АГ Селена - 20

• 53 214
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, мами. Скоро ми се наложи на полежа  малко в болницата и лекаря, който беше на смяна е Даниел Ставрев. Направи ми доста добро впечатление и се чудя дали да проследи той бремеността ми. Та искам да помоля, тези от вас, които са били при него да дадат някакви отзиви. Благодаря! 🌸

# 346
Момичета прибирам се от преглед по касата при др. Петрова и попитах дали се прави тест за ковид 19, при лежане в болницата или раждане, казаха-ДА, от бързите тестове, пиша го за тези които питаха.

# 347
Здравейте, мами. Скоро ми се наложи на полежа  малко в болницата и лекаря, който беше на смяна е Даниел Ставрев. Направи ми доста добро впечатление и се чудя дали да проследи той бремеността ми. Та искам да помоля, тези от вас, които са били при него да дадат някакви отзиви. Благодаря! 🌸

Родих и двете си деца при него, безкрайно доволна съм!

# 348
Да питам и аз. Може ли да се доставят неща , докато си в болницата ( вода ,храна и др)?, И до кафето пускат ли да се излиза или поне до машината за кафе?

# 349
Аз се следя при него и този човек е уникален, в предишни коментари съм разказвала многобройните случаи в които ми е удивлявал с отношение към пациентките си. Горещо го препоръчвам, много внимателен, спокойно обяснява всичко, звъняла съм му и през нощта, ако имам притеснения и оплаквания веднага ме вика за преглед и тези, които следят по - отдавна знаят как спаси моя роднина и дъщеричката й, със спешно израждане, въпреки, че тя нямаше финансовата възможност и не беше негова пациентка.
Понякога са налага да се изчака за преглед, тъй като ако му звъни някоя спешна пациентка или излезе за операция, часовете се забавят, но няма да съжалявате.

# 350
Дрехите за бебето и за мен за изписването да ги нося ли с мен или може да ми ги донесат в деня на изписването, сега как е?

# 351
В деня на изписването или на предния ден могат да ви ги донесат. Не е нужно да са с вас.
Дрехите за бебето и за мен за изписването да ги нося ли с мен или може да ми ги донесат в деня на изписването, сега как е?

# 352
Не си носете дрехите предварително, защото в някои стаи няма гардероб и саковете стоят на земята, чистачката обикаля с парцала покрай тях...Аз последната сутрин си бях сложила дрехите за изписване върху съседното легло (беше празно) и ми направиха забележка да ги махна. Разбирам да настаняваха някои, но не. Принцип Simple Smile

# 353
Ани и Любка, благодаря ви!

# 354
Да питам и аз. Може ли да се доставят неща , докато си в болницата ( вода ,храна и др)?, И до кафето пускат ли да се излиза или поне до машината за кафе?

Доставят се неща. Няма проблем. Не пускат до кафето. Най-много до коридора за вода.. това е

# 355
Аз лично ходих до кафето, никой не ми е казал че не може. 😊

Доставят се неща. Няма проблем. Не пускат до кафето. Най-много до коридора за вода.. това е

# 356
Може ли мнение за доктор Пелев? Какво му е отношението, спокоен ли е, разбира ли си от работата?

# 357
Повече от спокоен е. Или се дължи на рутината ,но по-скоро е от мнооогото опит.
Аз стигнах до него скоро,след като ме наплашиха другаде да влизам в болница за вътреутобна инфекция.Моя мъж тогава се обажда чрез познат на доктора,и той най- спокойно каза ,,какво е спешното,да дойде утре да я прегледам, има ли Т,има ли оплаквания- Няма,,
 Та на другия ден ме прегледа ,изсмя се на дадените направления за хоспитализация- ,,и три листа с изследвания вика да ти дам ако искаш, няма файда. Живей си живота,,
Бяха ме пратили и за серклаж и за инфекции ТОРЧ,но той ги отрече.Никакъв серклаж няма да правим. Отделно от Пелев се следя и при Кръшков
Много съм доволна и от двамата. Пелев единствено ми изписа глобули Макмирор с което даже мисля, че ми помогна да се затвори таз фуниевидна шийка и да не стигна до серклаж.
Разбира си от работата. Все пак я върши над 30 години вече!

# 358
Благодаря ви много! Моят гинеколог излиза една седмица в отпуск и ще е извън България, и ми даде телефона на доктор Пелев, ако има нещо да го потърся и се притеснявам леко... Та за това питам какъв е , що е...

# 359
Здравейте,
Има ли някой раждал скоро нормално при д-р Ил. Амалиев? Може ли да споделите впечатления за него, за отношението и като цяло за раждането при него ? Предстои ми раждане и към него съм се насочила.

Общи условия

Активация на акаунт