристали, спрейове, олиа, Митик оил на Лореал много харесвам. С времето ще се се изравни цвета като ползваш една и съща боя.

Мисля, че фризьора ще ми направи косата един цвят от корен до долу, много ми я похвалиха, ще видим 😉
Плекс слагам всеки път и да мазах само корен.

# 424
  • Parsberg
На мен също така се получава, където е по-светла става синя или много сива а на другите места друг цвят. Винаги манавам последно където е светла косата ми, но пак става така. Не разбирам защо. Дори и с балсамите за премахване на жълтия оттенък пак става така.

# 425
  • BG-DE
Аполония, измий няколко пъти косата или направи маслена маска, сивото ще падне и тогава ще прецениш реално дали си доволна от цвета но да се боядисваш пак толкова скоро ми се струва, че ще е доста изтощаващо. Косата ти вече е достатъчно изсветлена, оттук нататък мажи само корена без да пипаш дължините, а само леко ги тонирай за кратко със силно разредена боя за изравняване на цвета, защото светлите дължини дърпат силно пигмент и пак ще стават сиви, сини, лилави и ще има разлика с по-здравата коса на корена.

# 426
  • София
Благодаря момичета за съветите, но все пак ако някой наистина иска боята ще му я дам- 1/2 боя за коса Алфапарф 11.11 с 9% оксидант Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
  • София
Благодаря момичета за съветите, но все пак ако някой наистина иска боята ще му я дам- 1/2 боя за коса Алфапарф 11.11 с 9% оксидант Stuck Out Tongue Winking Eye
Обещана 😁

# 428
Аз щях да си поръчвам Алфапарф 11.11 с 9ка, но вече се отказах 😂 силно вероятно е и моята коса да стане така

# 429
  • София
Аз щях да си поръчвам Алфапарф 11.11 с 9ка, но вече се отказах 😂 силно вероятно е и моята коса да стане така

Сега я измих и синьо почти няма, сивее. Цвета хич не е лош, но не ми е еднаква косата навсякъде и предпочитам да отида на фризьор.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 16:37 от apolonia

# 430
Здравейте, от много време поддържам много светло руса-сивееща коса, но почна да ми омръзва.
Искам нещо светло, но меко като нюанс, което да затопля чертите ми
Боядисвам се в домашни условия с Syoss 13-5 изрусител и Garnier S9
Мисля си за бежово русо или пак в светлата гама, но без това постоянно тониране. Не знам сегашния ми цвят дали няма да му смени цвета. Косата на снимката е прясно боядисана

Скрит текст:

за тази дължина колко опаковки взимаш от едната боя

# 431
  • Пловдив
Здравейте, от много време поддържам много светло руса-сивееща коса, но почна да ми омръзва.
Искам нещо светло, но меко като нюанс, което да затопля чертите ми
Боядисвам се в домашни условия с Syoss 13-5 изрусител и Garnier S9
Мисля си за бежово русо или пак в светлата гама, но без това постоянно тониране. Не знам сегашния ми цвят дали няма да му смени цвета. Косата на снимката е прясно боядисана

Скрит текст:

за тази дължина колко опаковки взимаш от едната боя
Едва ли всеки път боядисва цялата коса. Няма смисъл, след като вече е бяло руса. Моята е същата и изсветлявам корен, боядисвам със същата боя и 5 мин преди миене я мокря и разнасям останалата боя.

viksdesire , косата ти е чудесна. Цветът е уникален за мен, мечта за доста блондинки. Изтощени връхчета не виждам никъде! Моята коса е същата дължина и цвят, и да задържиш коса на тази дължина с този цвят в това състояние си е успех. И според мен ти отива. Не виждам болнав вид. Ако искаш промяна винаги може да я направиш.  Успех ✌

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 09:04 от amaru2

# 432
Някои ползвал ли е този матиращ шампоан на Лейбъл, мисля да си го поръчам

# 433
Момичета , всички, които борите оранжеви оттенъци, матурация шампоан на матрикс brass off-СИНИЯТ, Не лилавият!,много е добър!

# 434
  • София
Момичета , всички, които борите оранжеви оттенъци, матурация шампоан на матрикс brass off-СИНИЯТ, Не лилавият!,много е добър!
В Интернет не виждам да имат лилав, само син ми излиза.
Този ли е?

Общи условия

Активация на акаунт