COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 021 208
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 570
Да ги блокират вече и границите и все градове, може ли да нямат грам акъл тия хора. Всеки тръгнал на някъде да пътува.

Стиига с тези разсъждения. Границите НЕ са проблемът.

Да сложат - задължителна карантина на преминаващите границите и корона тест, всичко това самофинансирано и така хората сами ще си преценят да не пътуват ...

# 571
...
Давам него и комшиите като добър пример. Simple Smile Не е трудно.

Не, бе, човек! Напиши това конкретно населено място, за което говориш!! Какво ми трябва на мен как се казват баба ти и дядо ти! Щом ще е конкретно, ми нека да е конкретно.

Малеее, страшна истерия, че чак и болдвате от стрес и паника. Казват ви един добър пример как да се предпазват възрастните хора, вие искате име на селото. За какво са ви? По-добре прочетете внимателно пак поста, че нещо ви убягва май. Успокойте се.

# 572
  • София
Абе знаех си аз, че тези препълнени инфекциозни отделения не са само с грип Б, много съмнителна вълна точно края на февруари началото на март. И се оказах права....Колко ли са изписани да си ходят без да са изследвани въобще за коронавирус?
Аз предни години (както вече писах) нямах познат да кара пневмония, тая година няколко в сравнително близко обкръжение ... грип нанайси. "Грип" при ваксинирани водещ до вирусна пневмония ... твърде много "грип" по хора над 65 дето ги ваксинираха по здравна каса.

# 573
Айде, моля ви се, да не намесваме религията в тази тема, че ще стане страшен СПАМ!

Ние не дискутираме религията Ви, а  безумието да се целуват икони в църквите по време на силно заразна вирусна епидемия, която е довела до извънредно положение в страната

Това как Ви пречи?

# 574
Между другото - тая комбинация - църквата + големите вериги +мултинационалните компании - май верно отива на неясна пенсионна реформа, защото "верващите", "пазаруващите"и клиентите на "хедж фондове" са все в пенсионна възраст... Зануляваме бройката? Това малко в сферата на конспирациите - но все по-ярко ми се откроява някак

# 575
  • София
На Божествената литургия отецът днес призова към разум, усилена молитва и пост. Не подкрепя да му се целува ръката.

# 576
Добра новина - няма да останем без ток: http://www.cez-rp.bg/bg/novini/81388

# 577
  • Другата България
Ice Queen, кажи, че селото е във Видинско, малко да се успокоят хората, че не живеят аборигени там въпреки, че в предната тема прочетох апокалиптични неща за Северозапада.

# 578
Между другото - тая комбинация - църквата + големите вериги +мултинационалните компании - май верно отива на неясна пенсионна реформа, защото "верващите", "пазаруващите"и клиентите на "хедж фондове" са все в пенсионна възраст... Зануляваме бройката? Това малко в сферата на конспирациите - но все по-ярко ми се откроява някак
Много цинично. И не, посещаващите тези места не са все в пенсионна възраст.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 13:48 от Stella Gemella

# 579
  • София
Във фейсбум групата Covid-19 Bulgaria една жена Michaela Lazova сега разказа за свой познат с хрипове, обикаля всички болници и никой не иска да го прегледа.

Тия олигофрени няма ли да се спрат да обикалят по болниците? С полиция ли трябва да го гонят оттам?
Като няма нищо в главата, явно с бой по главата ще се научат.

# 580
В Иран + 1209 нови случая /общо 13 938/, + 113 смъртни случая /общо 724/, + 251 излекувани /общо 4 590/

# 581
  • София
...
Давам него и комшиите като добър пример. Simple Smile Не е трудно.

Не, бе, човек! Напиши това конкретно населено място, за което говориш!! Какво ми трябва на мен как се казват баба ти и дядо ти! Щом ще е конкретно, ми нека да е конкретно.
Аминка, по-спокойно, за какво ти е името на селото, в което правилно се грижат за възрастните си роднини?
Само вижте ненормалщини от сутрешните служби
Скрит текст:

# 582
Вече всеки който кихне търчи по болници 😄😄😄

# 583
Много цинично. И не, повишаващите тези места не са все в пенсионна възраст.

Извинете - ще се коригирам - в предимно пенсионна възраст. И аз ходя понякога на църква - основно по задушници, защото не съм особено вярващ - та влизам в положението, отново се извинявам.

# 584
  • тук-там
Първите места, които трябваше да затворят са църквите. Аман от малоумници.

Общи условия

Активация на акаунт