Магията на изтока - тема 60

• 14 986
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
След малко ще си пусна Dance Of The Dragon ... Видях, че има нисък рейтинг в IMDb ... Значи е хубав hahaha
А,на мен ми харесва.Помня,че имаше хубава музика.Ако не се бъркам ко-продукция на Корея и Сингапур.
Обаче е много по-различен от този,който гледа вчера.Обаче,поня няма никаква религия,което си е бонус Joy

Скритият текст на Бел е Такеши Канеширо и да, има японско и тайванско.

Дане,ако не се бъркам,този нацупения Tor Thanapob Leeluttanakajorn  фенките го искат в ролята на Домьоджи  в тай версията на ББФ.
Ама не мисля,че ще им се сбъднат желянията.

# 451
Скритият текст на Бел е Такеши Канеширо и да, има японско и тайванско.
Добре де, отде идва това европейски излъчване?

Или така се е случило?

Между другото, Oh Ji-ho също ужасно много прилича на европеец ... Особено с тия тръпчинки ...

Скрит текст:

# 452
  • DE
Домьоджи е дечко, а този има силно мъжко излъчване, не става. Въпреки, че сигурно ще го изиграе добре нафуканото, неразбрано, отхвърлено, лигаво богаташче Laughing

# 453
  • MJF
Wise Prison Life 6 си догледах снощи. Ама такива скици с това индуциране на сън на нашия шматко-неспящия ГГ , че спрях картината на два пъти да се   hahaha  на спокойствие.
Скрит текст:
А на всичко отгоре се оказа , ако не бъркам, че те дори и приспивателните не са си изпили двамцата дето трябваше да спат за да могат другите да изиграят целия сценарий -сън. Ей на, гледам ги в този епизод , все повече ме запознават с тези съкилийници на ГГ и иди кажи че са главорези. Сладури направо. И Kaiseuteu "бизнесмена", и Doctor Go "прависта", и Yoo Han-Yang "лудия фармацевт "  и "душата на килията" Kim Min-Cheol. И не само сладури ами с редица големи човешки качества на място.
Туй с църквите и инициативите им също ме Mr. Green. То спорт то чудо, то далавера  то чудо. Предприятие и половина е целия затвор. Wink
А пък новото попълнение - военния и живот спаси на надзирател за капак.
Въобщее гледай и се чуди кой за какъв затвор е, кой за какво наказание е?!
Гледаме human drama  по корейски rossonera Wink. Моята е действително добра. Ама то защото до тук няма свекърви и сие, родителските тела и сие, пиянството на един народ и сие. И още няколко големи кор-сериални излишни звена липсват та за това. Wink Mr. Green. Но виж wc- сцените и сие  са в изобилие. Без тях явно хептем не можем.Туй е положението Wink

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 13:47 от Шошулчо

# 454
Домьоджи е дечко, а този има силно мъжко излъчване, не става. Въпреки, че сигурно ще го изиграе добре нафуканото, неразбрано, отхвърлено, лигаво богаташче Laughing
Аз много се съмнявам да е той.Продуценската компания,която купи правата за Тайланд продуцира свои артисти,а той не е част от каталога им.
Още не са обявили каста,но аз имам предположение,кой ще е,освен ако не се спрат на изцяло непознати и нови лица.

# 455
Шо, ти си още в началото на "затворниците", тепърва те чакат приятни моменти.

Tuon, за теб.

Скрит текст:
Сега, на връщане от работа, минах през нашия централен пазар. Ммм, живот, хора щъкат насам-натам. Купих си и нови мушката. Едно хубаво, пролетно, топло, приятно...
Зарадвах се. Майната му на този скапан вирус.

# 456
Joy Joy
Ох,Мими с този бял кон ме кара да се смея.По-голямо клише още от трйлъра незнам дали съм виждала.
То,ясно,че Минчо няма да е хубав като във "Вяра",но дано сериала е поне гледаем и да няма идиотщини като топ гримьор няма бюти блендерр или Кифлата с парапланера пада в прегрътките на супервойник.Ще има други,ама ще му дам шанs.
Ако не друго поне хубаво ОСТ да има.

# 457
Оф, тъкмо щях да пиша, че Хьок изглежда като син на главната, и гледам, че тя е наистина е по-възрастна от него.

Wong Fann / Fann Wong някаква сингапурска звезда ли е?

Не мога да я гледам, как целува Хьок ... Лицето й е цялото в пластични операции.

# 458
Tuon, ще видиш как ще го харчат. Приказна измишльотина, ще си църкат напред-назад в неговия и нейния свят - той с коня, тя с джипа, но кой го вълнува. Ще гледат и ще въздишат.

Ким Боа и любимият ми главен женски вокал Ким Бо Хьонг (и двете от бившата SPICA) се завръщат като дуо.

Японците започнаха да излъчват стари сериали (излъчвани години назад) на мястото на новите, които няма да стартират, не и следващия месец.

# 459
Ели,незнам колко  е известна Wong Fann,гледала съм един сингапурси сериал и тя не участва в него.

Рос,аз се каня да го гледам.Зареждам пуканки и кърпички,за всеки случай.Може и да пусна някоя сълза,ако двамата се целунат.

Пртък
Много го харесвам в Ледената фантазия
Скрит текст:

и не само там
Скрит текст:

Много се надявам да сте гледали китките Smiling Imp

# 460
  • BG
дане, бях го споменавала, да, на мен много ми хареса, само че не изгледах последните 2 еп, но аз винаги така права, като се види накъде отиват нещато и всичко стане ясно и съм до там. Последните еп с розови балони ги пропускам. Tuon, я разказвай за тайския БОФ, ще правят римейк ли, не знаех, то не съм се и интересувала де.

# 461
  • DE
Гост, то още като се видят кои са главните и се знае накъде отиват нещата, само дето понякога не завършват по западен стил Laughing
От днешният лайф на Singer 2020 Super Vocal - вариации на тема Imagine Dragons - Radioactive

# 462
Гост,октомври излезна новината,че GMMTV са купили правата и ще снимат римейк.Очаква се тази година да започнат снимките( дано) и да се излъчи през 2021.
Друго не се знае.
Феновете в Туитър писаха желания за главния каст,но GMM ще снима с артисти от своя каталог.
Аз съм гледала предимно техни продукции.Тук може да видиш час от каталога им,но имат и нови попълнения.
Аз мисля,че Nanon има голям шанс за главната роля.Много се грижат за избора на ролите му и то все в очаквани продукции.Пък и е талантливо дете.
Ще сложат малките,за да им вдигнат рейтинга.Само се надявам да не сложат Krist,че фенките и него искат,а е и в тяхната компания.
За още двама предполагам,ама вероятно става досадно.Blush

# 463
Tell Me What You Saw не е ли римейк на The Bone Collector с Дензъл?

Хьок е с някаква дълга коса ... Прекрасен ...

Скрит текст:

Някой да е гледал?

Да не би да е някаква тъпня като Lawless Lawer с Джун-Ги?

Направо се чудя Джун-Ги как е съгласил да участва в подобна пародия. Или те не могат да си избират?

# 464
  • България
Петък ли е ден за показване? Heart
Скрит текст:

Обичам плътни устни, тънки не ми харесват. Grinning
Също да не си пипат очите. От списъка ми с 15 любимеца, само Гакт си е пипал очите, но му прощавам, че ми е първият любимец, но вече не е на първо място. Blush

Общи условия

Активация на акаунт