Магията на изтока - тема 60

• 15 005
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Boku Dake ga 17-sai no Sekai de - изгледан

Японска човечност. Добрина. Приятелство. Позитивизъм. Винаги с мисъл за подрастващото поколение, ако не можем да променим миналото, то сме длъжни да не бъдем безразлични в настоящето. Логичен финал.
Хареса ми, а и след като японците зарязоха ученическите продукции и все по-малко заглавия снимат на тази тематика (за съжаление), този сериал дойде точно навреме. Следих го два месеца и останах доволна.

Rugal - епизоди 3 и 4

Прехвърлям епизодите само заради Джин Хьок и Донг Хьок. Нищо интересно в този екранизиран комикс.
Поредната корейска продукция на тема отмъщение с Че Джин Хьок. Харесва му е да е в ролята на авенджър.
В много от сцените Чо Донг Хьок ми изпъква над Че Джин Хьок. Героят му е по-добре написан и интересен.

Шо, нещо освежаващо за гърло.
Трябва да го познаеш. Преди два-три месеца го гледа в един японски сериал, който много ти хареса. Любимец е на японките в последните три-четири години. Стана много оборотен.

# 406
И скоро малки Джи-та.
Време му беше.

Рос, Rugal голямо клише ли е? Повече комикс или крими.
Уеб комикс си означава пълен булшит,но пък има поносими корейски кримита.
Трейлърът ми е много съмнителен.

# 407
Комикс повече, дори Че Джин Хьок лети в някои от бойните сцени, но, айде, обяснимо е, нали е измислен/рисуван герой.
Скучен ми е (като цяло), тук-там някоя сцена, която предизвиква интерес и все Чо Донг Хьок е замесен в нея.
Главната женска е готина/точна мадама. Хубава корейка. Приятна е за гледане.

# 408
  • MJF
Туй добре. Кой остана да оженим? Хьонито?

Почнах Prison Playbook
Гледам и мълча. Пак правосъдието на дневен ред. На моменти се newsm43

Симпатягата с "бонбонките за гърлото "  сравнително бързо се сетих от къде го познавам, че даже и заглавието горе долу помня как беше . Ама то щото "много трудно" Blush. Кодово за мен Сакура иначе   Doki no Sakura

Абе преди 2-3 години не гледахте ли пак Хиена на корфронта Thinking

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 13:59 от Шошулчо

# 409
Има една друга Хиена от 2006.

# 410
  • BG
Е, хайде честито да му е на Джи
Tuon,  и аз гледах наскоро Марио , ама малко в Лекарят от Чалонг.

# 411
Гост и аз го пробвах,но самата роля на Марио не ми хареса,че и главната не ми  допадна.
Искам да гледам Low Season,но няма още буквички

То и новият му сериал не изглежда нещо особенно -Jao Gum Nai Wen
Аз май само общия им сериал с Бари съм гледала докрай.

# 412
  • София
2в1, новия Hyena хубав ли е, че нямам какво да гледам. Joo Ji Hoon снощи го гледах в един филм - Dark Figure of Crime, голям психар беше там.Харесвам го и се надявам сериала да си заслужава.

Време му беше на Со Джи Соп да се задоми, да му е честито!

# 413
Шо, той е, да - Макеню, синът на Сони Чиба. Познала си го бързо, защото го гледа с Кахоко/ Сакура наскоро.
Сони Чиба има и втори син - Гордън, по-малък брат на Макеню. И той започна да гради кариера. Добър е и много симпатичен като батко си. Хубави синове има Сони Чиба.

Щом си започнала да гледаш Prison Playbook да ти кажа, че имам няколко любими персонажи от затвора, но най-любим ми е лейтенант Пенг, охраната.
Много добре изграден/ написан герой. Избухлив, нервак, но с много голямо и добро сърце, който помагаше неведнъж на затворниците. При него имаше развитие от начало до финал.

# 414
freedoms, на мен ми допада Хиената. Просто двамата главни са абсолютни шемети и искрите между тях хвърчат на всички страни. Може и да съм пристранстна, но и двамата са ми любимци.
И двамата са адвокати. Тя, започнала от нищото със собствена едва оцеляваща кантора. Той от богато семейство на юристи работещ в най-известната юридическа фирма. Тя го съблазни, а после се оказа негов противник в едно дело. Той, естествено, побесня. В последствие нея също я привлякоха в неговата фирма и се наложи да работят заедно по едно дело. Хем се мразят, хем се обичат. Игра на котка и мишка през повечето време, но и страхотен тандем, когато се налага.

# 415
  • MJF
E тази сегашна Хиена звучи така, че и аз мога да я видя. Мда. Ще я пробвам и нея. Като е да е на корфронта.

Чукнах да видя кой е Сони Чиба. Те там по тънката линия с имената в това семейство- Гордън, Сони, Макеню, .....Нещо като Александър, Виктор и пр. при нас WinkSmiley. Така ми звучат.

Стигнах до лейтенант Пенг, първи епизод с него изгледах и ми се видя опасен. Ама те там като изключа нашия нещастен герой всички такива ми изглеждат. Ясно какво мисля за присъдата на нашия герой. Даже нямам сили за пореден път да пуфтя за казус при самозащита и правосъдие Rage, за туй казвам че "гледам и мълча".

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 21:18 от Шошулчо

# 416
  • София
2в1, благодаря много, харесвам адвокатската тема, така че ще гледам и за да разбера, дали се обичат или  се мразят.

# 417
Марио в реклама на тайландска игра.

И снимки с розовата перука,която сигурно е китайска.
Скрит текст:

Не ми харесва така.Въобще да не ми казват,че героя трябва да изглежда така.Не ми харесва.Кое е мъжественото на розовата перука????
Мрън.

# 418
  • BG
Tuon, аз едвам свикнах с облеклото в историческите им, когато започнах да гледам такива. Нещо като преметнат насам-натам плат,  приличащ на шалвари ми изглежда, за чудо и приказ направо. Но Марио в този лакорн ми харесва, визуално имам предвид, като се сетя какъв дечко беше с бебешко лице, сега, особено в близък план, като го дадат си личи вече мъжкото му излъчване. Направо се е разхубавил с годините. Партньорката му Кимбърли (Ким) е малко трудно за преглъщане първоначално, заради по-грубата и челюст, и аз не я харесвах в началото, но кано и свикнеш всъщност с фейса, изглежда  симпатична. дането също я харесва. Та, Ким играе все с  хубави( то всички са такива, де) и известни тайски актьори-в смисъл като екранни партньори, не знам Марк как контролира нещата, но сигурно не му е лесно, хаха. Сега с твоя Тик ще я гледаме  в ....не помня как се казваше лакорна, нещо с принцеса???, не помня и дали им е първо съвместно участие, но няма значение. Като спомена Марио тази вечер, реших да рестартирам Лекаря, тъкмо установих, че съм го спряла на 4 еп, дълги са еп.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 00:06 от нощен гост

# 419
  • DE
Като каза Кимбърли се сетих, че четох как Марк висял по цял де на снимките на някакъв дето не участва и той.
Не, че и той като снима с друга не е същото Grin като се сетя с Яя какви искри хвърчаха по екрана.
Любима двойка са ми Марк и Кимбърли. Марк става все по-хубав.

Общи условия

Активация на акаунт