COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 022 408
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 915
Кунчев каза, че това с нурофена не е вярно. Призова да не се доверяваме на разни сайтове.
И в бТВ новините, статия за това, че наистина е фейк новината да не се пие Нурофен при коронавирус.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/ne-covid-19-njama-zadalzhitelno- … va-lekarstvo.html

# 916
Циганите ще ни подпалят чергата, прости, неграмотни, неконтролируеми, хигиена нула.
Ще разнасят вируса до не знам кога.
Ще задръстят болницата, щото думите “права” и”дискриминация” ги знаят иделано, ако и да не могат да си напишат правилно адреса.

Гасим пожар с детска лейка от пясъчника...
Пълна пародия. Сульо и Пульо влизат като в разграден двор, а ние си съсипваме икономиката, чий интереси се обслужват, защото не са тези на обществото в целостта му.
Не виджам никава логика в действията на държавата нещата се правят наопаки.

Ония милЬОни, дето ги конфискуваха от Вътко и Баневи не могат ли са се ползват за добро?
Една преАтелка пита🤪

Жалко, че Роналдо не е българин.
От наш'те мильонери нищо хубаво не чакай - само някои още "малко" ще се опаричат покрай този вирус.

# 917
Те продават дезинфектанти за външна и вътрешна употреба. Wink Май по една глътка алкохол за вътрешна дезинфекция е работещ вариант. Една глътка.
Hands Plus1
Не знам дали спасява от КВ, но между 20-50 грама/мл определено отпуска, поне не си шашардисан.

Днес си уших маска. Утре още една. Колко ще пази не се знае.
Маски в аптеките няма да има! Имам предвид маските с клапа. Казаха че всички маски са за първа линия
И аз уших и продължавам, в различни десени ще са, 4-слойни, като единият е от нетъкан текстил и се сменя. Останалите се перат.

# 918
Ама вие да не мислите , че е само варненеца? Да не е бил сам в тоя самолет.... ежедневено пристигат самолети от Бергамо....
Не разбирам защо не ги затварят тези граници?!?!!?
И аз това питам? Хиляди пристигат в БГ постоянно и то не само със самолети? Хората живеещи тук да си стоят вкъщи, а всчки "развяващи се" са безконтролно пускани??
И въпросът на годината е за чий ...ни е това извънредно положение?

# 919
Да де, и починалите са заразени с внос - писа се вече, че дъщеря им е дошла от Италия.  Докато вносът не се стопира, положението ще става все  по-напечено.

Е, то очакваш БГ щам ли?
Естествено, че е внос - от Китай, но хората са заразени тук, а не в Италия или Занзибар.

# 920
  • Пловдив
Ама вие да не мислите , че е само варненеца? Да не е бил сам в тоя самолет.... ежедневено пристигат самолети от Бергамо....
И аз това питам? Хиляди пристигат в БГ постоянно и то не само със самолети? Хората живеещи тук да си стоят вкъщи, а всчки "развяващи се" са безконтролно пускани??
и що някой не го зададе на тия умници одеве?

# 921
  • Далечният изток
Ако тази статия в "24 часа" е вярна, то варненецът е пътувал с влак от София до Варна:
https://www.24chasa.bg/region/article/8304147

# 922
Много моля господа журналистите, които си написаха половината статии с материали събрани в тема 1 тук, преведени с труда на някои потребители, да се отблагодарят с постянно повдигане на въпроса със защита/ затваряне на държавните граница, по примера на много други държави.
Нека сме си полезни взаимно, благодря!

# 923
Ако бяха затворили границите ни, нямаше 450-те роми от варненските села да
влязат и да лъжат в началото, че идвали от Австрия.
Снощи срещнах новината и добре, че кметът се усетил и знаел къде са се подвизавали,
та задействал органите.
Цялото правителство се чуди как да се справи, по цели нощи не спят, а на тях въобще не им
пука и не съзнават последствията от действията си.
 Иначе хукват да бият лекари. Искам много строга мярка да им се наложи, но ме съмнява
да се получи.

# 924
Скрит текст:
Циганите ще ни подпалят чергата, прости, неграмотни, неконтролируеми, хигиена нула.
Ще разнасят вируса до не знам кога.
Ще задръстят болницата, щото думите “права” и”дискриминация” ги знаят иделано, ако и да не могат да си напишат правилно адреса.

Гасим пожар с детска лейка от пясъчника...
Пълна пародия. Сульо и Пульо влизат като в разграден двор, а ние си съсипваме икономиката, чий интереси се обслужват, защото не са тези на обществото в целостта му.
Не виджам никава логика в действията на държавата нещата се правят наопаки.

Ония милЬОни, дето ги конфискуваха от Вътко и Баневи не могат ли са се ползват за добро?
Една преАтелка пита🤪

Жалко, че Роналдо не е българин.
От наш'те мильонери нищо хубаво не чакай - само някои още "малко" ще се опаричат покрай този вирус.
на брифинга на МС, няколко пъти се чуваше "с помощта на бизнеса", та има и хора все пак.
Жаклин, колко си права за циганите. Кихва един и сто нахълтват в болницата. Кой ще ги спре?
Чухме адекватни мерки от министрите,но тази на разочарования и ядосан генерал не.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 19:10 от Syros

# 925
Скрит текст:
и що някой не го зададе на тия умници одеве?
[/quote]

Щото и питащите бяха умници. Не се сещам за журналист, който би попитал. То на фона на влизащите отвсякъде в страната и разхождащи се натам-насам, другите мерки изглеждат безпредметни.

# 926
  • София
За Нурофена в новите в 17 часа включиха директно от Франция тяхна репортерка, която каза, че е истина това, което е споделил френският министър. Същото е споделил във Фейсбук и френският президент.

# 927
Заразеният от Варна се е прибрал с влак от София.
http://www.moreto.net/novini.php?n=415785&fbclid=IwAR3unvt8L … 4R0n3RH6O-qgB2B_8[url]

# 928
Назад имаше информация за дезинфекция на входовете- заповед к практика
Може ли някоя добра душа да ми ги метне

# 929
Не затварят границите.
В Банско очакват 1000 от Великобритания идните дни...
https://dnes.dir.bg/ikonomika/kmet-prizova-hotelierite-v-bansko- … emat-novi-turisti
Изобщо не съм оптимист за развитието на ситуацията.

Само ти ли? И, кво стана с ония 4ма англичани изолирани в хотелска стая в Банско? Нагло е да приемаш още англичани в хотела си. В Англия смъртността е висока в класацията.

Ако Италия беше спряла да приема туристи навреме, нямаше така да пламне цяла Европа. това е цената на закъснелите мерки.
Много се ядосвам, че не приеха предложението на Щаба да се затворят всички обекти, освен аптеки , хранителни, банки и бензиностанции.
Това ще ни излезе през носа.

Общи условия

Активация на акаунт