COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 1 009 261
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 1 545
Видях първи комар вкъщи сутринта между другото...

# 1 546

Силно се надявам и се моля по -скоро да затворят всичко и да не се налага да ходим на работа.

Ама вас като ви мързи да работите - напуснете. Никой не ви задържа на сила на работното ви място.

# 1 547
Как да имат маски като няма никъде.Не могат и да отсъстват от работа,защото няма да вземат заплата за да си купят продукти.Ужасна ситуация!

# 1 548
Ивайло Пенчев дарил 200 к за дихателни апарати на Александровска. НО поискал предимство за нуждите на служителите си и родителите им.
Та се зачудих, ако апаратът вече е зает, ще откачат пациента ли.
Много низко. Макар че има право.

Значи не е дарил, а си е резервирал места срещу 200 000.
Представям си още няколко такива "дарители" и местата ще свършат.

Не че одобрявам постъпката му. но пак има позитив - ще има за друг човек свободно място от другите налични.

# 1 549
  • София

Силно се надявам и се моля по -скоро да затворят всичко и да не се налага да ходим на работа.

Ама вас като ви мързи да работите - напуснете. Никой не ви задържа на сила на работното ви място.

Това изказване дори не заслужава коментар.

И аз нямам маски. Вчера уших няколко от нетъкан текстил и памучен плат за всички вкъщи. Не че вярвам, че ще ни предпазят,  но поне за успокоение.

# 1 550
В кой курорт е било детето на 9 години,че не разбрах?

# 1 551
Този диджей случаят от Варна ли е?
Медиите казаха, че варненецът  бил в Италия след 10 март,  тук мернах дата в соц.мпежи 03/04 март?

За годините на въпросния един път казаха 41, друг път 47.

--------------------

Адмирации за лекарите доброволци!!!

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 09:19 от Hgirl

# 1 552
  • Варна
Медиите казаха, че варненецът  бил в Италия след 10 март,  тук мернах дата в соц.мпежи 03/04 март?
Според мен е грешен човек и грешна снимка. На снимката не е човек на 47 години.

# 1 553
В Испания обикалят улиците с високоговорители. Не мога да разбера защо и в България не го правят. Защо българина чака положението да стане критично, за да се осъзнае? Защо трябва да го разберем по трудния начин?

# 1 554
Колко са днес за България - някой може ли да обобщи, че нямам тв.
Разбрах за дете на 9г

# 1 555
Колко са днес за България - някой може ли да обобщи, че нямам тв.
Разбрах за дете на 9г
https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/03/16/9-godishno-dete-e-dalo … ampaign=most_read
Да, има дете на 9г с английско гражданство .

# 1 556
Е само един случай ли е днес ?

# 1 557
  • София
чакай, има време до края на деня да излязат още проби. Сега ще пристигнат нови порции хора от чужбините.

# 1 558
В събота се обадих да отменя час при ортодонт. Отмениха ми го, разбира се,  но ми е чудно,  че изобщо работят.  Все пак това не е нещо, без което да не може....
Мен лично ме притеснява,  че зъболекарят ми не работи,  а страшно ме боли зъб....

# 1 559
Според мен е грешен човек и грешна снимка. На снимката не е човек на 47 години.
На 41 е.

Общи условия

Активация на акаунт