COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2

• 983 891
  • 22 670
  •   1
Отговори
# 3 570
  • Пловдив
А дали са купили още тестове?
Що не пуснат още лаболатории?

# 3 571
И моят съвет е всеки да си стои, където е в момента, защото не се знае утре каква ще е ситуацията. Банско няма да е единственият заключен град.
Така че към момичето, което пита - ако вашите ще се справят сами, по-добре не мърдай от София.
Стискам палци всичко да е наред. 🙏🤞

# 3 572
Мен, ако искате за луда ме обявете, но ми харесват мерките на правителството, действат бързо, че даже и всички градове да заключат не е лош идея. Но да спрат и някои поне частни производства като цеховете за дрехи например, там работят и по 100-200 човека едни до други.

# 3 573
Под блокада! В Италия вече излизаш от дома си само с декларация, че не си заразен с коронавирус.
В страната нарушаването на карантина заради епидемия се санкционира със затвор до 12 години.
https://fakti.bg/world/456043-pod-blokada-v-italia-veche-izlizas … zen-s-koronavirus

# 3 574
Скрит текст:
А дали са купили още тестове?
Що не пуснат още лаболатории?

В Плевен ще заработи скоро.

И прогноза на проф. Аргирова за вируса.

# 3 575

Заради бързо нарастващия брой хора, заразени с корона вирус, скоро може да бъде наложен полицейски час в Ню Йорк, според кмета Бил де Блазио. „Мисля, че нюйоркчаните трябва да са подготвени за въвеждането за комендантски час“, каза де Блазио. Мярката за метрополиса с повече от осем милиона жители е „определено възможност“ и може да бъде предприета в следващите 48 часа.

# 3 576
Точно цеховете за дрехи едва ли ще спрат. Те са малките, които са си предложили услугите да шият маските и облеклата, за които ББ говореше.

# 3 577
Под блокада! В Италия вече излизаш от дома си само с декларация, че не си заразен с коронавирус.
В страната нарушаването на карантина заради епидемия се санкционира със затвор до 12 години.
https://fakti.bg/world/456043-pod-blokada-v-italia-veche-izlizas … zen-s-koronavirus

Забранили ли са на хората там да ходят на работа?

# 3 578
  • на пистата
Пускан ли е клипа за ваксината
https://www.msnbc.com/the-beat-with-ari/watch/first-person-to-te … d=sm_npd_nn_fb_ma

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 23:33 от Не се сърди, човече

# 3 579
Последно не разбрах, летище Бургас е затворено заради коронавируса или поради ремонт?
Николов си знае работата и е един ход напред и този път. Както пръв обяви грипна ваканция за децата. Така мисля аз, надявам се да не го надценявам. Иначе за ремонт казаха, че ще го затварят, да.

# 3 580
  • Варна
Хм, в Русия 114 заразени само и нито един починал.

# 3 581
Точно цеховете за дрехи едва ли ще спрат. Те са малките, които са си предложили услугите да шият маските и облеклата, за които ББ говореше.

Има единици такива, те нека работят, че даже и повече да са. Но има и такива, които си продължават с техни си поръчки.

# 3 582
  • София
журналистите ни четат, да знаете! въпросът за пътуването на другите, а ние си стоим вкъщи. Отговорът е витиеват, обаче. За чужденците нищо не каза този.

# 3 583
Стара Европа не е готова да се справи с кризата. Всички държави реагираха много късно.Франция, която е една от засегнатите с голям процент, те първа въвежда мерки.
Но жестоки.
На всички е изпратена декларация, която са задължени да попълват при всяко едно излизане. Но и глобите са им жестоки и всичко се страхуват от тях.
А в БГ- днес на обяд в ж.к. Хаджи Димитър- кварталните магазини за гащи, чорапи, тенджери и тигани работеха. В магазинчето за кафе и цигари имаше табела за съкратено работно време.
А ББ говори, че ще шием маски и костюми за цяла Европа! Аз се опитвам от две седмици да се снабдят с такива, а той за Европата ще ми изнася.
И англичаните в центъра на София - ми честито.Кой им е позволил да се настанят там?

# 3 584
  • София
Скрит текст:

Забранили ли са на хората там да ходят на работа?

Не, на когото му е наложително да ходи на работа - ходи. Имат издадени документи. Работят хранителните магазини, супермаркетите, аптеките и банките. По думите на приятелка там (малко Една Жена Каза, извинявам се за което) - ходи се до магазина за храна и продукти, но има много полиция и почти задължително спира да пита.
Тук също няма как да се тегли тотален ключ, някои хора нямат храна за дни напред.

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 22:02 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт