COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 982 788
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 4 410
пенчев с дарението по БТВ

На този защо въобще му дава трибуна, а не го служат в игнора. Представям си как му канселират поръчките в момента, нещата за свободно време вече отиват в девета глуха и както съм чувала, че от край време не плаща добре на персонала си, въобще не вярвам, че тази работа е за служители му, по скоро нещо друго си е наумил.

# 4 411
Тези от Габрово и Плевен нищо не казват за тях, как са, що са. Минаха се десетина дни, има ли светлина в тунела, няма ли? Възстановяват ли се? Аз не чух нищо за тия хора.

# 4 412
  • София
Цветанка Ризова му я даде.

Не завиждам на лекаря, който в един момент ще трябва да вземе решението дали да се спази "волята на дарителя" или моралът. Но и морал всякакъв, струва различно.

Сега остава Беновска и да пише тука, и ще бъде голЕм смЕх!

# 4 413
  • Другата България
Тези от Габрово и Плевен нищо не казват за тях, как са, що са. Минаха се десетина дни, има ли светлина в тунела, няма ли? Възстановяват ли се? Аз не чух нищо за тия хора.
Възстановяват се. Липсата на новини всъщност са добри новини в този случай.
Двамата възрастни в Пирогов се влошават, единият пациент е жена на 81 години след инсулт.

# 4 414
Защо ли съм толкова негативно настроена, че най-лошото ни предстои след карантината. Дано да греша.

# 4 415
Защо смятате, че няма бързо да си възстановим икономиката? Хората са се възстановявали и след война и то буквално започвайки от нулата. След ВСВ редица градове в Европа са били изравнени със земята. Нашата инфраструктура е непокътната, икономиката ни не е спирала, а работи на по-ниски обороти като не всички сектори са еднакво засегнати. То е ясно, че няма как да преминем през такова нещо съвсем без грам дискомфорт и без нито един белег, но чак пък апокалипсис, от който никога повече да не се възстановим? Въпросът е сега да преминем през това нещо с минимален брой щети и жертви.

# 4 416
  • София
Защо ли съм толкова негативно настроена, че най-лошото ни предстои след карантината. Дано да греша.
Тази карантина ще продължи 1 година вероятно. До въвеждането на ваксина. Мисля, че вече е ясно на всички.

# 4 417
  • Пловдив
Как си представяте една година карантина?
Да не говорим, че сега сме в извънредно положение, а не под карантина.

# 4 418
Моля, дайте линк, ако някъде се качват записи на брифингите. Изпуснах днешния в 17 часа.

https://www.24chasa.bg/novini/article/8319815

# 4 419
  • София
Защо смятате, че няма бързо да си възстановим икономиката? Хората са се възстановявали и след война и то буквално започвайки от нулата. След ВСВ редица градове в Европа са били изравнени със земята. Нашата инфраструктура е непокътната, икономиката ни не е спирала, а работи на по-ниски обороти като не всички сектори са еднакво засегнати. То е ясно, че няма как да преминем през такова нещо съвсем без грам дискомфорт и без нито един белег, но чак пък апокалипсис, от който никога повече да не се възстановим? Въпросът е сега да преминем през това нещо с минимален брой щети и жертви.

След всв не е  имало бум на просрочени бързи, бавни кредити и ипотеки, фирмени и граждански. По онова време банкиране и кредитиране са били други смисли. Сега чси дебнат с кеф края на карантината и точат ножове.

# 4 420
Моля, дайте линк, ако някъде се качват записи на брифингите. Изпуснах днешния в 17 часа.

https://www.24chasa.bg/novini/article/8319815
Тук качват записите от брифингите в секция "видо": https://novini.bg/video/26657
Скрит текст:
Така, предлагам да не го тормозим човека и в 23 ч. Ще си го пускаме на запис.Blush

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 18:36 от Sysly

# 4 421
Като реаниматор искам да кажа на Ивайло Пенчев и ред подобни замогнали се плебеи е, че каквито и условия да посочите в договорите с лечебните заведения, реаниматорът е този който взима окончателното решение - кой да бъде интубиран и кой да бъде вентилиран. Нормативната уредба в страната в тези случаи е изцяло на страната на реаниматора 😜
Браво на доктора!
Точно така. Този самозабравил се пишман бизнесмен е объркал болничната реанимация със селския хоремаг, където който плаща, той поръчва музиката. Адски се изложи това същество и продължава....

# 4 422

Skrekkelig, страхотно филмче! Благодаря, че го сподели. Китайците са страхотна нация. Какво чувство за дълг към обществото! Още повече се плаша за тук. Нямаме антивирусни препарати по аптеките. Никой доброволец няма да дойде да ми донесе, ако ми трябват. В София болници има, но в останалата част на България - дали са толкова оборудвани, колкото софийските, дали ще те прегледат дори, ако се влошиш. Депресирах се....

# 4 423
За Италия има цифри днес?

# 4 424
Ехаа дано е истинска новината 🤞
Пекин обяви, че японско лекарство е ефективно срещу коронавирус.
Пациенти, лекувани с медикамента, са дали отрицателни резултати за коронавируса средно четири дни след като са дали положителни тестове.
https://m.dir.bg/dnes/svyat/pekin-obyavi-che-yaponsko-lekarstvo- … eshtu-koronavirus

Общи условия

Активация на акаунт