COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 980 411
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 6 765
  • MI
Тъй като не мога да изчета всичко, някой писа ли за евентуалната връзка между бързото разпространение на коронавируса и наличието на смог?

# 6 766
Абе тестват ни до колко сме склонни да търпим.Новият Световен ред идва.Дано не е златният милярд.

Няма да е милиард.. само 500 мил. Wink

The Georgia Guidestones

# 6 767
Тъй като не мога да изчета всичко, някой писа ли за евентуалната връзка между бързото разпространение на коронавируса и наличието на смог?

Писа се ама предишните дни...
Ако не се лъжа около Милано е най-мръсния въздух в Италия

# 6 768
Питам се, защо главнокомандуващ ият на армията не е изказал мнение. Ще чакам до 00ч.

Банско още чакат някакво мнение. След 11 дена ще го получат. Споко.

# 6 769
Някой знае ли утре дали правят тестове за короната в Рамус?
Как протича тестът, има ли много чакане и струпване на хора?
Бърз тест може ли да се купи отнякъде?

Чака се на опашка на 2м разстояние. Отнема няколко часа, зависи по кое време отидеш. Резултатът излиза до 48ч. Инфото е от позната, която с пусна и е с отрицателен резултат.

# 6 770
Опашката навън ли е?
За няколко часа човек може да се зарази.
А бързи тестове няма ли да пускат?

# 6 771
Точно това се надявах да не направят.
ММ работи в Казанлък и още се води на адресна регистрация там. Аз работя в Стара Загора и съм си от града. Всяка вечер ММ се прибира в Стара Загора и сутрин си пътува до Казанлък за работа. И сега ако сложат КПП какво правим? Ще трябва ли да си смени адресната регистрация да е в Ст. Загора, за да го пуснат обратно след работа?

Да изиска бележка от работодателя веднага.

# 6 772
Едва ли има толкова полицаи в България или където и да е по света, че да следят всеки разхождащ се ли спазва разстояние от 2 метра. Разходките би трябвало да са забранени. Освен ако извеждаш домашен любимец.

# 6 773
Абе аз съм много подозрителна към тези мерки. Короната не сме я хванали по градинките. Аз съм лесна, в къща с двор. Малък град до областен такъв. След две седмици ще е пика от прибирането на гурбетчиите... тогава какво следва?

# 6 774
Борисов показа какво се случва в столичната зала "Арена Армеец

До края на днешния ден се провежда първият етап от учението – устройване на временен център за настаняване на пациенти под карантина с възможност за прерастване във военнополева болница

# 6 775
Точно това се надявах да не направят.
ММ работи в Казанлък и още се води на адресна регистрация там. Аз работя в Стара Загора и съм си от града. Всяка вечер ММ се прибира в Стара Загора и сутрин си пътува до Казанлък за работа. И сега ако сложат КПП какво правим? Ще трябва ли да си смени адресната регистрация да е в Ст. Загора, за да го пуснат обратно след работа?

Да изиска бележка от работодателя веднага.
Да не забравяме удостоверение за постоянен адрес в Стара Загора.

# 6 776
Толкова лесно се управляват хората с една проста реклама, например, че не знам защо изобщо някой се страхува от полицейски произвол и репресии по време на коронавирус...
Точно! То пък и големите репресии - да си седиш в къщи на дивана, да гледаш телевизия и да ядеш и да пиеш.

# 6 777
И аз не разбрах, само за областните градове ли е това?

# 6 778
На някой прави ли му впечатление как депутати, като изключим цирка на Марешки днес, си се бутат един в друг и въобще не им пука. Тези от щаба, от правителството и президента също. ББ също си обикаля страната и се среща с разни хора. На мен лично ми е странно, особено след факта, че на почти всяко заседание някой кашля. А и едва ли общуват само помежду си.
днес хванах излъчването от началото,  жената с отместената ключица не знаеше, че е в ефир.  Всички влязоха в залата без маски, плътно един до друг, говорят си на групички, седяха на столовете. Караянчева направи жестове да им раздадат маски ,  сякаш само за пред камерите беше позата. Изобщо не се отнасят с нужната сериозност към проблема, даже точно като богоизбрани се държат.

# 6 779
Aз не разбрах, извън диапазона 8,30-10,30ч., възрастните над 60 г ще имат ли прави да илизат или не? Все пак много хора над 60 год все още работят!

Общи условия

Активация на акаунт